Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gasit de vanzare - E21
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
05aBi
Da, anul asta au implinit 30 ani de la ultima masina scoasa de pe linia de productie, deci se poate inscrie in retromobil. biggrin.gif
xox
Din ce am mai citit aici, e destul de "tricky" inscrierea la retromobil, pentru ca trebuie sa fie toate reperele originale, culoare, etc. E chiar asa greu procesul?
bartro
Depinde.
David
Parca ar fii ABI... huh.gif
alex230ro
pai fostul ABI e.s-a mai discutat pe tema asta.
David
In ce fel a ajuns...
AxY Jamaicanu
http://mercador.ro/oferta/bmw-323-IDBhMt.html#b5b2bc0757 .... pare solida . Pt cine nu vrea sa isi mai bata capul cu rugina
Halogen
QUOTE (AxY Jamaicanu @ Feb 2 2014, 04:37 PM) *
http://mercador.ro/oferta/bmw-323-IDBhMt.html#b5b2bc0757 .... pare solida . Pt cine nu vrea sa isi mai bata capul cu rugina

Pare solida dar defapt este revopsita smile.gif recent si nici bine nu a trecut timpu ca si a inflorit din nou aparente inselatoare.
bartro
Draguta! E rubinrot?
xox
Unde tot apar astea in Iasi?!? Ca pe strada chiar n-am vazut-o niciodata. O fi in judet? huh.gif
bartro
Sune-l smile.gif
05aBi
CITAT(bartro @ Feb 10 2014, 11:41 PM) *
Draguta! E rubinrot?

Cred ca rubinrot a fost culoarea originala, dar cea de pe masina pare putin mai inchisa decat rubinrot...
rubinrot
Halogen
QUOTE (05aBi @ Feb 18 2014, 06:11 PM) *

Da ce preturi avem LOL laugh.gif
TiL
Frumoase exemplare.
Daca sunt prea calzi, sa le puna radiatoare tongue.gif
05aBi
CITAT(TiL @ Feb 18 2014, 06:51 PM) *
sa le puna radiatoare tongue.gif

la pret smile.gif)
xox
Tabla ca tabla, da' nici motoru' vad ca nu-i prea fericit... sad.gif
xox
Ai timp sa mergi s-o vezi? Chiar m-ar interesa, pare mai intreaga decat E21 asta din Iasi care l-am gasit.
05aBi
Are probleme la acte, de asta spune ca o dezmembreaza. A facut-o acum ceva timp dar nu se poate bucura de ea...
alex230ro
hmmm tre sa fie ceva grav daca nu poate sa faca nimic.
Halogen
QUOTE (lucian @ Apr 30 2014, 08:07 AM) *

Nu`si gaseste linistea se pare smile.gif i-am dat un mesaj poate vrea un mk2
xox
Da, deja l-au sunat mai multi. Pretul e negociabil, apropos.
Halogen
QUOTE (xox @ Apr 30 2014, 08:15 PM) *
Da, deja l-au sunat mai multi. Pretul e negociabil, apropos.

Eu sunt mai clasic i-am trimis o scrisoare....
TiL
Ce fel de "full piele" e aia?
Pare demna de vazut , desi e vopsita cam in graba.
Halogen
Interesanta masina , buna si la pret ! merita vazuta corect vb lui til
haifisch
prefer sa iau e28-ul ala lovit de care rade jumatate de forum decat gluma asta de masina
Halogen
QUOTE (haifisch @ May 17 2014, 09:29 PM) *
prefer sa iau e28-ul ala lovit de care rade jumatate de forum decat gluma asta de masina

Pai si ce te retine cumparal.
haifisch
cumpara-l tu ca tu esti colectionar

era strict o parere

ti-am mai zis eu de atitudinea asta a ta....
Halogen
[quote name='haifisch' date='May 18 2014, 05:27 PM' post='149614']
cumpara-l tu ca tu esti colectionar

era strict o parere

ti-am mai zis eu de atitudinea asta a ta....

si eu ti-am zis de atatea ori de parerile astea pripite care le tragi aiurea despre oameni si masini.Hai sa nu intram in polemici ca iar imi da Til warn laugh.gif , decat un e28 troznit in bot si supra evaluat mai degraba un e21 "ruginit" dar drept intelegi matale ? Iar cea ce vezi tu in lovitura aia la e28 inmultesti cu 2 si apoi iti cam dai seama de pagube. Adevaru e ca e mai usor sa indrepti un lonjeron , oala decat sa pui un petic...ce sa mai.
TiL
Doi circari tongue.gif
Nu mai bine va vedeati la circ sa (nu) lamuriti dilema? Oricum nu e nimic de lamurit, pentru ca nimeni nu stie starea reala a celor doua masini.
haifisch
sub linia aia dreapta care o vezi la e21 pot sa zaca mormane de chit.....petice aiurea.....ziare.....smoala....etc

dar ma rog....
05aBi
http://olx.ro/oferta/bmw-316-e21-1982-vint...html#545b1d04dc
Daca tot v-ati incalzit, insirati ceva pareri si despre masina asta... biggrin.gif
bartro
E cam alba dar pare dreapta. Nu stiu de ce, dar ma astept sa fie plina de rugina.
05aBi
Pare buna pentru un proiect de reconditionare, dar nu la banii aia...
xox
Asta am vrut sa scriu si eu dar mi-a picat netul. Arata bine in poze dar n-ai de unde sti ce-i sub ea. Iar la banii astia, pana n-o vezi e o loterie... A specificat deja in anunt ca are ceva probleme cu tabla dar pozele nu par foarte recente, deci m-as astepta la ce-i mai rau. Probabil vanzatorul se bazeaza pe faptul ca masina poate fi trecuta ca vehicul istoric, altfel nu-mi explic.

Din fericire, nu-s asa rare.

Am gasit si eu un E21 langa Iasi, automat, proprietarul da si un motor - pentru piese, cu carb original - la un pret de ~1200e (banui ca e negociabil). E rosie, pe olx parca am gasit-o.

PS: http://olx.ro/oferta/bmw-e21-pt-colectiona...html#b5fb6ab2a1
alex230ro
mda,astia au dat 500 eur pe masina si acum spera sa mai ia inca 500 macar de pe urma ei.de tabla si mecanica nu am ce sa comentez sunt masini de 30+ ani
sa nu uit invariabil pt pasionati sau vintage(WTF!?!)_
xox
Si mai e o chestie, cand citesc antifonat ma gandesc la rugina ascunsa acolo... Multi practica asta, din pacate sad.gif
BBo
Pam-pam, 1000 EUR, arata binisor de tot.

http://forum.4tuning.ro/482-masini-bmw-van...-e21-316-a.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.