Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gasit de vanzare - E21
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
xox
Macar e serios, i-a pus si filtru de Dacie smile.gif
Halogen
QUOTE (05aBi @ Dec 27 2012, 11:58 PM) *

si ce mai faci cu el platesti taxa ?smile.gif de LUX ?
05aBi
depinde cand intra acum taxa.. tongue.gif, daca e sa mai intre in vigoare
xox
http://www.autoscout24.eu/Details.aspx?id=...000&asrc=st

Poate ne traduce Bart ce scrie?
bartro
da, pot.
Halogen
QUOTE (bartro @ Jan 27 2013, 10:33 PM) *
da, pot.

mama da ce bine ai tradus am inteles tot laugh.gif ne asteptam la ceva mai detaliat dar merge si asa .
bartro
scuze tongue.gif

Baiatul nu prea le are cu scrisu' (uite cine zice) si am tradus cat de poate de literal.

deci:
BMW 318 Automat.

Masina mergea frumos dar avea radiatorul putrezit. Cumparat un radiator nou-nout original, trebuie inca instalat si legat termostat intre.

Din afara arate fain dar nu e foarte curat*. Pot sa scriu de toate, dar mai bine vii si vezi.
Se poate restaura usor pentru mers fara taxe **, sau dezmembrat si vandut piese pentru profit.
Are ITP aproape 2 ani, pretul e foarte mic, iei masina, fara deranj***.

Salutari, Thomas,

*niet netjes poate fi murdare sau poate sa inseamna ca are probleme mici sau urme de uzura pe caroserie
** in olanda orice masina de peste 25 de ani e scutit de taxe de drum, varianta lor de impozit
*** adica, nu ma dernaja cu negocieri etc.
TiL
aia cu fara deranj nu o intelesesem. In rest, gugal translate a facut treaba buna.
Halogen
QUOTE (TiL @ Jan 28 2013, 11:25 AM) *
aia cu fara deranj nu o intelesesem. In rest, gugal translate a facut treaba buna.

Am incetat sa folosesc goagle translate sau dinastea pentru ca traduc TOTAL anapoda... multumesc Bart , eram surprins de pretul masini si la cum arata masina parea reconditionata si la un alt pret real gen 2000 4000 euro .
TiL
nu e chiar anapoda gugal, la traducerile catre engleza.
Problema-i ca pentru traducerea in romana, aparent traduce traducerea pe care si-o face in engleza smile.gif Si se pierd nuante pe drum.
bartro
QUOTE (Halogen @ Jan 28 2013, 12:12 PM) *
masina parea reconditionata

probabil are niste probleme gen rugina ascunsa. Nu situ daca e revopsita, sunt gramezi de masini acolo care au zeci de ani cu vopseaua originala.
Halogen
stiu ca abia o cumparase un prieten dea lui interceptor si o vinde lol....
lucian
nu stiu daca o mai vinde. e cam 1000 taxa pt. ea.sau o lasa asa pe numele lui.
bartro
QUOTE (lucian @ Jan 31 2013, 01:54 PM) *

E cam mai mult, 8559Euro.
lucian
CITAT(bartro @ Jan 31 2013, 03:12 PM) *
CITAT(lucian @ Jan 31 2013, 01:54 PM) *

E cam mai mult, 8559Euro.

pai nu-i baga depreciere 90%?
David
La modelul asta de masca, taifun parca-i spune, sau nu!?...
05aBi
hella taifun smile.gif
bartro
QUOTE (lucian @ Jan 31 2013, 03:16 PM) *
pai nu-i baga depreciere 90%?

Ba da, fara reducere e 85590 EURO. In vigoare este legea 9/2012, nu propunerea cea noua cu timbru verde.

lucian
http://www.tocmai.ro/bmw-318-1981-8834498.html
furia rosie...
elvislorin
frate, ce porc vrea asta la schimb pt masina? de 300 de kg? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
TiL
laugh.gif
Halogen
Am eu un porc in casa de sex feminin merge in 2 picioare oare o vrea sa faca targu ca`s fi interesat :-?
bartro
QUOTE (Halogen @ Mar 1 2013, 09:01 PM) *
..

Ce comment de 1 martie huh.gif
elvislorin
QUOTE (bartro @ Mar 1 2013, 10:13 PM) *
QUOTE (Halogen @ Mar 1 2013, 09:01 PM) *
..

Ce comment de 1 martie huh.gif

farmecul romanesc laugh.gif
Halogen
Nu se supara celb (15).gif oricum masina ar merita bani din ce vad acolo o fusta bbs pe fata, pe spate ceva zender parca nu e tiganita merita nu e gaurita are nevoie de ITP vad . pozele par a fi de asta iarna un deal bun.
elvislorin
eu zic sa te apuci sa cresti un porc de 2-300 kg
bartro
facebook alert:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5...1691&type=1
TiL
pare cunoscut E21 asta. Superba jucarie.
bartro
QUOTE (TiL @ Mar 4 2013, 12:18 PM) *
pare cunoscut E21 asta. Superba jucarie.

A mai fost de vanzare, parca e(ra) a lui rotti?
05aBi
Nu stiu exact ce se vinde aici, ori e21, ori e24 biggrin.gif
http://mercador.ro/oferta/bmv-630-1978-IDz...566968b9f;r:;s:
bartro
Un BMV, asta e sigur. Cred ca a incurcat pozele, fiind mare expert.
xox
L-am sunat eu aseara sa-l intreb.

Se vinde si E21 si E24. Cel galben a avut numere de .ro dar este radiata acum. A zis omul ca o sa caute sa vada actele daca le mai are. Oricum, are multe masini acolo, e un soi de firma sau ceva, are si un grup pe fb. Si daca va uitati intr-una din poze, are un 2CV restaurat.

Sunt curios daca se mai poate inmatricula E24-le din moment ce a fost radiat...
alex230ro
se poate,cu taxa...
Halogen
QUOTE (xox @ Mar 6 2013, 08:47 AM) *
L-am sunat eu aseara sa-l intreb.

Se vinde si E21 si E24. Cel galben a avut numere de .ro dar este radiata acum. A zis omul ca o sa caute sa vada actele daca le mai are. Oricum, are multe masini acolo, e un soi de firma sau ceva, are si un grup pe fb. Si daca va uitati intr-una din poze, are un 2CV restaurat.

Sunt curios daca se mai poate inmatricula E24-le din moment ce a fost radiat...

Si cat vrea pe e21 le ala ?smile.gif nai zis esentialul...
xox
N-am intrebat nimic de E21 doar de E24, la care nu mi-a dat pret, mi-a zis doar ca n-are motorul pe masina. Si nici nu m-a mai sunat azi inapoi, asa cum a zis.

Oricum, eram doar curios. Nu am bani de investit in asa proiect, desi, sincer, mi-ar place.
cristivw
M-am interesat eu de E24. Pe langa faptul ca este foarte degradat, si fara motor, acesta a fost radiat pt. fier vechi, existand inclusiv acel tichet de predare... Deci, dead line...
io'sŪ
deci ft clar DOAR dezmembrat sad.gif
daman
azi dimineata am fost in bv si la intoarcere am fost sa vad masinile.omul aduce masini pe care le hinghereste pana le ia boala apoi le lasa in paragina.nici e21 nici e24 nu au avut acte de ro,propietarul se ocupa cu evenimente auto,filmari....combinatii de genul asta si masinile le-a cumparat pentru acest lucru.treaba cu dat la remat e vrajeala ,cine ar da la remat un e24 cu acte de ro pe care ar putea sa ia 1000 de euro la prima strigare? e24 nu are motor,e plin de rugina,sudat peste tot,interiorul e inrecuperabil, acelasi lucru si despre e21 care este un 320 4cil,e copt tot. cere 600 euro pe e24 si 400 euro pe e21.in curte mai sunt un moskvich,un fiat ritmo bertone,un citroen 2cv restaurat,doua fiat 1100 in stare bunicica,un mercedes w123 coupe,un aro 10 care are punte cu discuri spate si o skoda rapid.

alte cateva poze

.......................
coman cosmin
pacat de jantele de pe sesar.mai rar pe 16 si cu buza aia.
haifisch
mare dreptate are cosmin in legatura cu jantele alea de pe E24....acelasi model de jante il am si eu numai ca eu am 8j toate 4
bartro
Asa da E21.
alex230ro
masina lui CCC 98.000 km in 2005 avea
manole74
Dap....mai rar masina inmatriculata pe Ro, la varsta si starea ei!
lucian
tiganie maxima
Halogen
QUOTE (lucian @ Mar 22 2013, 01:30 PM) *
tiganie maxima

Cam da , dar bine ca mai merge un astfel de model biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.