![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
nu laud ce se intampla. clar nu e ce trebuie si ce s-a vrut. aveam 17 ani atunci, cred ca eram destul de mare ca sa inteleg si sa simt ce era. ne-a fost greu. mie si acum mi-e greu. am incercat sa fac ce am putut: sa ajut pe cine mi-a solicitat ajutorul, si uneori sa ii ajut cu forta pe cei care nu au cerut. am incercat sa fiu un medic din ala cu halat fara buzunare. si n-am din ce trai. concluzia? bye-bye romania. mai am vreo 3 saptamani si nu mai am rabdare. asta e solutia mea. pentru mine. imi pare rau pentru ce se intampla, imi pare rau pentru cei care raman sa se chinuie in continuare. eu nu vad nimic bun in urmatorii 20 de ani. nu stiu ce s-ar putea face ca sa fie bine. de fapt, solutia ar fi una singura, dar nu se poate spune public.
imi pare rau ca simti ce simti interceptore, si eu simt la fel. am ajuns la limita depresiei si am hotarat (nu cu inima usoara) sa fac ce e mai bine pentru mine. |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
si eu simt la fel
as pleca instant insa nu stiu cat d ebine m as simtit intr e straini bien nu mi e .asta e clar.dar nic muritor de foame nu sunt.anu asta sa vad de la anu .ca boc mareste impozite si tot ce se poate mari .dar ..trebuia sa fi ramas eu in germania cand ma rugat fata aia si aproape plangea.....eu nu m am incapatanat sa vin aici sa stau ca bou si sa fiu sclav pt bani ca sa pot trai de pe ai pe mainei si sa nu am datorii trebuia sa fi ramas si in franta.ca si acolo era super...da nu prea mi place ca erau dementi rau aia de acolo insa acum vad ca tot raul care l vedeam eu laalte tari e de fapt in tara noastra. si ai dreptate sub 10 ani nu se poate schimba nimic.pt ca inca ei trebuie sa mai fure.si cand nu o sa mai aibe ce o sa fie nevoiti sa faca ceva pt tara ca sa mai aibe si dupa aia ce fura.deocamdata se fac niste combinatii si se fura bani de nu se poate.sooo fuck them all/. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:41 AM |