![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 198 Joined: 4-December 06 Member No.: 484 Car: E46 Engine: 2000cmc ![]() |
Salutare ,
vreau sa schimb uleiul din cutie si diferential si nu stiu ce ulei sa cumpar....am gasit cu tot felul de indici : 80W 90 .etc... Stie cineva ce ulei sa folosesc?? Va multumesc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
-------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 198 Joined: 4-December 06 Member No.: 484 Car: E46 Engine: 2000cmc ![]() |
mersi mult de tot sorin....deci merge pus acelasi ulei si la diferential si la cutie nu?? |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
vezi ca la cutie iti trebuie ulei ATF, la diff nu stiu dar nu cred ca tot ATF
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
multumesc mult de tot de ajutor.
Acum alta problema ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
dar tine la prima pedala sau se incarca la cateva pedale? -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
tine la prima dar parca trebuie sa apas mai tare...
|
|
|
![]()
|
|
ai schimbat placutele de curand? daca da, ce marca sunt?
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Lichidul de frana cand e schimbat ultima data?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
daca ai uzura la discuri de asemenea ai cursa mai lunga la pedala -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
Referitor la uleiul de la cutie
M-am interesat in DE de ulei si BMW vinde numai la bidon de 5 litri si am gasit alternativa pe siteul lu Castrol , respectiv SMX-S dar se pare ca acest ulei nu exista pe piata -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 746 Joined: 21-December 05 From: Ploiesti Member No.: 135 ![]() |
daca ai uzura la discuri de asemenea ai cursa mai lunga la pedala Nu e tocmai corecta afirmatia; placutele raman la aceeasi distanta de disc indiferent de uzura acestuia si deci cursa pedalei ramane neschimbata. Singura schimbare este scaderea nivelului din vasul cu lichid, datorate inaintarii pistonaselor care compenseaza astfel uzura discului/placutelor. -------------------- 316
|
|
|
![]()
|
|
va multumec tuturor pentru ajutor...
placutele nu le-am schimbat de curand...si le-am verificat sunt ok...discurile la fel Problema s-ar putea sa fie intradevar de la nivelul sau calitatea lichidului de frana.Am desfacut bidonasul unde se afla lichidul de frana si nu imi pot da seama daca este gol sau plin ca are un fel de sita in capat.Din cate stiu lichidul ar trebuii schimbat odata la 2 ani..eu am masina de 2 ani si nu prea cred ca il fi schimbat primul propietar.... AM sa incerc sa schimb lichidul de frana.Are cineva idee daca trebuiesc aerisite franale sau cum se procedeaza?? Multam |
|
|
![]()
|
|
lol normal ca trebuiesc aerisite franele, incearca sa te duci la un service care are aparat (pompa) pt schimbatul lichidului -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
sita aia daca bagi degetul usor si tragi in sus iese.sau undeva in umbra se vede nivelul la ulei in bricanas.daca e prea murdar curata l cu o carpa..daca schimbi lichidul neaparat sa bagi dot 4 sau dot 5 .de la castro textar sai firma buna.poti sa ti aerisesti si singur sistemul numai ca ai nevoie de un prieten si putina rabdare:P
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
DOT4 sau DOT5.1, in nici un caz DOT5 ca are alta compozitie si nu merge.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 1 Joined: 24-October 07 Member No.: 1,235 Car: e30 Engine: m44 ![]() |
din cate stiu eu uleiul din diferential e garantat pe viata de bmw
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=33&fg=05 inrta pe acest link si o sa vezi |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 05:57 AM |