Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce masini va mai plac,ma refer la marci
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
Pages: 1, 2
brown.shark
biiineee.....

asta;
Click to view attachment

sau asta;
Click to view attachment
xox
Wdf? blink.gif Details?
bartro
Tucker. N-ai vazut filmul?
MeHigh
nu era baccara, era un 25 GTX 2.2 benzina, cu sistemul audio premium (poza pusa de tine e cu Philipsul care l-am avut si eu pe masina, 8 difuzoare conectate la el), computerul de bord vorbitor (vorbea in germana ala care l-am avut in familie), din pacate nu avea piele, dar bordul era din plus (plush) , era o nebunie de masina prin anul '93 cand a intrat la noi in familie, probabil de aici si fascinatia mea pentru ea. plus ca tot ce se putea masura sau monitoriza cu senzori iti era vorbit in germana.
Imi amintesc si acum un banner mare pe care l-am vazut, ani mai tarziu, la cineva in casa: "we were speeding along in total safety"
si aici s-a terminat experienta mea placuta cu Renaultul.
Cata*
Da ati uitat de Toyoya Supra sau nu va place?
haifisch
pai iti place tie? ca asta e ideea topicului sa spunem ce masini ne plac....nonBMW
xander
ALPINA si HARTGE tongue.gif
CRM112
una din asta....

Probabil si-un Bentley Brooklands biggrin.gif
nahor
f mult timp am visat la un Audi UR Quattro
CRM112
O alta masina care a inceput sa ma fascineze este:
Bugatti Type 41 / Royale

Are o istorie interesanta iar ceea ce a facut a doua jumatate a anilor '20 dl. Ettore este grandios din toate punctele de vedere.
Cred ca a fost printre primele mari tepe din industria auto smile.gif / sad.gif "marea depresie" i-a incurcat planurile:
masina trebuia sa fie construita in 35 de exemplare si vanduta numai caselor regale; evident ca a fost nevoit sa faca rabat de la aceasta regula.
S-au construit in total 6 masini cu caroserii diferite; pretul era dublu fata de al unui Rolls (30k USD). S-au vandut 3 masini, o a patra a fost carosata de fiul lui Ettore iar doua au fost zidite in timpul celui de-al doilea razboi mondial la resedinta Bugatti. Din cauza aceluiasi razboi, una din cele doua masini zidite nu a mai ajuns in ROMANIA, fiind comandata de casa regala (singura comanda conform dorintei constructorului). Alta comanda din partea unei case regale venea din Albania dar s-a refuzat onorarea acesteia deoarece regele "avea obiceiuri incredibil de nepotrivite cand servea masa"

N-am spus nimic despre datele tehnice. Un motor "downsized" de la 15l (prototipul) la 12.7l, 8cilindri in linie, aproape 300 cp @ 1800 rpm

24 de motoare ramase care n-au mai ajuns sa echipeze masini au fost puse pe locomotive care au rulat in Franta pana in anii '60 si au stabilit diverse recorduri.

Un link ce contine o relatare interesanta despre "feeling" precum si o isotrie descrisa mai pe larg: telegraph.co.uk

Va pun o poza cu cele 6 masini vandute. Toate aveau acelasi sasiu si motor dar caroserii diferite.
crisdum
Va veti da seama din poze .Asta asa , fara Bmw !
georgem
QUOTE (crisdum @ Oct 21 2010, 12:49 PM) *
Va veti da seama din poze .Asta asa , fara Bmw !

Interesant motor VR6-ul, 6 cilindri in V dar o singura chiulasa. Si multi pun turbo pe el cu rezultate foarte bune (citeam acum cativa ani, cand aveam numai audi-ul 80).
INTERCEPTOR
nu ma omor dupa prea multe alte marci.imi plac cateva masini deosebite.dar alea sunt doar vise indepartate irealizabile
xox
Countach-ul cred ca-i visul tuturor care au copilarit in anii '80 smile.gif
bartro
Mitsubishi Celeste 2000GT pre-facelift. Avea un prieten asa ceva, dar cu motor un pic mai mic. Prima masina pe care am condus wub.gif
brown.shark
stii ca am avut p vremea lui ceausescu asa ceva ? c inventie i-am facut sa pun un capac si rotor de delco ce se putea gasi in RO.
bartro
Merita pastrata, mi s-a parut o masina foarta faina fata de opel, vw, ce mai era in Olanda din anii astia.
manole74
SAAB!!!!

O sa revin cu ceva poze....
brown.shark
bart, masina era super, dar mai am avut voie si eu sa fiu bleg....am luat asta si un 2800 cu 36.000 lei pe vremea aia....si fara vreo taxa la inmatriculat...ca ceausescu era mai corect ca zdrentele de azi....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.