Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gasit de vanzare
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Pages: 1, 2
05aBi
http://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-mas...full-extra.html

Cred ca cineva nu vrea sa se bucure de masina.
bartro
lol, pare conoscuta masina, vad ca e extra full acuma.
Stie sa face poze.
05aBi
Da, pana sa vad numarul ziceam ca e alta masina ... biggrin.gif
brown.shark
bart, ai analizat vreodata costurile trecerii pe cutie manuala cand aveai e32 ? sunt curios ....
bartro
QUOTE (brown.shark @ Oct 5 2010, 10:00 AM) *
bart, ai analizat vreodata costurile trecerii pe cutie manuala cand aveai e32 ? sunt curios ....

Nu, imi place automata si mergea foarte bine cutie pe masina asta.

Chiar ca arate bine in poze. A spalat-o. Sa-l sun? Poate mai lasa din pret. Masina e si un an mai tanara acuma.
brown.shark
incearca-l daca iti place masina si ai c face cu ea. beleaua voastra la buc e cu traficul...
05aBi
CITAT(brown.shark @ Oct 5 2010, 10:55 AM) *
incearca-l daca iti place masina si ai c face cu ea. beleaua voastra la buc e cu traficul...

laugh.gif

Masina din anunt e fosta masina a lui bartro care a fost vanduta de nici 1 saptamana. biggrin.gif
brown.shark
ramasesem cu impresia ca a lui bart era aurie / bej metalizat, la nr nu m-am uitat. blush.gif
bartro
QUOTE (brown.shark @ Oct 5 2010, 11:27 AM) *
ramasesem cu impresia ca a lui bart era aurie / bej metalizat, la nr nu m-am uitat. blush.gif

tongue.gif E32 cred ca vorbesti de E32 lui CRM.
Ciupanezu
Ce infecţie, o vinde şi mai scump, nu?

E plină lumea de "pasionaţi"...
bartro
Incearca sa obtine un mic profit. Poate reuseste. Eu nu sunt samsar, am fist sincer despre masina, poate nu am obtinut cel mai bun pret posibil.
Sanse sa ajunge o masina de gen cu pret de vanzare de o mie de Euro la un pasionat este extrem de mic.
Ciupanezu
Nu cred că poate obţine acel preţ din cauza taxelor.

Impozitele sunt acum atât de mari încât descurajează astfel de achiziţii.

Da, e adevărat, însă e păcat că maşini de genul acesta ajung la astfel de melteni.
bartro
@all; nu cred ca e caz sa stricati afacerea omului.
TiL
he he, de ce nu?
Dar totusi, parca nu merita sa-ti faci dusmani asa, doar de fun si razbunare ca s-a folosit de munca lui Bart.
bartro
QUOTE (TiL @ Oct 5 2010, 01:18 PM) *
he he, de ce nu?

Pai, poate ma sune pe mine cand isi da seamna?

QUOTE (TiL @ Oct 5 2010, 01:18 PM) *
ca s-a folosit de munca lui Bart.

Nu mai fi asa de dramatic. Nu am vandut masina impotriva dorintele mele. Am vrut s-o vand, am vandut-o. Ca nu am obtinut un pret fabulos, asta e riscul. Munca si bani investiti in masini de varsta asta nu o regasesti in revanzare. Doar daca pastrezi o asemena masina, merita sa investesti, dar nu in tara asta. Topic de vanzare era din septembrie 2009, saptamana trecuta s-a vandut. Go figure.
bartro
A folosit si poza mea cu scaun!
CRM112
un nemernic nerecunoscator dar va primi ceea ce merita smile.gif

probabil ca o va da in sept. 2011 cu 800 eur laugh.gif

este totusi neplacut ca masinile bune nu sunt apreciate sad.gif
Ciupanezu
Nici eu nu cred că o va vinde prea curand, cu siguranţă nu cu suma aia.

La fel ca mulţi alţi români, are impresia că a făcut o mare afacere şi, el, un mare şmecher, va reuşi să scoată mai mulţi bani pe ea decât a plătit.
Vise...
coman cosmin
lasati omu sa viseze.....el cere.poate se gaseste cineva sa ii dea banii ceruti.
xox
Avea injectia modificata cand ai dat-o? Ori cea originala?
bartro
Originala.
David
mad.gif mad.gif mad.gif Anumite masini ajung pe mainile cui nu trebuie... vio (25).gif vio (36).gif wallbash.gif vio (8).gif Whip.gif hang.gif
bartro
De ce? Masina e mai originala (casetofon) si e spalata. Nu pare maltratata.
haifisch
caterinca treaba....dar fiecare e liber sa faca ce vrea....nu are sens sa va rasculati asa....

important e ca bart a reusit sa o dea pana la urma...
bmw730i
salutare tuturor. Am vazut ca se discuta pe seama masinii asteia: http://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-mas...full-extra.html

vreau sa stiu si eu ce va deranjeaza asa rau ca vreau sa fac profit din masina. nu puteti dormii noaptea ? va mananca invidia ? care e problema voastra? 05 abi daca stiam ca esti asa de nesimtit nu iti ofeream informatii pe celalalt forum. Daca vreunu are ceva de comentat va astept pe operatziunea_xxx . Numai bine si vedeti-va de treburile voastre...nu va mai uitati in gradina altuia...frustratilor

QUOTE (Ciupanezu @ Oct 5 2010, 11:01 AM) *
Ce infecţie, o vinde şi mai scump, nu?

E plină lumea de "pasionaţi"...

tare sunt curios ce masina ai si de unde stii tu ca nu sunt pasionat....mai terminati-va dreacu cu vorbele aiurea ca daia nu da Romania inainte... muriti de grija altuia
Ciupanezu
Chiar crezi că ar avea cineva de ce să te invidieze?

Pentru ce? Că ai cumpărat o maşină care chiar valorează la ora actuală cam cât ai dat pe ea, iar tu încerci să găseşti un fraier pe care să-l prosteşti cu "extra full" şi că minţi în legătură cu anul fabricaţiei?

Unde era omul de afaceri lipsit de frustrări, cel invidiat de toată lumea. laugh.gif
TiL
Vezi la semnatura ciupanezului wink.gif
bmw730i
QUOTE (Ciupanezu @ Oct 6 2010, 05:19 PM) *
Chiar crezi că ar avea cineva de ce să te invidieze?

Pentru ce? Că ai cumpărat o maşină care chiar valorează la ora actuală cam cât ai dat pe ea, iar tu încerci să găseşti un fraier pe care să-l prosteşti cu "extra full" şi că minţi în legătură cu anul fabricaţiei?

Unde era omul de afaceri lipsit de frustrări, cel invidiat de toată lumea. laugh.gif

pai si atunci la ce vorbiti aiurea ? va doare asa rau ca o vand mai scump sau ce ? vreti sa stiti cat a costat masina? 1300 euro...stiti care e ultimul pret ? 1400 euro. Asa ca nu mai vorbiti aiurea...mai bine vedeti-va de treaba si incercati sa faceti un ban ca e criza...extraordinar...mare shmecherie ca am luat un bmw si il vand mai departe
Ciupanezu
Păi şi de ce ai mai luat-o dacă nu vroiai s-o ţii?

QUOTE (bmw730i @ Oct 6 2010, 06:18 PM) *
tare sunt curios ce masina ai si de unde stii tu ca nu sunt pasionat....mai terminati-va dreacu cu vorbele aiurea ca daia nu da Romania inainte... muriti de grija altuia

Am un E39 535i, însă nu văd care-i relevanţa.

Tu eşti cel care aruncă vorbe aiurea.

"Extra full" & minciuna cu anul fabricaţiei te descalifică din start, un om serios nu se ţine de chestii de genul ăsta.

Nu eşti pasionat pentru că nu ai cumpărat maşina pentru tine, ai cumpărat-o să faci un eventual profit.
Ce treabă are pasiunea pentru maşini cu chestia asta?
Poate cu pasiunea pentru bani şi pentru minciună.

România stă pe loc tocmai pentru că oamenii nu înţeleg ce înseamnă respectul.

Ai scris că maşina e fabricată în '90, iar fostul proprietar a spus că acum e cu un an mai tânără, deci de fapt e fabricată în '89.
Ţi se pare corect să dai date eronate într-un anunţ?
bmw730i
QUOTE (Ciupanezu @ Oct 6 2010, 05:21 PM) *
Păi şi de ce ai mai luat-o dacă nu vroiai s-o ţii?

Am un E39 535i, însă nu văd care-i relevanţa.

Tu eşti cel care aruncă vorbe aiurea.

"Extra full" & minciuna cu anul fabricaţiei te descalifică din start, un om serios nu se ţine de chestii de genul ăsta.

Nu eşti pasionat pentru că nu ai cumpărat maşina pentru tine, ai cumpărat-o să faci un eventual profit.
Ce treabă are pasiunea pentru maşini cu chestia asta?
Poate cu pasiunea pentru bani şi pentru minciună.

Daca nu eram pasionat nu aveam 3 bmw`uri si poate ma durea undeva cand vedeam masina asta de vanzare. Felicitari tie pentru 535i, extra full am scris pentru ca e destul de dotata pentru anul ei si anul fabricatiei e 12-1989 care automat se trece 1990
Ciupanezu
La BMW nu se trece automat în anul viitor chiar dacă e fabricată în 12-1989.

Aşa se face la VAG.
Dacă ai un VW sau un Audi fabricat în ultimele luni, pe acte se trece anul viitor.

Extra full e o sintagmă folosită de samsari, menită să-i facă pe ignoranţi să creaadă că pot pune mâna pe o maşină care are aproape toate opţiunile.
Mă rog, n-ai decât s-o vinzi cu câţi bani vrei, nu mă interesează asta pe mine, păcat că astfel de maşini vor ajunge nişte cazane tocmai pentru că trec prin multe mâini, mai ales în mâinile unora care nu le preţuiesc pentru ceea ce sunt.
bmw730i
QUOTE (Ciupanezu @ Oct 6 2010, 05:25 PM) *
La BMW nu se trece automat în anul viitor chiar dacă e fabricată în 12-1989.

Aşa se face la VAG.
Dacă ai un VW sau un Audi fabricat în ultimele luni, pe acte se trece anul viitor.

am un 525i din 1993 si pe certificat mi-a trecut 1994, din ce cauza ?

o sa vorbesc sa modifice anuntul acela...sa scrie doar FULL Options ca sa nu mai fie vorbe scoase. Daca tot zici ca o sa ajunga cazan, nu o cumperi tu ? eu zic ca e bun pretul:P
Ciupanezu
Probabil o greşeală a celor de la RAR.

Maşina mea e gri şobolan (aspensilber metallic), dar în carte e argintie.
TiL
QUOTE (bmw730i @ Oct 6 2010, 06:24 PM) *
Daca nu eram pasionat nu aveam 3 bmw`uri

... toate de vanzare.
bartro
10-89 si inseamna ca ai investit ceva deja in masina, daca te a costat 1300Euro.
Nu te mai supara asa, bmw730i. Eu consider ca transactie cumparare-vanzare a fost cat se poate de ok, dar e pacat ca nu vrei sa pastrezi masina.
bmw730i
QUOTE (TiL @ Oct 6 2010, 05:28 PM) *
... toate de vanzare.

nu..doar unul. Numai bine
05aBi
Dupa ce standarde samsaresti ma consideri pe mine nesimtit ? Ti-am facut reclama proasta masinii ? Te-am injurat ? Care-i treaba ca nu inteleg ...
Ciupanezu
QUOTE (bartro @ Oct 6 2010, 06:30 PM) *
10-89 si inseamna ca ai investit ceva deja in masina, daca te a costat 1300Euro.

Înseamnă că e 100% fabricată în '89, atât în realitate cât şi în acte.

A mea e fabricată tot în octombrie, doar că în 1998, iar în acte e 1998.

Ţie cât ţi-a dat pe ea?
TiL
Mai bine te-ai calma, nu vad nimic evident pe topicul cu anuntul de vanzare, am fost foarte decenti in comparatie cu "activitatea" desfasurata de tine... nu ai vrea ca toti cei pe care ii agiti aici sa se apuce sa explice acolo cum sta treaba wink.gif
bartro
QUOTE (Ciupanezu @ Oct 6 2010, 06:32 PM) *
Înseamnă că e 100% fabricată în '89, atât în realitate cât şi în acte.

Asa spune bmwfans.info pe nr de sasiu, si asa am gasit stantat pe diverse piese din masina.
Ţie cât ţi-a dat pe ea?

Nu vad asta prea relevant in discutia, dar e scris undeva daca cauti wink.gif
bmw730i
imi cer scuze ca am jignit. urat din partea mea dar pur si simplu nu suport vorbele aiurea ! o sa intre si baiatul care a cumparat`o sa va lamureasca cu cate ceva. Numai bine !
bartro
@ all; Am pus buton de warn la incalzit, sper sa nu fie necesar sa-l folosesc.
Ciupanezu
Păi e relevant din moment ce spune că a dat 1300 € pe maşînă, iar acum o vinde doar cu 1400 €.

Bănuiesc că 1000 €. Corect?

TiL
Ciupanezu, cauta si vei afla biggrin.gif probabil ai ghicit, eu nu mai stau sa caut.
haifisch
dry.gif
iorgos
Sincer imi pare rau de masina, si atat. sad.gif
bmw730i
QUOTE (iorgos @ Oct 6 2010, 06:02 PM) *
Sincer imi pare rau de masina, si atat. sad.gif

de ce sa iti para rau ? cu siguranta o va lua tot un pasionat
iorgos
QUOTE (bmw730i @ Oct 6 2010, 07:05 PM) *
de ce sa iti para rau ? cu siguranta o va lua tot un pasionat

Asa am crezut si eu, ca ajunge la un pasionat.
teo_vl
ciupanezule eu am cumparat masina ,,vrei sa ma cunosti personal?de iti permiti sa ma jignesti? masina am luato am platit pret corect nu m-am tiganit extra full pt tine dak inseamna samsar inseamna ca esti tigan cand ziceti pacat ca a ajuns la mine cred ca ma stiti de undeva ? parerea mea sa vorbiti voi frumos de ce va place voua mai mult pe forumu asta al vostru si sa incercati sa nu jigniti persoane pe care nu le cunoasteti cu expresiile folosite mai sus ca ...aveti si voi o varsta cred (sper)

d c nu ati cumparat voi masina asta dak tot ii duceti asa doru?d c nu platiti voi impozitu la o masina de genu dak va doriti asa mult?stati si comentati aiurea in necunostiinta de cauza .....
incercati sa incheiati orice discutie referitoare la mine ...Multumesk ANTICIPAT SEARA PLACUTA TUTUROR
alex230ro
sa inteleg ca tu ai platit impozitul?
poate inchide careva topicul totusi asta e cazanu s-a dat daca gaseste unul sa ai dea banii bine daca nu teapa lui.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.