Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gasit de vanzare
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Pages: 1, 2
bartro
Masina a fost de vnazare timp de un an de zile (la inceput cu un pret nerealsit).
A fost de vanzare si pe bmwclub timp de cel putin jumatate de an.

Am primit ceva propuneri pentru schimburi, vanzare in rate cu avans mai mare sau mai mic, sau fara avans. Nu cred ca fi fost responsabil din partea mea sa bag oameni la rate + impozit pe vremea asta nesigura.

Pasionati suntem toti, dar nu avem posibilitati.

In tot timp asta, eu aveam masina nefolosita (mers sub 2500km in 12 luni! din care ultimi 6 luni ceva sute de km) in fata blocului, impozit la zi, asigurare, vecini, etc.

Apoi am postat un anunt pe autovit si pe 4tuning. In 4 zile am vandut masina. Bani jos, acte facut.

Propun sa ne oprim aici.
iorgos
Are dreptate Alex, pana la urma fiecare face ce vrea si cum vrea.

bartro
Teapa nu e. Masina nu e vreo epava.
David
Tot ce pot sa sper acum, este ca masina sa ajunga pe mainile unuia care s-o ingrijeasca cel putin asa cum a facut-o Bart!...

Uneori, pentru unii dintre noi, masina a fost mai presus decat propria noastra persoana... Uneori unii dintre noi au investit in masina pana si ultimii banii, fara a se mai gandii la propria persoana... Poate ca uneori nu ne-am mai cumparat ceva nou de imbracat sau de incaltat pentru a mai baga ceva bani in masina, ca aceasta sa functioneze cat mai aproape de parametrii dati de producator, dar deja incep sa vorbesc despre pasiune si... Ma tem ca nu toti pot intelege asta!

Pentru unii masina reprezinta un mijloc de transport, pentru altii o sursa de venituri, dar pentru o parte dintre noi care suntem pe aici masina reprezinta pasiune!
iorgos
QUOTE (bartro @ Oct 6 2010, 07:54 PM) *
Teapa nu e. Masina nu e vreo epava.

Pai cine ar putea sa spuna asa ceva ??
bmw730i
QUOTE (iorgos @ Oct 6 2010, 07:01 PM) *
Pai cine ar putea sa spuna asa ceva ??

atata timp cat masina va sta la teo_vl o sa fie in aceeasi stare in care era si la bartro. Nu e genul de om care sa forjeze sau sa isi bata joc de masini. Numai bine
Ciupanezu
QUOTE (teo_vl @ Oct 6 2010, 07:34 PM) *
ciupanezule eu am cumparat masina ,,vrei sa ma cunosti personal?de iti permiti sa ma jignesti? masina am luato am platit pret corect nu m-am tiganit extra full pt tine dak inseamna samsar inseamna ca esti tigan cand ziceti pacat ca a ajuns la mine cred ca ma stiti de undeva ? parerea mea sa vorbiti voi frumos de ce va place voua mai mult pe forumu asta al vostru si sa incercati sa nu jigniti persoane pe care nu le cunoasteti cu expresiile folosite mai sus ca ...aveti si voi o varsta cred (sper)

d c nu ati cumparat voi masina asta dak tot ii duceti asa doru?d c nu platiti voi impozitu la o masina de genu dak va doriti asa mult?stati si comentati aiurea in necunostiinta de cauza .....
incercati sa incheiati orice discutie referitoare la mine ...Multumesk ANTICIPAT SEARA PLACUTA TUTUROR

Nu vreau deloc să te cunosc personal, nu mă interesează persoana ta.

Nu trebuie să te cunoască nimeni, e clară treaba.
Dacă ai luat-o să o vinzi nu dai 2 bani pe ea de fapt, vrei doar să obţii un profit, nu e vorba de pasiune sau de altceva.

Extra full e o expresie tipică de samsar, nu există aşa ceva decât la noi.
Cine naiba mai foloseşte extra full?

Atâta timp cât în anunţ se minte asupra a două lucruri (an de fabricaţie şi dotări (extra full)), iar pe topic s-a scris că vai e o maşină de 1300 € care trebuie să se vândă pe 1400 €, dar de fapt ai luat-o cu ~ 1000 €, e clar că nu are de ce să te respecte cinevea aşa cum ceri.

Un om serios nu minte, spune lucrurile exact aşa cum sunt ca să nu bată cineva drumul degeaba în caz că vrea să cumpere o anume maşină, e o chestie de respect.

Nu mă interesează în mod special soarta maşinii, problema e cu totul alta, adică de atitudine.

O descriere onestă denotă un om onest, aşa cum e Bartro...
teo_vl
QUOTE (Ciupanezu @ Oct 6 2010, 08:43 PM) *
Nu vreau deloc să te cunosc personal, nu mă interesează persoana ta.

Nu trebuie să te cunoască nimeni, e clară treaba.
Dacă ai luat-o să o vinzi nu dai 2 bani pe ea de fapt, vrei doar să obţii un profit, nu e vorba de pasiune sau de altceva.

Extra full e o expresie tipică de samsar, nu există aşa ceva decât la noi.
Cine naiba mai foloseşte extra full?

Atâta timp cât în anunţ se minte asupra a două lucruri (an de fabricaţie şi dotări (extra full)), iar pe topic s-a scris că vai e o maşină de 1300 € care trebuie să se vândă pe 1400 €, dar de fapt ai luat-o cu ~ 1000 €, e clar că nu are de ce să te respecte cinevea aşa cum ceri.

Un om serios nu minte, spune lucrurile exact aşa cum sunt ca să nu bată cineva drumul degeaba în caz că vrea să cumpere o anume maşină, e o chestie de respect.

ba copil prost crescut ce esti ....cunoscatorule cu 1mil de posturi pe toate forumurile .....ti_a luat mami si tati bmw si u tot cu metrou te plimbi??chiar vrei sa te certi cu mine?veziti draku de treba ta si de tineretea ta si lasai pe altii in pace
respecta ca sa fii respectat ...iar dak nu vrei sa ma cunostii nu mai vorbii de mine urat
Ciupanezu
Tu vorbeşti de respect?

Nu te mai bag în seamă, nu mă cobor la nivelul tău.

P.S: Ai grijă pe cine ameninţi, nu vorbeşti cu copiii din faţa blocului tău.
haifisch
teo....ai warn....la urmatoarea jignire iei vacanta
teo_vl
QUOTE (Ciupanezu @ Oct 6 2010, 08:53 PM) *
Tu vorbeşti de respect?

Nu te mai bag în seamă, nu mă cobor la nivelul tău.

P.S: Ai grijă pe cine ameninţi, nu vorbeşti cu copiii din faţa blocului tău.

poi da imi permit sa vorbesk de respect ca poate inveti si u ceva si te maturizezi si treci de la stadiu de soricel la soarece
iar de bagat in seama nu am cum sa ma bag eu cu tine u mai jignit dak ai ceva de zis ajung la sfarsitu saptamanii la bucuresti si vinl a tine in fata blocului acolo sau scuze u nu esti copil de fata blocului ...si imi zici live ce ai pe suflet ca aici vad ca esti ca fetele la telefon

nu zice nimeni sa nu va dati cu parerea puteti sa vorbiti de 7are 5 are rechini si toate natiile de masinii dar pastrati si voi o decenta si nu jigniti oamnei care nu ii cunoasteti ....doar de dragu de a face posturi ....CURAJOSULE

CER SCUZE INKA O DATA ..SPER SA INCHEIATI CU VORBELE AIUREA
xox
Nu te-a jignit nimeni pe tine smile.gif

Nivelul tau de cultura te-a facut sa intelegi gresit starea de fapt.

Si da, abia acu te-am jignit eu. Stiu ca nu ti-ai dat seama in ce fel, dar e ok. Bucura-te de masina, e deosebita. Atat doar ai grija la kickdown. Daca nu are gume bune, are prostul obicei sa te puna de-a latul pe strada. Si stii cum sunt strazile la noi... smile.gif

Astept si eu un +20% warn... sleep.gif

PS:
QUOTE (Ciupanezu @ Oct 6 2010, 08:43 PM) *
Nu mă interesează în mod special soarta maşinii, problema e cu totul alta, adică de atitudine.

Chit ca nu vedem intotdeauna eye-to-eye, ai dreptate. Si oricat as fi de tentat sa generalizez pana la punctul de a spune ca nu-ti pasa de masina ta, stiu ca nu-i asa smile.gif Si stiu ca apreciezi de fapt efortul care-l depune x sau y ca sa aibe o masina de care sa se bucure, pentru ca si tu faci la fel. Asta e un fel de scuza pentru posturile in care te-am atacat, fara sa incerc sa inteleg macar si punctul tau de vedere. Mea culpa.
Ciupanezu
Îmi pare rău şi de maşina aia pentru că se vedea că Bartro încerca s-o facă din ce în ce mai bună, probabil că a renunţat şi din cauza taxelor mari şi pentru că mai are şi alte maşini şi motocicleta.

Nici o problemă, şi eu exagerez uneori.

Îmi pare rău de maşinile astea pentru că atunci când nu prea mai valoarează mulţi bani, ajung deseori pe mâini iresponsabile, iar apoi la REMAT sau printr-un parc de dezmembrări.
Apoi, peste ani, când vrei să cumperi o astfel de maşină, când e deja clasică, nu prea mai găseşti nimic ok.

Este unul dintre motivele care mă fac să nu-mi vând maşina pentru una mai nouă şi mai fiabilă, sunt sigur că s-ar alege praful de toată munca mea din cei 4 ani de când o am.

Păcat...
haifisch
sper ca odata cu postul de mai de sus al lui ciupanezu sa incetati certurile sau discutiile astea acide

@ xox....am senzatia ca tu te folosesti de warnuri cum se foloseste pisica de cele 9 vieti ale sale....sper sa nu fie asa

partea cu nivelul de cultura nu avea ce cauta in postul tau... incearca sa te temperezi

xox
Eh, eu n-am dat decat o singura replica pe tot topic-ul asta. Un soi de sumar ca sa zic asa, la ce s-a discutat smile.gif

Cat despre warn-uri, am avut 3 in 4 ani de cand m-am inscris aici smile.gif Sper ca restul sa ma tina inca 8 ani tongue.gif
teo_vl
QUOTE (xox @ Oct 6 2010, 10:02 PM) *
Nu te-a jignit nimeni pe tine smile.gif

Nivelul tau de cultura te-a facut sa intelegi gresit starea de fapt.

Si da, abia acu te-am jignit eu. Stiu ca nu ti-ai dat seama in ce fel, dar e ok. Bucura-te de masina, e deosebita. Atat doar ai grija la kickdown. Daca nu are gume bune, are prostul obicei sa te puna de-a latul pe strada. Si stii cum sunt strazile la noi... smile.gif

Astept si eu un +20% warn... sleep.gif

PS:

Chit ca nu vedem intotdeauna eye-to-eye, ai dreptate. Si oricat as fi de tentat sa generalizez pana la punctul de a spune ca nu-ti pasa de masina ta, stiu ca nu-i asa smile.gif Si stiu ca apreciezi de fapt efortul care-l depune x sau y ca sa aibe o masina de care sa se bucure, pentru ca si tu faci la fel. Asta e un fel de scuza pentru posturile in care te-am atacat, fara sa incerc sa inteleg macar si punctul tau de vedere. Mea culpa.

dak nivelu meu de cultura ma facut sa inteleg gresit inseamna ca u esti un analfabet si nu stii sa citesti...iti sugerez sa citesti in urma si sa mai calculezi o data.....Intr-adevar ai vrut sa pari o DRAGUTA sa ma jingnesti mai pe ocolite esti multumita?frumoasoo?

Cat despre moderator sau ce e? care ai zis ca ma trimti in vacanta ..Ai pus problema exact cum se pune aici cum a zis si DOMNISOARA mai sus citez Nivelul tau de cultura te-a facut sa intelegi gresit starea de fapt. ma vad nevoit sa te las in pace esti foarte comunicativ ...exact cum se cere
xox
ilu2, pisi laugh.gif

PS: Ca sa ma fac inteles: n-a zis nimeni absolut nimic despre tine, doar despre persoana care vindea masina. Nu-mi dau seama de ce te-ai zburlit asa rau smile.gif Daca nu esti samsarul care a combinat utilajul, iti spunem bun venit intre noi. Si chiar ne pare bine ca apreciezi jucaria.

Acu' e clar, baby? tongue.gif
io's®
pana se mai linistesc spiritele acest topic ramane inchis. asta ca sa nu se inceapa cu vacante tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.