QUOTE (teo_vl @ Oct 6 2010, 07:34 PM)

ciupanezule eu am cumparat masina ,,vrei sa ma cunosti personal?de iti permiti sa ma jignesti? masina am luato am platit pret corect nu m-am tiganit extra full pt tine dak inseamna samsar inseamna ca esti tigan cand ziceti pacat ca a ajuns la mine cred ca ma stiti de undeva ? parerea mea sa vorbiti voi frumos de ce va place voua mai mult pe forumu asta al vostru si sa incercati sa nu jigniti persoane pe care nu le cunoasteti cu expresiile folosite mai sus ca ...aveti si voi o varsta cred (sper)
d c nu ati cumparat voi masina asta dak tot ii duceti asa doru?d c nu platiti voi impozitu la o masina de genu dak va doriti asa mult?stati si comentati aiurea in necunostiinta de cauza .....
incercati sa incheiati orice discutie referitoare la mine ...Multumesk ANTICIPAT SEARA PLACUTA TUTUROR
Nu vreau deloc să te cunosc personal, nu mă interesează persoana ta.
Nu trebuie să te cunoască nimeni, e clară treaba.
Dacă ai luat-o să o vinzi nu dai 2 bani pe ea de fapt, vrei doar să obţii un profit, nu e vorba de pasiune sau de altceva.
Extra full e o expresie tipică de samsar, nu există aşa ceva decât la noi.
Cine naiba mai foloseşte extra full?
Atâta timp cât în anunţ se minte asupra a două lucruri (an de fabricaţie şi dotări (extra full)), iar pe topic s-a scris că vai e o maşină de 1300 € care trebuie să se vândă pe 1400 €, dar de fapt ai luat-o cu ~ 1000 €, e clar că nu are de ce să te respecte cinevea aşa cum ceri.
Un om serios nu minte, spune lucrurile exact aşa cum sunt ca să nu bată cineva drumul degeaba în caz că vrea să cumpere o anume maşină, e o chestie de respect.
Nu mă interesează în mod special soarta maşinii, problema e cu totul alta, adică de atitudine.
O descriere onestă denotă un om onest, aşa cum e Bartro...