Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand BMW E28
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Pages: 1, 2
bartro
Nu mai exagera, e un cbr 600 f2, are 100cp si viteza maxima de cam 240 smile.gif Sau e modificata?
E bun, oricum.
a, si face 0 - 100 in pic sub 4 secunde.
florineluspr
Barto e motorul meu si stiu ce am pe el si cat merge! iti ofer o proba daca vrei sa vezi!Face 100 sub 4! Nu exagerez deloc,chear merge imecabil!!

PS:vand flanse distantiere de 22mm.le-am avut pe e28.sunt din duraluminiu au buza de centrare si pe butuc si pe janta! se dau cu tot cu prezoane.
Ciupanezu
Dacă chear merge impecabil, probabil trebuie să te credem pe cuvānt! wacko.gif
florineluspr
QUOTE (Ciupanezu @ Mar 10 2011, 01:12 PM) *

Bine domnu' profesor!!!Asa gasesc unii mereu nod in papura!
Ciupanezu
Nu e vina mea că nu ţi-a plăcut şcoala.
05aBi
CITAT(Ciupanezu @ Mar 10 2011, 12:12 PM) *

Asta chiar e o replica marca "bmwclub". tongue.gif
bartro
QUOTE (florineluspr @ Mar 10 2011, 11:32 AM) *
Barto e motorul meu si stiu ce am pe el si cat merge! iti ofer o proba daca vrei sa vezi!Face 100 sub 4! Nu exagerez deloc,chear merge imecabil!!

O fi facut Honda un singur exemplar care e mai deosbit? Eu nu cred. Unde am cautat am tot gasit aceeasi specificatii tehnice, cele pe care le am scris mai sus. Nu am zis ca nu merge bine, am zis ca un CBR 600 F2 nu are atati cai si nu ajunge la viteza asta.
05aBi
Cu o eroare de aprox. 15% la vitezometru, cred ca se poate ajunge la 280 pe ceas iar viteza reala sa fie 240.
florineluspr
Ciupanezule te crezi cam superior!Nu ma intreseaza parerea ta!
Eu am spus ce am de dat.Pe langa motocicleta mai dau si 1000 euro diferenta in functie de masina!
Barto stai linistit merge mult mai mult de 240,cu eroare,fara eroare nu stiu dar clar sare de 240 in orice clipa!Oricum comentati aiurea pentru ca eu am zis 280 km/h,asta insemnand cat are in bord+ inca o liniuta.Nu am spus ca fuge 280!!!! Asta ati inteles voi ca asa ati vrut!

PS: rog un moderator sa inchida topicul!!!Nu isi au rostul discutiile inutile!
Ciupanezu
Chear nu m-ă cred, scuzama dak team deranjat!

Pops!
haifisch
QUOTE (florineluspr @ Mar 10 2011, 05:53 PM) *
Ciupanezule te crezi cam superior!Nu ma intreseaza parerea ta!
Eu am spus ce am de dat.Pe langa motocicleta mai dau si 1000 euro diferenta in functie de masina!
Barto stai linistit merge mult mai mult de 240,cu eroare,fara eroare nu stiu dar clar sare de 240 in orice clipa!Oricum comentati aiurea pentru ca eu am zis 280 km/h,asta insemnand cat are in bord+ inca o liniuta.Nu am spus ca fuge 280!!!! Asta ati inteles voi ca asa ati vrut!

PS: rog un moderator sa inchida topicul!!!Nu isi au rostul discutiile inutile!

done
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.