Help - Search - Members - Calendar
Full Version: B-74-TYC
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2
iorgos
Sincer Mad, as veni dar fara ITP, si norul de fum care il scoate sigur raman fara talon.

Directie are, chiar si frane are cu toate ca are anulata frana stanga spate. smile.gif
iorgos
Azi am dat chiulasa jos, si surpriza era normal garnitura.

Daca tot am dat jos chiulasa si am loc o sa raschetez noriul si tot ce exista in compartimentul motor.
bartro
Cum adica, normal?
haifisch
pentru ca avea simptomele unei garnituri de chiulasa terminata
bartro
QUOTE (haifisch @ Oct 3 2010, 10:38 PM) *
pentru ca avea simptomele unei garnituri de chiulasa terminata

se pare ca nu avea tongue.gif
iorgos
Da mai repede nu avea garnitura de chiulasa. smile.gif
haifisch
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
David
Si pana la urma daca mergi cu aburul dupa tine, care-i treaba? Atat timp cat nu e fum, pe cine deranjeaza? Poate e vorba doar de condens... Ia-o la mers! BMW e30 Cabrio.gif N-o mai fredona pe loc!
05aBi
De mers ar fi putut sa mearga asa mult si bine cred, dar daca masina scotea aceeasi cantitate de abur cat scoate locomotiva din filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=fKFXjldCXsY , nu stiu cine s-ar fi incumetat sa mearga cu ea prin oras. laugh.gif
bartro
Daca era de la antigel (si masina avea antigel, nu apa) trebuie sa miroasa dulce abur din esapament.
Si daca nu era garnitura, unde e problema? E chiulasa fisurat? Avea presiune mare in sistem de racire? Bolborosea in vasul de expansiune?
David
CITAT(05aBi @ Oct 4 2010, 07:54 PM) *
De mers ar fi putut sa mearga asa mult si bine cred, dar daca masina scotea aceeasi cantitate de abur cat scoate locomotiva din filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=fKFXjldCXsY , nu stiu cine s-ar fi incumetat sa mearga cu ea prin oras. laugh.gif

Ai vazut in filmulet ca dupa ce-si ia demarajul nu mai scoate asa mult abur... E mult pana se pune in miscare... Restul e aventura! smile.gif
iorgos
Ar fi bine dar chiar si dupa demaraj tot la fel facea.

Nu stiu ce sa mai zic Bart.

O sa vad dupa ce pun chiulasa la loc.
bartro
Uite-te bine la chiulasa, e pacat sa arunci bani degeaba pe o garnitura de chiulasa.
brown.shark
bart are dreptate, nu-i rau sa intrebi si daca are cineva placa / baie sa o probezi la cald. macar pleci la drum cu cva sigur. vezi ca parca are si un dop cu imbus pe la jumatatea chiulasei, nu-i rau sa verifici si etansarea lui. (scuze daca am confundat chiulasele si a ta n-are dop)
iorgos
Da aveti dreptate amandoi, trebuie verificata cum trebuie si dupa aia pusa pe masina.

Nici nu m-am uitat sa vad daca are dopul respectiv la jumate.
bartro
Pot sa si ai "noroc" si sa vezi fisura din cauza urme de corosiune de la apa / antigel:

( imagina preluat de la http://www.firstfives.org/faq/cylinder_hea...er_head_faq.htm )

Si daca a mers pe apa motoras, trebuie sa fie foarte curata camera de ardere si bujie unde era / erau probleme. Op poza cu chiulasa ai?
iorgos
Azi o sa pun poze cu, chiulasa.

Nu a mers pe apa, camera de ardere este neagra.
iorgos
Iata si pozele.
iorgos
Azi am dus chiulasa la planat si curatat si sa dovedit a fi fisurata.

Deci toata munca nu a fost in zadar, am aflat care a fost problema la motor.

05aBi
Merge lipita ? Unde e fisurata ?
bartro
QUOTE (iorgos @ Oct 6 2010, 02:03 PM) *
Azi am dus chiulasa la planat si curatat si sa dovedit a fi fisurata.

Deci toata munca nu a fost in zadar, am aflat care a fost problema la motor.

Da, e bine ca misterul a fost elucidat.
iorgos
QUOTE (05aBi @ Oct 6 2010, 02:07 PM) *
Merge lipita ? Unde e fisurata ?

Nu am ce sa-i mai fac Gabi.

Alta chiulasa sau alt motor.

Asta este mergem inainte, ca nu avem ce face.
05aBi
Daca nu gasesti, vezi ca are Mihai de la Gaesti o chiulasa, de fapt dezmembreaza cu totul un motor m20b23. smile.gif
iorgos
Mersi Gabi, pentru informatie.
David
sad (5).gif weakbench.gif
iorgos
QUOTE (David @ Oct 6 2010, 08:09 PM) *
sad (5).gif weakbench.gif

Da asa ceva fac acum, dar lasa ca ma fac eu mare. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.