Help - Search - Members - Calendar
Full Version: nu mi se ai ridica si nu se mai lasa geamul dreapta ...
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
alexandruozn
geamul de la coupe de pe dreapta ,atunci cand deschid usa nu mai coboara si cand o inchid se inchide direct fara sa urce pt ca evident daca nu coboara la deschidere .. sad.gif
ce are? dry.gif
ce treb sa ii fac? huh.gif
si alta treaba este ca daca ii actionez iala de inchidere cu usa deschisa si imping eu iala ca in pozitia cand este usa inchisa si apoi actionez clapeta de deschidere geamul coboara si daca inchid usa geamul urca normal dar apoi daca deschid iar usa geamul nu mia coboara............... mad.gif
xox
Scuze cand am citit prima oara, am citit in viteza si nu mi-am dat seama ca-i vorba de un coupe.

Daca nu coboara cand o deschizi, da-i jos fata de la portiera si vezi ca ai un ghidaj acolo care coboara geamul cand tragi de clapa de la portiera. Cauta pe realoem.com si comanda altul. E posibil sa fie rupt ori sarit din suport smile.gif
Mihai_AMD
am studiat si eu putin,si e ciudat acolo...sistemul e ok,repet,cu usa deschisa,daca actionez cu mana cele 2 trepte de la cremaliera,ca si cum as inchide-o pe stalp normal,merge lasarea/ridicarea la actionarea cleptei de deschidere.insa daca o inchid normal nu mai merge...
nu stiu cat de bine ne-am facut intelesi.. smile.gif
xox
http://www.dtmpower.net/forum/e36-3-series...tml#post1486456

Cica e un microswitch in usa si dureaza 10 minute sa-l schimbi smile.gif
Mihai_AMD
CITAT(xox @ Sep 15 2010, 09:54 AM) *
http://www.dtmpower.net/forum/e36-3-series...tml#post1486456

Cica e un microswitch in usa si dureaza 10 minute sa-l schimbi smile.gif

aha...o sa umblam atunci acolo....danke wink.gif
xox
Bitte.

Nu uita, cand inchizi usa, deschizi circuitul care spune ca usa e inchisa. Adica stinge luminile de habitaclu. Clar exista o legatura, daca merge geamul cand usa e deschisa si circuitul acela inchis smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.