Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dezmembrez BMW e30
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Pages: 1, 2
Cozmi.
Uppp...

mai sunt piese multe...

0766278906
tomado e28 owner
Senzor de turometru este? Pret?
Cozmi.
CITAT(tomado e28 owner @ Jun 23 2010, 04:10 PM) *
Senzor de turometru este? Pret?

stii cumva pe unde e montat? eventual o poza..ceva..ca habar nu am pe unde vine pus..
tomado e28 owner
E langa volanta, in stanga (pe partea cu volanul) jos, sub electromotor. Pleaca de la el un cablu cu 3 fire.
MeHigh
ai grija Cozmi cand il scoti de acolo, sa nu il ciocanesti in cap cu nimic, e foarte sensibila capsula aia care il imbraca, eu am stricat vreo doua. o sa iasa greu, se prinde cu un surub de 10 parca de bloc, cu o camasa exterioara care il tine pe pozitie. sa dai jos camasa e usor, apoi da-i cu wd40 ca sa il scoti, ca de cele mai multe ori se intepeneste acolo din cauza timpului care trece pe langa el.
Cozmi.
Ms MeHigh pt sfat biggrin.gif

il am,senzorul acela..iese de acolo de la volanta si are si un cablu cam de vreo 15 cm,care vine pana pe sub alternator,iar mufa e cu 3 pini din aia..
daca pot sa o scot intreaga pot sa ti-l trimit. ca si pret vreo 50 lei.
tomado e28 owner
Nu era pentru mine. I-am dat nr. tau de telefon cui m-a intrebat de senzor. A zis ca te suna diseara pentru detalii. Salut.
alex_maniacu_91
Instalatia de AC de pe touring mai este? Ma intereseaza toata mai putin compresorul. Pret?
Cozmi.
CITAT(alex_maniacu_91 @ Jun 25 2010, 02:26 PM) *
Instalatia de AC de pe touring mai este? Ma intereseaza toata mai putin compresorul. Pret?

sa vandut completa. cu radiator,furtune,compresor,instalatie electrica..tot tot !
Shark
alex_maniacu_91, daca vrei, am eu, dar e incompleta. Detalii pe pm, sa nu poluam topicul original.
Chychy
o baie de ulei cat face? si un senzor de turometru daca mai ai.
Cozmi.
CITAT(Chychy @ Jun 28 2010, 07:47 AM) *
o baie de ulei cat face? si un senzor de turometru daca mai ai.

cred ca am vb si la telefon..
ti-am trimis azi si baia si senzorul..

(tomado e28 owner) -senzorul l-am trimis la altcineva.daca te intreaba prietenul ala al tau.
tomado e28 owner
Ok, ii transmit...
Chychy
[quote name='Cozmi.' date='Jun 30 2010, 07:59 PM' post='120283']

da, cu mine ai vb. sper sa ajunga azi sau maine la mine. respect

[quote name='Cozmi.' date='Jun 30 2010, 07:59 PM' post='120283']

da, cu mine ai vb. sper sa ajunga azi sau maine la mine. respect
Cozmi.
upp upp...mai sunt inca piese
Technics
QUOTE (Cozmi. @ Jul 6 2010, 07:20 PM) *
upp upp...mai sunt inca piese

N-ai mai facut rost de aparatori de noroi pt mine,sau m-ai uitat smile.gif
Cozmi.
CITAT(Technics @ Jul 7 2010, 02:29 PM) *
N-ai mai facut rost de aparatori de noroi pt mine,sau m-ai uitat smile.gif

nu am mai avut de unde sa fac rost...daca mai aduceam vre-un urs te anuntam..
imi pare rau.
borkanel
Zi-mi si mie cat face stalpul central stanga de la bmw-ul in 4 usi ? Inclusiv cat estimezi tu cu costul transportului pana la Bucuresti. Ms.
Technics
Cozmi ai cumva capacul de sub bord?Daca ai un pret te rog.
O zi placuta!
Cozmi.
CITAT(borkanel @ Jul 19 2010, 10:05 PM) *
Zi-mi si mie cat face stalpul central stanga de la bmw-ul in 4 usi ? Inclusiv cat estimezi tu cu costul transportului pana la Bucuresti. Ms.

salut,stalpul de la bmw-ul negru a ajuns pe la fier vechi..dar iti pot da de pe cel touring daca vrei,banuiesc ca sunt la fel.
da-mi un telefon si ne intelegem mai bine. 0766278906 si asa sunt minute garla pe cosmote.

Tehnics- da am plasticul ala de sub bord,tre sa am 2 bucati daca bine tin minte,unul cu loc pt reglaj faruri si unul fara.
ca si pret 60 lei ! (optional la cel cu reglaj faruri se da si butonul ca sa nu ramana loc liber acolo)
Technics
QUOTE (Cozmi. @ Jul 20 2010, 03:05 PM) *
salut,stalpul de la bmw-ul negru a ajuns pe la fier vechi..dar iti pot da de pe cel touring daca vrei,banuiesc ca sunt la fel.
da-mi un telefon si ne intelegem mai bine. 0766278906 si asa sunt minute garla pe cosmote.

Tehnics- da am plasticul ala de sub bord,tre sa am 2 bucati daca bine tin minte,unul cu loc pt reglaj faruri si unul fara.
ca si pret 60 lei ! (optional la cel cu reglaj faruri se da si butonul ca sa nu ramana loc liber acolo)

Am rezolvat cu capacul ala.Am primit de la cineva numa ca ii putin cam rupt in mai multe locuri.Sa vad poate iau unu de la tine (asta iti zic peste o luna ca acuma sunt pieton,ca am ramas fara permis,cand o sa ma dau din nou cu masina smile.gif),de preferat ar fi ala fara buton de reglat farurile.
Cozmi.
CITAT(Technics @ Jul 23 2010, 10:04 AM) *
Am rezolvat cu capacul ala.Am primit de la cineva numa ca ii putin cam rupt in mai multe locuri.Sa vad poate iau unu de la tine (asta iti zic peste o luna ca acuma sunt pieton,ca am ramas fara permis,cand o sa ma dau din nou cu masina smile.gif),de preferat ar fi ala fara buton de reglat farurile.

imi pare rau pt incidentul nepplacut(cu permisul) dar se mai intampla biggrin.gif

oricum da-mi de veste cand te hotarasti..

p.s acuma e momentul sa mai mesteresti ceva la ea,sa-i mai pui una alta..si cand o sa iesi cu ea din nou o sa fii multumint de ea,ca daca pui azi o chestie maine alta..nu prea se cunoaste...asa in timpul asta cat nu poti cirula cu ea ii faci mai multe:))
bine..in primul rand bani sa fie:P

hai ca te salut si numai bine!
Cozmi.
upppppppppp

0766278906 !! orice piesa..suna-ti doar !
Cozmi.
Uppp uPPP Upp
alex_maniacu_91
Jante 14"?
Cozmi.
CITAT(alex_maniacu_91 @ Sep 1 2010, 10:59 PM) *
Jante 14"?

este ceva,necesita o revopsire...da-mi maine un telefon 0766278906 sau intra pe iliecozmi_d si iti arat si poze..
ilie.cozmi
upp upp...

lichidare de stoc !!
ilie.cozmi
UUPP UPPP !!! inca mai sunt ceva piese ramaseee !

0766278906!
Doruleţ
vreun alternator de 75-80A ai?
pune si o poza si un pret...
mersi
ilie.cozmi
CITAT(Doruleţ @ Jan 31 2011, 06:45 PM) *
vreun alternator de 75-80A ai?
pune si o poza si un pret...
mersi

scuze pt intarziere.

alternatoare nu mai am.

au mai ramas ceva piese...

hayon pt touring fara gram de rugina
usi fata/spate in stare ff buna fara rugina
oglinzi electrice heliomate
MOTOR 2.4TD la dezmembrat (Pompa Injectie Electronica,Chiuloasa,baie ulei,senzori,etc)
Cutie viteze Getrag
tabla de la trapa
compersor servo directie+furtune si bidonas
geamuri spate(touring)
suport boxe spate(pt touring)
chedere
cardan
2x pompa motorina
rezervor fara rugina,in stare f buna
+ multe alte maruntisuri..

CELE MAI MICI PRETURI...preturile le faceti voi(in limita bunului simt)

0766278906
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.