Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vopsesc,polishez,sudez,roluiesc jante auto
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Oferte/cereri servicii
Pages: 1, 2
b86dtm
...............
Mihai_AMD
am stabilit si eu cu omul,maine il sun sa ii duc si eu jantele mele la vopsit-polishat si indreptat buza,BBS RC 17'' 8j/9j...am incredere ca o sa iasa ok!
b86dtm
QUOTE (db85amd @ Mar 25 2010, 11:44 PM) *
am stabilit si eu cu omul,maine il sun sa ii duc si eu jantele mele la vopsit-polishat si indreptat buza,BBS RC 17'' 8j/9j...am incredere ca o sa iasa ok!

si eu sper sa iasa ok,sper sa nu fie f deteriorata buza sa le pot face ca noi.
b86dtm
G Power 19' reconditionate,lucrare terminata azi.
b86dtm
reconditionat borbet bs cu zgarieturi adanci si vopsit alb perlat+negru perlat+verde perlat
b86dtm
QUOTE (db85amd @ Mar 26 2010, 12:44 AM) *

dupa multe operatiuni azi am montat ultimul surub la ele
indreptate,puse pe strung,demontate,curatata chimic vopseaua,lustruit coroziunile,aplicat grund anticoroziv pentru aluminiu,grund cu elasticizant special pentru jante sa nu crape sau sa sara vopseaua,date la perie prezoanele,vopsit cu argintiu bbs in care am pus putin xirallic stelar si in sfarsit montate.
INTERCEPTOR
fericti aia care si au facut jantele.
se pare ca ale mele nu se pot face
sunt cu prea multe starturi de vopsea si este obositor sa le dai jos,,asa ca dupa 1 luna de asteptari o sa le duc la facut in alta parte.deci cum am zis eu s ghinionist
cand vreau sa platesc nu se poate face nimic pt mine,tre sa mi fac totul singur.am pierdut 1 luna degeaba
asta e
ori nu merit? ori e prea ocupat si nu se merita sa lucreze la el em am tot intrebat dece dureaza 1 luna sa faci 4 jante.
b86dtm
jante de m3 vopsite din care una cu 7 indoituri roluita perfect ,plus sudat o spartura de 15 cm.
b86dtm
Reconditionat jante de bentley cu zgarieturi pe margine,roluit si sudat una dintre jante care avea o fisura de 7 cm si vopsit la culoarea originala
Dani88br
omule le ai, ce sa zic mai mult...
sa imi zici si mie intr un PM din ce oras esti ca m ar interesa sa imi fac 2 jante de bmw destul de rare la tine biggrin.gif
INTERCEPTOR
da.e cam pe meserie.

cand sunt in zona o sa te sun sa iau si eu capacele de la tine
.mersi
b86dtm
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 11 2010, 05:10 PM) *
da.e cam pe meserie.

cand sunt in zona o sa te sun sa iau si eu capacele de la tine
.mersi

Ii poti spune prietenului tau sa ma sune miercuri dupa amiaza si i le dau lui ca lucreaza apraope de mine.

Lucrari noi
b86dtm
Reconditionat OZ Breyton modulare din 3 bucati
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.