Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mare grija la unii useri
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Avizierul pietzei BMWZone
Pages: 1, 2, 3
tomado e28 owner
Da, complicata problema. Ramane sa asteptam sa-si expuna si Matei punctul de vedere smile.gif
alex230ro
nu cunosc pe nici unul dintre cei 2 dar corect din partea lui Matei ar fi fost sa sune/sau sa dea un SMS prin care sa ai spuna ca nu mai vrea cutia.Din punctul meu de vedere vina e 100% a lui Matei.
Ciupanezu
Corect.
Normal este să anunţi omul să nu mai trimită coletul dacă nu mai vrei să cumperi.
Iar faptul că nu răspunde la telefon spune tot, denotă lipsă de seriozitate.
Indiferent cāt de ocupat eşti, ai 2-3 minute pentru un telefon.
haifisch
sa lasam totusi pe matei si pe chychy sa isi rezolve ei problemele....sunt de ajuns parerile de pana acum

haideti sa nu turnam gaz pe foc
Chychy
I-am promis lui cosmin scanarea AWB-ului si aici este. Cu asta eu am terminat, Dumnezeu ne de la fiecare dupa cum meritam.

respect fata de ceailalti membri ai forumului.
xox
Ai dat cam multe date care au caracter personal, mai bine pastrai pe privat scan-ul acela.
Chychy
imi cer scuze dar nu imi place sa fiu acuzat pe nedrept. daca vrei poti sa il stergi. nu stiam ca nu e voie. sorry inca o data.
tomado e28 owner
Nu mi se pare prea grav. Ce e asa personal? Nume, adresa si telefon de la fiecare. Si? E diferenta de 15 zile intre date?
Chychy
QUOTE (tomado e28 owner @ Jul 2 2010, 10:54 AM) *
Nu mi se pare prea grav. Ce e asa personal? Nume, adresa si telefon de la fiecare. Si? E diferenta de 15 zile intre date?

Mareste poza si o sa vezi ca eu am trimis pachetul pe data de 14.06 si a fost trimis din Buc in 29.06 = dupa calculele mele 15 zile
INTERCEPTOR
cum am zis, fuck romania.
cat e in fuller mai verifica masina mai slefuieste o sa iasa beton daca tot ai timp pt asta pana vin bani cauta de gropite in caroserie si fa le daca le gasesti
nu te mai gandi la bani de transport
gandeste te .ca aia sa fie marea pierdere a vietii tale
dupa cum vei la tv.alti pierd agoniseala de o viata
nu merita sa te superi si nici s apui la inima
asa s bucuresteni
mai cu mot, de cacatm de fite mde superioritate.. eu zic per ansamblu
nu la adresa lu cosmin sau matei.tongue.gifP ca aici pe forrumu asta suntem cei mai tari la interpretari si scenarii:P
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.