Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar bara fata M Tech II e30
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
b86dtm
cumpar bara fata completa,ofer pret bun
0766220909
ionusunt
daca vrei din fibra FACUTA EXTREM DE BINE , da mi pm.de asemenea daca vrei niste praguri din kit, da mi pm
b86dtm
ti-am trimis pm
mario.b
QUOTE (ionusunt @ Oct 23 2009, 01:33 PM) *
daca vrei din fibra FACUTA EXTREM DE BINE , da mi pm.de asemenea daca vrei niste praguri din kit, da mi pm

Manule ma bag si eu cu japca in seama, un chit de bare de M3 E30, as dori modelul Evo 2. astept un semn. multam fain.
paul_36pvu
QUOTE (ionusunt @ Oct 23 2009, 12:33 PM) *

Da-mi si mie te rog un pret pt bara fata de M3!

Mersi,
Ciupanezu
Fibră = G U N O I
mario.b
QUOTE (Ciupanezu @ Dec 4 2009, 09:23 PM) *
Fibră = G U N O I

nu e frumos sa vorbesti manule asa de munca unei persoane. acea fibra se face prin inhalarea multor substante toxice + multa transpiratie + chit + praf de chit inhalat = ???? nu este sigur gunoi, ai de ales, fie cumperi original fie mergi la baieti, multe masini in lumea asta merg la show-uri cu "gunoaie" pe ele, nu toti accepta original, sa nu crezi ca tot ce este original este si bun. de multe ori copiile sunt mult mai bune decat originalele daca nu sunt facute in china. pser sa nu fie cu suparare. respect.
Ciupanezu
E foarte frumos, puţin īmi pasă de munca cuiva atāta timp cāt rezultatul lasă de dorit.

Nu trebuie neapărat să cumperi bări originale dacă vrei să eviţi fibra şi să iei ceva de calitate, există destule bări aftermarket făcute din plastic, uită-te pe eBay.

Multe maşini din Romānia merg la show-uri cu bări din fibră, şi nici nu este de mirare pentru că publicul romān este de multe ori lipsit de bun gust.

Tot romānu' aruncă un eleron cāt o băncuţă din parc, nişte bări din fibră şi nişte jante şi crede că a făcut mare tuning. Dacă mai pune si o folie de carbon, deja are impresia că are maşină de show.

Bările din fibră nu se pot compara cu cele originale din cauza materialului.
Īn primul rand, finisarea este mult mai slabă, este normal avānd īn vedere procedeul de fabricaţie.
Īn al doilea rānd, fibra este casantă, īn timp ce plasticul este mult mai elastic.

Dacă atingi un pic o bară din plastic de o bordură, te alegi cu o vopsire şi ai rezolvat.
Dacă bara e din fibră, problema e mult mai dificilă.

Originalul este īn cele mai multe cazuri mai bun, totul este să-ţi permiţi.
Īnsă există oricum variante aftermarket de calitate, din plastic.
b86dtm
mare dreptate ai.......fibra=GUNOI ,ai uitat sa precizezi ca oricat de bine lucrata ar fi o bara din fibra se deformeaza in timp,daca treci cu ea 2 ierni si 2 veri cu masina in soare,incepe sa faca valuri.
plus ca cei care lucreaza piese din fibra cer si pe masa si pe tasu...pe o bara fata/spate m tech 2 mi-a cerut 250 euro fix si ne finisate pt. vopsit.
oricum cine cauta gaseste,iar eu am gasit bara fata,fusta fata,bara spate originale la 250 euro tot
in germania un kit complet m tech 2 este undeva la 400-500euroi
Iulika0069
Aveti idee unde imi pot gasi o bara fata? Tb tinut cont ca tb sa intre si intercooleru ala nesimtit.. (as vrea sa nu se mai vada caloriferu asa 'ostentativ' biggrin.gif)

Din ce citesc aici mi-ar trebui de plastic (sa nu ma trezesc ca zboara la 280 la ora wink.gif)
b86dtm
QUOTE (Iulika0069 @ Dec 11 2009, 10:30 PM) *
Aveti idee unde imi pot gasi o bara fata? Tb tinut cont ca tb sa intre si intercooleru ala nesimtit.. (as vrea sa nu se mai vada caloriferu asa 'ostentativ' biggrin.gif)

Din ce citesc aici mi-ar trebui de plastic (sa nu ma trezesc ca zboara la 280 la ora wink.gif)

pai o limitezi din soft sa nu mergi mai tare de 279km/h si ii pui de fibra.
eu am kit m tech original si la 360 km/h mi-a crapat vopseaua de pe bara fata sarcastic_hand.gif mega_shok.gif
Ciupanezu
Diferenţa este că maşina lui chiar prinde 280 la oră, a ta probabil nu prea mai trece de 200...
Iulika0069
E deja limitata din transmisie, a.ī. sa nu prinda mai mult de 320Km/h pe gps (pt safety biggrin.gif)..

Sper sa gasesc de plastic aftermarket, sa incapa insa si intercooleru
io's®
CITAT(Iulika0069 @ Dec 12 2009, 01:01 PM) *
320Km/h pe gps (pt safety biggrin.gif)..

unsure.gif

vb serios? merge 320? ohmy.gif

Iulika0069
Merge, dar probabil o singura data smile.gif
Nu cred ca rezista kiulasa de M50 la solicitari indelungate (50-60") in full boost (1.1bar)

Ea asa urca frumos.. smile.gif; i-am dat maxim 6700rpm in a 5-a, dar mai aveam talpa smile.gif)
6700rpm inseamna undeva spre 270-280km/h pe gps (nu stiu exact pt ca mi-am schimbat diferentialul, in loc de 2.65 am pus 2.79, si n-am stat sa vad la 6000rpm de ex cat imi arata pe gps.. o sa fac cu prima ocazie poza cu gps si turatie)

Motorul e facut sa mearga la 7500rpm (acum e limitat la 7200, dar o sa ridicam la 7400 la urmatoarea resoftare) si nu pare sa se gatuie in vreun fel dupa 6000rpm, io zic ca ar putea ajunge la 7500rpm in tr. a 5-a fara dificultate..
b86dtm
QUOTE (Ciupanezu @ Dec 12 2009, 12:04 PM) *
Diferenţa este că maşina lui chiar prinde 280 la oră, a ta probabil nu prea mai trece de 200...

ia arunca un ochi aici..nu trebuie sa imi umplu semnatura de motoare si cai putere
Ciupanezu
Păi şi de ce nu ţi-ai trecut şi la profil? smile.gif
b86dtm
cand am luat masina avea m10 injectie distrus,prindea fantastica viteza de 60km/h (pe bune fara gluma) dar nu ma deranja ca oricum aveam de gand sa-i schimb motorul.a urmat m40.m42,un s14 care m-a costat o groaza de bani fara prea multe performante,m20b27 turbo cu turbosuflanta holset hx40 pe care l-am vandut si plang si acum dupa el.cu banii dupa asta am luat un obosit de s50b36 turbo la care am pus pistoane si bilele JE forged alezat blocul si marita capacitatea la 3800cmc,axe cu came crower,supape si arcuri supape VAC motorsport ,deoarece motorul arata jalnic cand l-am cumparat ,cateva poze inainte sa ma apuc de el...acum este vandut si asta si lucrez la motorul suprem care sper sa ramana definitiv pe tigaia mea de teflon alb si daca sunt harnic la primavara il urc pe masina.
asa ca nu avea rost sa pun o lista intreaga a motoarelor care au fost pe masina si am preferat sa ramana scris acolo motorul din acte.
Iulika0069
F frumos..
Pai poate iesim in primavara la o plimbarica pe strasse, pana atunci facem rost si de bare smile.gif
b86dtm
QUOTE (Iulika0069 @ Dec 13 2009, 12:37 AM) *
F frumos..
Pai poate iesim in primavara la o plimbarica pe strasse, pana atunci facem rost si de bare smile.gif

iesim si la mai multe plimbari.mai facem un schimb de experienta una alta.
edutxu
QUOTE (Ciupanezu @ Dec 12 2009, 07:24 PM) *
Păi şi de ce nu ţi-ai trecut şi la profil? smile.gif

lasa ciupanezule, ca uneori mai ai nevoie de cate o palma din asta ca sa inveti sa nu te mai scapi pe tine;)
Ciupanezu
Eu n-am luat nici o palmă, citeşte mai atent.

A zis că acum oricum nu are motor pe maşină.

Pe de altă parte, văd că tot ai ceva cu mine.

Nu ştiu exact ce probleme de natură sexuală ai sau ce frustrări, īnsă vezi-ţi de treaba ta.

Īn 2009 există tratamente pentru impotenţă, există operaţii de mărire a penisului, caută pe google, poate aşa vei mai scăpa de frustrări. smile.gif
edutxu
QUOTE (Ciupanezu @ Dec 13 2009, 02:44 PM) *
Eu n-am luat nici o palmă, citeşte mai atent.

A zis că acum oricum nu are motor pe maşină.

Pe de altă parte, văd că tot ai ceva cu mine.

Nu ştiu exact ce probleme de natură sexuală ai sau ce frustrări, īnsă vezi-ţi de treaba ta.

Īn 2009 există tratamente pentru impotenţă, există operaţii de mărire a penisului, caută pe google, poate aşa vei mai scăpa de frustrări. smile.gif

in nici un caz nu am aceleasi probleme ca si tine pe care le-ai enumerat mai sus.....dar daca la tine au dat roade o sa informez si unii prieteni...
Ciupanezu
Eu n-am astfel de probleme, după cum vezi eu nu postez aberaţii şi nu mă bag aiurea īn seamă. smile.gif

Asta cu prietenii e veche rău. smile.gif

Dacă "prietenii" tăi a(i)u nevoie de astfel de tratamente, ar fi bine să se ducă la un doctor...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.