Help - Search - Members - Calendar
Full Version: m20b20
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E21
Pages: 1, 2
05aBi
Cu radiatorul masini se pare ca s-a rezolvat, e ok acum, numai incalzeste biggrin.gif
Dar acum am alt defect, numai baga caldura, am desfacut eu furtunele alea care intra in caloriferul aerotermei si surpriza, de fapt ce surpriza ca ma asteptam, e blocat si ala. Am suflat eu pe acolo, am turnat apa calda, nimic nu s-a rezolvat. Ma gandesc sa bag un mr musculo pt tevi sau un detartrant, cel de la nufarul am inteles ca ar fi bun, apelez la solutia asta pentru ca nu am reusit sa fac nimic prin presiune si apa. Ceva idei ? Inafara de aceea de al da jos pentru ca trebuie sa dau coaja de bord sa am acces la el.
05aBi
Am scos radiatorul iar de pe masina pentru ca mi se parea ca nu l-am curatat pe cat trebuia, am luat o solutie pentru tevi, Nufar, am lasat solutia in radiator cam 1 - 2 ore, a iesit inca pe atat fata de ce am scos prima data dar dupa treaba aceasta a inceput sa curga ... sad.gif
Iar in legatura cu caloriferul masini, am mai testat inca 2 si se pare ca al meu e la fel de ok ca celelalte, deci nu cred ca are nimic.
bartro
Unde curge? Se mai poate cositori daca e radiator de cupru.
05aBi
Curge in vreo 4 - 6 locuri iar radiatorul ( fagurele, pentru ca pe acolo curge ) nu e din cupru, e din fier cred. Si partea nasoala e ca gaurile sunt undeva in centrul, nu in fata.. deci posibilitate de acces aproape 0.
05aBi
Am schimbat radiatorul cu un altul din aluminiu, cel vechi era din tabla. Asa, iar problema cu caldura s-a rezolvat, se pare ca a fost din radiatorul dupa cum am banuit.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.