Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Remediere unghi de cadere
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
paul_36pvu
Salut!

Dupa cum aproape toata lumea stie, ursii lasati de fund sunt cracanati (au unghiul de cadere cam mare). La mine este chiar dereglat...am 4 grade pe stanga si 3 grade pe dreapta. Pe dreapta nu am probleme insa pe stanga imi atinge in protectia amortizorului si mi-a cam facut si sant in cauciuc. Uzura excesiva pe interiorul cauciucurilor e iar o problema.

Am mai vb cu prieteni si am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa fac flanse asimetrice de care sa prind butucul.

1. Stiti pe cineva care face flanse?
2. Aveti vreo idee mai buna?

Multumesc anticipat!
uwe
CITAT(paul_36pvu @ Sep 25 2009, 09:05 PM) *
Salut!

Dupa cum aproape toata lumea stie, ursii lasati de fund sunt cracanati (au unghiul de cadere cam mare). La mine este chiar dereglat...am 4 grade pe stanga si 3 grade pe dreapta. Pe dreapta nu am probleme insa pe stanga imi atinge in protectia amortizorului si mi-a cam facut si sant in cauciuc. Uzura excesiva pe interiorul cauciucurilor e iar o problema.

Am mai vb cu prieteni si am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa fac flanse asimetrice de care sa prind butucul.

1. Stiti pe cineva care face flanse?
2. Aveti vreo idee mai buna?

Multumesc anticipat!

stiu pe cineva care face puntea cu bascule reglabile si vei avea orice unghi doresti...
paul_36pvu
Salut,

Pai da-mi si mie un contact ceva al lui sau al tau ca e destul de urgent.

Mersi mult!
uwe
CITAT(paul_36pvu @ Sep 27 2009, 01:37 PM) *
Salut,

Pai da-mi si mie un contact ceva al lui sau al tau ca e destul de urgent.

Mersi mult!

0724 405 494
paul_36pvu
QUOTE (uwe @ Sep 27 2009, 03:53 PM) *
0724 405 494

Am vorbit cu Costel, am ramas prost la ce am vazut p-acolo! blink.gif

Baietii sunt profi rau de tot! Mersi mult...de asta aveam nevoie wink.gif !
uwe
stiu...
dasta ti-am dat numarul biggrin.gif
bafta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.