![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 53 Joined: 25-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,918 Car: E30 Engine: M50B25 2.5 192cp ![]() |
Salut!
Dupa cum aproape toata lumea stie, ursii lasati de fund sunt cracanati (au unghiul de cadere cam mare). La mine este chiar dereglat...am 4 grade pe stanga si 3 grade pe dreapta. Pe dreapta nu am probleme insa pe stanga imi atinge in protectia amortizorului si mi-a cam facut si sant in cauciuc. Uzura excesiva pe interiorul cauciucurilor e iar o problema. Am mai vb cu prieteni si am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa fac flanse asimetrice de care sa prind butucul. 1. Stiti pe cineva care face flanse? 2. Aveti vreo idee mai buna? Multumesc anticipat! |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
Salut! Dupa cum aproape toata lumea stie, ursii lasati de fund sunt cracanati (au unghiul de cadere cam mare). La mine este chiar dereglat...am 4 grade pe stanga si 3 grade pe dreapta. Pe dreapta nu am probleme insa pe stanga imi atinge in protectia amortizorului si mi-a cam facut si sant in cauciuc. Uzura excesiva pe interiorul cauciucurilor e iar o problema. Am mai vb cu prieteni si am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa fac flanse asimetrice de care sa prind butucul. 1. Stiti pe cineva care face flanse? 2. Aveti vreo idee mai buna? Multumesc anticipat! stiu pe cineva care face puntea cu bascule reglabile si vei avea orice unghi doresti... |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 53 Joined: 25-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,918 Car: E30 Engine: M50B25 2.5 192cp ![]() |
Salut, Pai da-mi si mie un contact ceva al lui sau al tau ca e destul de urgent. Mersi mult! |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
stiu... dasta ti-am dat numarul ![]() bafta! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 09:22 PM |