Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Turbo de 530d pe 525d.ambele e39,se poate????
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
BbMmWw
Am un 525 d an 2002.as vrea putin mai multa putere si nu prea ma incanta ideea cipului.......avand in vedere ca motoarele acestor masini sunt asemanatoare,ma gandeam daca se poate pune turbina de pe 530 pe a mea,daca e greu,daca se potriveste,mai trebuiesc si alte modificari ,etc?????daca stie cineva si poate sa ma ajute as fi recunoscator!!!multumesc
Ciupanezu
Nu vei cāştiga putere dacă nu vei schimba şi soft-ul.
io's®
cu siguranta ciupanezu are dreptate

am un prieten care are 525d cipat si nu are nicio problema cu el, poate ca scoate putin mai mult fum dar atat
mai am un prieten care a avut un 525d cipat si a mers asa ft mult timp, la fel , nu a avut nicio problema, cred ca depinde ft mult si unde/cine o resoftezi(aza)

cu resoftare cred ca iesi si mai ieftin decat sa investesti in turbina de 530d
Dani88br
punei un intercooler biggrin.gif(cat se poate de mare!)
io's®
nu rezolva nimic
Ciupanezu
QUOTE (Dani88br @ Sep 23 2009, 09:29 AM) *
punei un intercooler biggrin.gif (cat se poate de mare!)

Are din fabricaţie.

Iar mărimea intercooler-ului este determinată de nişte factori, nu pui unul cāt mai mare.
BbMmWw
cred ca o sa raman la un cip,desi mie frica ca ar putea avea efecte negative pe parcurs..multumesc pt sfaturi
Dani88br
se lauda unu cu un 525tds (nush cat de adevarat e)ca i-a pus turbo,pompa de injectie ,injectoare si soft de 530d si parca si ceva la chiloasa.
salut
Ciupanezu
Spune-i să nu cadă din pat cānd se trezeşte.
io's®
laugh.gif

sa-i transmiti "'neaţa" din partea noastra biggrin.gif
Dani88br
smile.gif) era sa ma prinda si pe mine,era atat de senin la fata parca si el credea,dar m-a pus pe ganduri si pe mine,nu prea credeam ca se vor potrivii piesele alea de pe un motor pe altu,oricum o sa ii transmit smile.gif)
tipul e de la Arad biggrin.gif vroia sa ii vanda motorul asta unui prieten de al meu si il tot lauda cica are atat forta ca ara cu el in gradina =))
xox
QUOTE (Dani88br @ Sep 25 2009, 06:20 PM) *
vroia sa ii vanda motorul asta unui prieten de al meu si il tot lauda cica are atat forta ca ara cu el in gradina =))

Clubul posesorilor de BMW saluta clubul tractoristilor!!

laugh.gif
bartro
QUOTE (BbMmWw @ Sep 25 2009, 11:54 AM) *
cred ca o sa raman la un cip,desi mie frica ca ar putea avea efecte negative pe parcurs..multumesc pt sfaturi

Vrei sa maresti puterea peste valoare stabilita de constructor, nu vad de ce ar fi mai periculos un chip-tuning decat sa umbli la debit/presiune de turbo..
tomado e28 owner
Daca e din Arad, merg si eu sa vad minunea...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.