Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ofer de vanzare un E32 730i
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Pages: 1, 2
ionusunt
3.0si ...adica E3 ?
bartro
QUOTE (ionusunt @ Dec 23 2009, 05:11 PM) *
3.0si ...adica E3 ?

Da, nu am cumparat nici vazut live dar cine stie.. vedem anul viitor ce si cum.
ionusunt
QUOTE (bartro @ Dec 23 2009, 07:31 PM) *
Da, nu am cumparat nici vazut live dar cine stie.. vedem anul viitor ce si cum.

e de vanzare in romania asa ceva? inmatriculat??
xox
Chiar, si eu sunt curios...
David
Pentru o cauza nobila, merita! smile.gif
evildeath
daca as stii de asa ceva nu v-as zice nimic...smile.gif) as tine pentru mine si as strange banii la ciorap fara sa stie nimeni:))
Sportivu
secretosule, vorba lui iosuntteroare laugh.gif
alex230ro
sincer nici eu nu as zice nimic,bafta la vanzare bartro
bartro
Liniste!

laugh.gif
evildeath
QUOTE (Sportivu @ Dec 26 2009, 06:57 PM) *
secretosule, vorba lui iosuntteroare laugh.gif

hai ca si tu esti si mai secretos ca mine...eu mai ma scap tongue.gif

scuze de offtopic bart
Sportivu
tu te scapi...eu sunt "filat" laugh.gif
ionusunt
am surse de informatii bune domnule. nu va filez eu . laugh.gif
316i
Ionusunt sta in buncar si vin informatiile la el. laugh.gif
ionusunt
QUOTE (316i @ Dec 29 2009, 09:11 AM) *
Ionusunt sta in buncar si vin informatiile la el. laugh.gif

in loc sa vina femeile la mine....vin informatiile.....
bartro
QUOTE (ionusunt @ Dec 30 2009, 03:55 PM) *
in loc sa vina femeile la mine....vin informatiile.....

Stai asa, informatie inseamna putere, si putere atrage unele femei. Concluzie ar fi ca trebi sa te informezi mai mult.
MeHigh
...si la randul tau sa ne dai si noua informatiile apoi laugh.gif
Barahh
Si care ar fi ultimul pret? rolleyes.gif
David
Nu s-a gasit nici un iubitor de E32?
bartro
Nu sunt cel mai bun vanzator nici eu.
bartro
Up rolleyes.gif
bartro
Up again tongue.gif
bartro
up si poze cu fierul.

bartro
Up rolleyes.gif
bartro
Up. 1600Euro.
TiL
shit... pomana
David
CITAT(TiL @ Jun 13 2010, 02:38 PM) *
shit... pomana

snf (45).gif Poate da la el si o lumanare... blush.gif
bartro
O fi pomana, dar nu m-a sunat absolut nimeni, si am pus si anunt pe celalt forum. Sotia mea sa bucura, ea s-a atasat la septar. Dar nu vrea sa plateste si impozit, din pacate.
TiL
La urma urmei, cred ca o sa va para rau dupa el, acum ca l-ai adus in stare de functionare f buna. Mai bine il tii, sa ai si o limo in familie.
bartro
- 2002
- yaris
- 730i
- 528
- GPz900r

Sunt prea multe.
David
As renunta, oricand la Yaris, fara resentimente! Nu stiu de ce, dar nu-mi spune nimic... E prea mica... Siguranta... superstition.gif
Ciupanezu
Dar e practică.
David
Bart stie cel mai bine ce este bine pentru el... Oricum masina pe care o vinde este o masina foarte buna pe care o da la bani putini, asta e clar! Cel mai fericit va fii cel care o va cumpara de la el, cel care se va bucura de ea! BMW e30 Cabrio.gif
David
Bart stie cel mai bine ce este bine pentru el... Oricum masina pe care o vinde este o masina foarte buna pe care o da la bani putini, asta e clar! Cel mai fericit va fii cel care o va cumpara de la el, cel care se va bucura de ea! BMW e30 Cabrio.gif A bagat multi bani in masina asta, la fel ca oricare dintre noi care se incapataneaza sa tina in stare cat mai buna o masina care are mai mult de 20 de ani, ei bine daca ar fii sa traga o linie si sa faca o socoteala la cat la dus masina asta si cat poate acum sa ia pe ea... Multi vor spune ca astfel de cheltuieli nu mai conteaza in momentul in care vinzi masina si ca piata dicteaza pretul, dar pot sa spun cu siguranta ca cel care o va lua, va lua defapt o masina in stare tehnica foarte buna si el va fii cel mai avantajat, cumparatorul! Din partea mea un MARE UP, masina face toti banii pana la ultimul leut si chiar n-am glumit cand am spus sa dea si o lumanare la ea!
TiL
Eu n-as da up, pentru ca nu-i un lucru bun pentru Bart sa vanda masina asta biggrin.gif Doar daca se hotaraste sa repuna in circulatie 2002-ul.
Dar tot i-ar fi buna limuzina asta.

Mai degraba sa renunti la una dintre 2002 si E12, dar alegerea ar fi ..... mult prea grea.
bartro
QUOTE (David @ Jun 13 2010, 07:51 PM) *
As renunta, oricand la Yaris, fara resentimente! Nu stiu de ce, dar nu-mi spune nimic... E prea mica... Siguranta... superstition.gif

E masina a sotiei. Ramana.
LE: crezi ca yaris cu 5 stele ncap e mai nesigur decat e32? Am vazut odata un crash test cu un reno versus un volvo break din ala veche. Nu a avut sanse, volvo.
bartro
QUOTE (TiL @ Jun 13 2010, 11:07 PM) *
Mai degraba sa renunti la una dintre 2002 si E12, dar alegerea ar fi ..... mult prea grea.

'ete na, e12 e proaspat achizitionat, merge, am si voie sa merg, nu are gauri multe si e drept.
2002 o am de 10 ani, probabil merge, dar nu am voie, trebuie sudat, nu prea mai e drept.
E32 o am de 3 ani, merge de ma plictiseste, treubie vopsit, nu are rugina worth mentioning.

E clar, exit E32. Nu stiu cati bani am investit, o mie ceva de euro, poate 2, cam atat.
bartro
bartro
Up. Masina buna de mers in concediu rolleyes.gif
bartro
Up. Negociabil!
bartro
Iata, up cu balena. 1100Euro.
tomado e28 owner
Jumatate din pretul cerut initial... sad.gif
bartro
QUOTE (tomado e28 owner @ Sep 21 2010, 05:11 PM) *
Jumatate din pretul cerut initial... sad.gif

Inca nu wink.gif
bartro
O sa fie povestea lui FRJ ca povestea lui DUK de la CRM? Ar fi pacat, are inca viata in ea, masina asa.
TiL
Sa-mi lasi mie scaunele pls
bartro
Si asa au aparut deja vulturi si hiene mad.gif cadavru nici nu e rece, de fapt, inca traieste masina.
TiL
Haaai, macar un far de faza lunga rolleyes.gif
bartro
QUOTE (TiL @ Sep 28 2010, 08:39 PM) *
Haaai, macar un far de faza lunga rolleyes.gif

1100 Euro, si iti dau gratis restul.
CRM112
sper sa se gaseasca un proprietar pt. masina si sa n-aibe soarta lui DUK; chiar si asa cred ca s-ar bucura sa se intalneasca pe rafturi in supermarket....in calitate de furculite si tavi de placinta laugh.gif mai schimba pareri.

in orice caz starea tehnica trebuie sa aibe o pondere semnificativa in efortul asta de vanzare; doar sa fie si oameni interesati s-o vada.
bartro
Gata, s-a dus.

Doresc noul proprietar multi km fara probleme, si sa se bucure de tot ce e mai bun la E32.

Closed!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.