Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Imi ramane ambreiajul blocat...
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
eugene12
Salutare.Saptamana trecuta am schimbat garnitura la cilindrul de frana (cel de la cutie).A mers bine pana ieri cand a inceput sa ramana pedala de ambreiaj din ce in ce mai atacata.Daca apas cand e atacata si apoi dau drumul f brusc (tin pe marginea pedalei ca sa scape tare),isi revine dupa ce fac de doua trei ori.De la ce sa fie?
alex230ro
probabil chiar cilindrul a murit ?smile.gif
TiL
Eu aveam pompa de ambreiaj dusa cand am patit treaba asta.
tomado e28 owner
QUOTE (eugene12 @ Sep 10 2009, 07:50 PM) *
Salutare.Saptamana trecuta am schimbat garnitura la cilindrul de frana (cel de la cutie).A mers bine pana ieri cand a inceput sa ramana pedala de ambreiaj din ce in ce mai atacata.Daca apas cand e atacata si apoi dau drumul f brusc (tin pe marginea pedalei ca sa scape tare),isi revine dupa ce fac de doua trei ori.De la ce sa fie?

Cilindrul de ambreiaj? E mai bine sa schimbi cilindrul cu totul. Asa cum a zis si alex230ro, probabil n-a tinut si a cedat... La mine cand a cedat pompa revenea, dar era moale pedala. Cand a cedat cilindrul de la cutie s-a comportat asa cum zici. Nu curge lichid?
eugene12
QUOTE (TiL @ Sep 10 2009, 08:47 PM) *
Eu aveam pompa de ambreiaj dusa cand am patit treaba asta.

Cea de la cutie sau cea de la pedala???
TiL
de la pedala. Intai am dus-o cuiva care se pricepea, a schimbat nu-sh ce arc in pompa cu ce a gasit la indemana. A mai mers putin dupa care am schimbat pompa cu totul ca nu se mai putea.
INTERCEPTOR
garniturile nu s bune...daca nu revine....sau ai uitat sa pui arcul inauntru ..sau e cum zic baietii dus...
daca s putin mai mari garniturile, nu revine.. de obicei arc sau garnituri..conteaza mult si cum este inauntru camasa lui.daca are urme de rugina sau are gaurele in pereti, adios
ionusunt
eu cand am patit ce zici tu era cilindrul receptor terminat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.