Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Modificari la farurile de E28
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E28
Pages: 1, 2
xander
pun dar inca nu sunt gata wallbash.gif
astept sa primesc cerculetele pt farurile de scurta ca mi-a trimis gresit MAS
cand sunt gata si montate pe masina pun poze aici tongue.gif
ceva de genu asta vor arata.....
Sheva
In fine am reusit sa ma inregistrez si eu, tot imi zicea Manole de forum, dar nu prea am avut timp, in fine. Merci pentru aprecieri, o sa pun niste poze
manole74
Bine-ai venit Sheva! Icearca sa pui povestea masinii tale cu niste poze aici
TiL
QUOTE (ionusunt @ May 8 2008, 02:12 AM) *
eu mai repede as zice interiorul care se vede de la o posta ca e umblat la el ...niste scaune bej ar fi mers,ca asa e interiorul cu mocheta +placa sub volan+torpedo+fete de usi bej..un volan OEM si gata masina biggrin.gif
uite +poza bonus din spate e f misto masina .o sa il invit pe forum smile.gif :

Mie-mi place, daca la exterior masina e cam monotona, la interior contrastu-i la putere: negrul (scaune, bancheta, consola contrasteaza frumos peste fetele de usi si mocheta. Si cusatura cu ata alba e misto, dar nu stiu cat de greu e de intretinut.
Misto masina si M20-ul se tine bine, ca vad cauciucuri cam duse pe spate biggrin.gif
xander
pozele sunt cam naspa ca leam facut noaptea......
astept pareri .....oricum mie imi plac la nebunie celb (15).gif
manole74
Sunt pur si simplu UIMIT!!! M-ai lasat........ blink.gif wacko.gif FELICITARI
reactor_share
Super tare!
Iata ce pot face doua maini dibace! Felicitari, intr-adevar parca e28-ul acum spune altceva.
haifisch
mama cum poate sa arate....

superb

de ce nu faci si tu un topic la masina mea...o povestioara etc?... pun pariu ca multa lume ar fi curioasa..

Sheva
Niste poze cu evolutia farurilor de la "RPI"
MeHigh
cred ca aceasta poza se poate incadra in thread-ul asta. Aveti idee ce fel de masca este? Se potriveste de la E31 la E28? Masina arata foarte bine cu masca in 2 faruri.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.