Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dotari E30
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Pages: 1, 2
316i
Nu e optional.S-a pus doar in unii ani.
comisaru
Nu apare la toate modelele de dupa '87 alaturi de noul model de stopuri?
cristic
asa stiam si eu
316i
Era in discutie modelul <'88, despre care spuneam ca s-a pus doar in unii ani (cred). La >'88 a fost pus pe toate.
florin83
am pus in lista de pe prima pagina fader pt luminile din interior biggrin.gif
iulian325
A zis cineva de faruri reglabile electric?
Cre ca erau optionale ca dupa ce am bushit-o nu am mai gasit decit normale sad.gif
316i
Pe urs n-au existat electrice, doar pe un sistem de vacuum care o data desfacut la revedere. Deci d-aia ai gasit numai "normale".
iulian325
pai -pana mea - inseamna ca fostul proprietar a pus farurile de pe alt model ca acum pe o parte am electrice si pe alta normale- oricum alea electrice nu functioneaza biggrin.gif
316i
Da, probabil de pe un E34. :nod:
iulian325
chiar- daca stiti- de le ce modele se mai potrivesc farurile la E30?
ale mele le reglez cam greu ca au prinderile de suport defecte...
jorj3l
vreau sa`mi dotez e30-ul cu un filtru de aer sport...imi poate spune si mie cineva cam la ce pret sa ma astept si....daca vor exista schimbari....se merita ?
316i
Lasa filtru de aer shport. E una din cele mai proaste investitii. Fara cold air intake nu faci nimic, din contra, pierzi cativa cai pentru ca o sa-ti traga tot aerul cald din compartimentul motor.
iulian325
biggrin.gif
asa e
ai nevoie de cold air intake
daca asteptai sa maninc si sa vin la tine cu niste cataloage vedeai
iulian325
ce credeai ca maninc in alta parte nu in fata calc....pe forum?
florin83
QUOTE (florin83 @ Feb 12 2006, 03:05 PM) *
Cutie sport (ZF)

pe ce modele a fost pusa cutia asta? blink.gif
eu am getrag unsure.gif
316i
A fost optionala. S-a pus de la 2.0 la 2.5
ursuletz
QUOTE (316i @ Jul 14 2006, 11:45 AM) *
Pe urs n-au existat electrice, doar pe un sistem de vacuum care o data desfacut la revedere. Deci d-aia ai gasit numai "normale".

problema asta o am shi eu...nu merg reglate farurile din masina(sistemul nu functioneaza),si din spatele farurilor nici atat!am ametzit cat m'am invartit pe langa ele!cum sa fac functional reglajul lor?
316i
Vezi ca in spatele farurilor trebuie sa ai niste rotite de reglaj. Toate farurile au.
butcky
Nu stiam ca s-a pus trapa de sticla pe e30 unsure.gif
io's®
a fost optiune, pe toate seriile anilor '80

intr-un timp intrasem in transa si cautam disperat pt BABA, dar numai la 4-500 de E gaseam
Azeea
a auzit cineva de cotiera la E30. as vrea sa-mi pun una si eventual un suport de cafea/bauturi, din motive practice (petrec zilnic cca 2 ore - 2 1/2 in masina)
sebaa
QUOTE (Azeea @ May 8 2008, 12:46 PM) *
a auzit cineva de cotiera la E30. as vrea sa-mi pun una si eventual un suport de cafea/bauturi, din motive practice (petrec zilnic cca 2 ore - 2 1/2 in masina)

pe e30 nu stiu sa fiu existat cotiera din fabrica.. iti poti monta tu una , nu o sa fie foarte frumoasa si nici nu o sa aiba vreo treaba cu bmw e30 ,dar conteaza si aspectul practic cand stai 2 ore in masina..si eu am cotiera in e30-ul meu, vroiam sa o scot initial , dar dupa ce am petrecut 5 ore jumate in trafic intr-o zi .. am ales sa o pastrez ca este foarte comoda..cat despre suportul de pahar, sa nu iti pui pe cotiera ca nu e ergonomic si mai rau te incurca - eu de ex nu vad cum sa mai ai loc si de pahar pe langa cotiera ,maneta schimbator viteze si frana de mana, sau daca ai loc..la o manevra sau ceva risti sa il atingi si sa versi pe acolo , orice solutie ai adopta - incearca sa nu dai gauri pe nicaieri!!ai putea folosi un suport din ala gen McD , pus pe rama geamului de la portiera-poate merge si la e30, dar tot la fel de incomod mi se pare- nu e asa de mult spatiu intre portiera si usa cat sa ai loc si de pahar..undeva in bord ar fi bine - cam pe unde vin gurile de ventilatie pe mijloc-dar e dificil sa fixezi acolo fara sa strici ceva..
Azeea
@ florin83 : merci pt link, cred ca e cam greu sa gasesti asa ceva in RO
@ sebaa: am suporti de plastic de la mc d. dar nu suporta o cana din aluminiu de 300gr; in plus ma incurca la condus daca o atarn de usa. am incercat varianta cu infipt acelasi plastic in gurile de ventilatie dar tot nu sustin o cana grea (sau o bautura de 0.5 l). incerc sa fac un suport care intre in fata scrumierei sau chiar pe scrumiera. cana/bautura/petul trebui sa aiba sustinere si de jos si laterala.
florin83
QUOTE (Azeea @ May 16 2008, 02:18 PM) *
@ florin83 : merci pt link, cred ca e cam greu sa gasesti asa ceva in RO

pe comanda tongue.gif
comisaru
Costa in jur de 750RON si vine in 7 zile wink.gif
butcky
Uite ce am gasit sub scaunul de la sofer la ix rolleyes.gif
xox
QUOTE (butcky @ Jun 14 2008, 05:37 PM) *

Pentru ce-i aia? Scaun ejectabil? blink.gif
butcky
QUOTE (xox @ Jun 14 2008, 05:39 PM) *
Pentru ce-i aia? Scaun ejectabil? blink.gif

La un capat e ciocan de spart geamul si la celalalt e cutit de taiat centura de siguranta. Chestia aia alba nu stiu ce este. Se scoate de acolo. Are filet si ceva ca un ac lung blink.gif
81DMC77
CITAT(butcky @ Jun 14 2008, 05:37 PM) *

Sa fie ciocanel de spart geamuri in caz de accident? unsure.gif
haristeas51
ce tare !! arata ca Nou wub.gif
franko
pai banuiesc ca e nou... din moment ce nu e folosit tongue.gif
lucian gxz
Antena radio electrica?
Carlig de remorcare?
Radio-casetofon?
HardTop la cabrio?
Torpedou cu incuietoare?
AirBag la touring?

optiuni? (imi cer scuze daca au fost postate, eu am citit topicul dar nu le-am sesizat)
wrctheo
Off topic:

QUOTE (butcky @ Jun 14 2008, 05:37 PM) *

vinzi piesa din imagine? happy (24).gif rolleyes.gif

QUOTE (81DMC77 @ Jun 14 2008, 05:56 PM) *
Sa fie ciocanel de spart geamuri in caz de accident? unsure.gif

Da, asa e. E un ciocanel de spart geamuri in case..
A fost un episod din Myth Busters (daca nu ma insel) in care descriau posibilitatea de a iesi dintr-un vehicul aflat in imersie. Au incercat sa sparga geamul cu piciorul (usa cu geamul ridicat fiind intr-un recipient cu apa), au incercat apoi sa deschida geamul cu deschidere electrica de la o alta portiera. Au fost surprinsi cand au folosit un ciocanel din asta..
De aici mirarea mea, ca nemtii au pus in anii aia o unealta foarte buna, la indemana.
Neamtu tot neamt ramane.
Ciupanezu
Şi eu m-am gāndit să cumpăr un astfel de ciocan după ce am văzut acea emisiune.
ionusunt
QUOTE (wrctheo @ Oct 6 2009, 07:33 PM) *
Off topic:

vinzi piesa din imagine? happy (24).gif rolleyes.gif

Da, asa e. E un ciocanel de spart geamuri in case..
A fost un episod din Myth Busters (daca nu ma insel) in care descriau posibilitatea de a iesi dintr-un vehicul aflat in imersie. Au incercat sa sparga geamul cu piciorul (usa cu geamul ridicat fiind intr-un recipient cu apa), au incercat apoi sa deschida geamul cu deschidere electrica de la o alta portiera. Au fost surprinsi cand au folosit un ciocanel din asta..
De aici mirarea mea, ca nemtii au pus in anii aia o unealta foarte buna, la indemana.
Neamtu tot neamt ramane.

si paranoicul tot paranoic ramane laugh.gif laugh.gif ti e frica ca te faci praf cu ea,a ? tongue.gif

PS : vezi ca dormeam azi la 13 00 biggrin.gif
aditeo
si scaunele stock au reglaj pe inaltime
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.