Help - Search - Members - Calendar
Full Version: lichidare stoc
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Pages: 1, 2, 3
iulian325
up!
iulian325
jantele s-au dat
iulian325
up!
iulian325
cine va comanda injectoarele le va primi curatate profesional cu ultrasunete
iulian325
injectoarele au fost curatate:

pret colet: 50ron + taxe postale
xox
Tot timpul cand citesc ultrasunete am impresia ca tipa cineva la ele laugh.gif
iulian325
tare!
mi-ai inveselit ziua, thx
laugh.gif
iulian325
up
iulian325
pt cei care nu au urmarit topicul: astept o oferta pt toate piesele si poa vine careva sa-i umplu portbagajul,

in iasi din pacate 'ursii' si-au tot schimbat proprietarii (cu exceptia lui laur) fiind folositi doar pt impresii si niciodata reparati...
mertan
QUOTE (iulian325 @ Nov 19 2009, 10:45 AM) *
pt cei care nu au urmarit topicul: astept o oferta pt toate piesele si poa vine careva sa-i umplu portbagajul,

in iasi din pacate 'ursii' si-au tot schimbat proprietarii (cu exceptia lui laur) fiind folositi doar pt impresii si niciodata reparati...

eu nu l-am dat... am inceput sa il fac. o sa dau un gratar dupa ce il termin. va iesi o nebunie. din start zic ca iar scot manerele spate, scot diuzele spalat parbrizu, sigle etc etc. alpinweiss2, ai sa vezi.
vreau sa fie gata pana la 6-7 dec ca atunci e ziua mea si vreau sa mi-l fac iarasi cadou.
iulian325
sa ma anunti sa-l vad si eu
spor!
iulian325
up
dautopor
salutare,pompa de pedala pentru ambreiaj la ce pret?
iulian325
la pretul stabilit de tine smile.gif
iulian325
simplu:
cumparatorul stabileste pretul!!!

up
mamitzoiu
lasa mi un nr de tel sau adresa te rog. Sunt din iasi si m am hotarat sa nu mi mai vand ursul sa l fac de la zero din vara si mi strang piese de pe acum. O sa mi trebuiasva tare multe ....
Astept mes de la tine
eventual id mes mamitzoiu
bafta
iulian325
ti-am dat add pe ymsg
vii la mine si-t iei ce piese-ti tre smile.gif
iulian325
up
iulian325
craciun fericit!

veniti la moshu dupa piese ca am vandut renii blink.gif
iulian325
up!
iulian325
ori toti isi pun doar 'originale'pe masinile lor ori nu mai intra nimeni pe forum...si de pomana daca dai ceva tot nu vrea nimeni
iulian325
up totusi
iulian325
up!
iulian325
up!
iulian325
up
Adrian Pintea
Ce injectoare vinzi? Cele de la prima pagina? 4 albastre si 2 albe? sau ai altele de un fel
iulian325

DA
doar alea le am
iulian325
up!
MeHigh
mai sunt capacele de plastic din spatele farurilor? as vrea sa mi le tii, poate ajung pe la Iasi vara asta si le iau de la tine. multumesc.
iulian325
le am, ti le tin, nici o problema
ti le pot trimite si prin posta ca sunt usoare, nu cre sa coste mult
cum vrei
iulian325
up!
Adrian Pintea
Click to view attachment

Chestia asta o mai ai? Eu am calul cu suport de casete si ma enerveaza vreau sa-l schimb...Daca da cat vrei pe el?
iulian325
o am cum dealtfel am tot ce apare in poze deoarece pe masura ce dau ceva scot pozele, imi dai pe ea cat crezi tu + taxa postala (in jur de 5ron cred), trimite-mi datele tale pe PM
iulian325
up!
iulian325
up!
iulian325
up!
iulian325
up
iulian325
up!
iulian325
huuuup!
iulian325
up
iulian325
up!
iulian325
up!
bh20mab
ce piese mai ai?
iulian325
tot ce apare in poze, pe masura ce dau ceva scot poza
bh20mab
bucsa brat spate pret
iulian325
pretul bucselor este 50ron(25+25)

bonus : nu platesti taxele postale

daca te hotarasti imi primiti pe PM datele tale si adresa, cum le am pun coletul la posta cu plata ramburs
iulian325
up!
iulian325
up!
valy66
Sal. Planetara si injectoarele m-ar interesa.Fami un pret te rog pt.ele, daca le mai ai.
iulian325
cumparatorul ofera cat poate smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.