Ziua de astazi a inceput ca naiba, dar pana la urma totul a iesit bine.
In primul rand, cand am coborat din bloc am observat ca am masina blocata, m-am chinuit impreuna cu un individ care avea si el masina blocata aproximativ 15 minute sa imping "ghimpele" de Cielo in mijlocul strazii.
Apoi am observat ca am ramas fara baterie la masina, am uitat pozitiile aprinse peste noapte. A fost pentru prima data de cand am permisul.

Intr-un final ajung la service; vorbesc cu mecanicii si apoi am vrut sa fac proba de drum. (eram foarte nerabdator).
Din pacate, tragea o singura roata. O planetara era rupta.
Zic ca am 2 planetare de rezerva de pe bratele cu tamburi, nu e problema; ma duc acasa sa iau un brat, ajung cu el la service, piulita nu voia sa se desfaca, deja eram extraordinar de nervos (la masina asta absolut TOATE suruburile originale s-au desfacut extraordinar de greu), am plecat la un sudor "sa dea cu cald" la piulita - toate eforturile au fost in zadar...
M-am intors acasa si am luat celalalt brat. Am avut noroc, s-a putut desface planetara.
De nervi am aruncat bratele vechi la fier vechi.
Apoi am plecat cu masina in teste.
Impresii:
- se simt toate crapaturile cu puntea spate.
- huruie un rulment
- suspensia NU scartaie atunci cand lucreaza.
- amortizoarele fata sunt prea moi
- masina nu este controlabila, nu simt nimic in volan - am toti pivotii si toate bucsele de pe fata PRAF. Imi este frica sa ma arunc pe curbe.
- frana este pufoasa, nu sunt multumit de ea.
E posibil sa fie in neregula din cauza ca inca mai am rugina pe discuri???Mi-am luat inima in dinti si am fost cu ea intr-o parcare de la marginea orasului - a fost prima data cand am putut sa dau mai multe cercuri legate CONTROLABILE.
Dupa nici un minut a iesit paznicul si mi-a zis ca o sa cheme politia daca nu dispar.
Apoi am fost la benzinarie cu gandul sa spal masina, dar bineinteles ca a trebuit sa dau un cerc mare in mijlocul benzinariei.
A venit seful "cel mare" si mi-a zis sa dispar ca altfel cheama politia.
In benzinaria respectiva m-am mai invartit si ma stiam cu lucratorii.
http://www.youtube.com/watch?v=HOFwPr2VTfcDiseara imi iau jaloanele (am vreo 8) si ma duc intr-o parcare : ori fac puscarie ori o sa reusesc sa merg si eu cu masina asta asa cum trebuie.
Din pacate, mecanicii m-au uscat de bani pentru ce au facut:
- schimbat jambe.
- fixat punte.
- schimbat planetara
- verificate si stranse suruburile pe spate.
- aerisit frane.
400 RON. Cam mult.

Bine ca macar am scapat de tot ce era original al masinii.
Mai am de schimbat bratele cu pivotii, facut bucse brat din poliamida, schimbat caseta + bielete + capete de bara; deci cam toata fata.
Maine e raliul brasovului - nici o sansa sa ma duc cu masina mea. Sunt in tratative cu un prieten cu o Dacie 1300 pe GPL.

Imi doresc foarte mult sa ajung la raliu.
Oricum, ma bucur ca masina e pe rotile ei, ca merge, ca se invarte, ca sunt cu inca un pas mai aproape de ceea ce imi doresc.
ps: o poza cu miezul uneia dintre bucsele de la punte. Au iesit doar asa - sa le crestez cu flexul si apoi cu dalta si ciocanul