Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Diverse piese 525TDS E34 turing
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
charlie
Au mai ramas cateva repere: 2 Usi, haion, cutie vieze, diferential, elemente frana, electrovalve incalzire, centrala airbag shi airbag intreg (eventual cu volan cu tot) ...

Ar mai fi si altele, sunati direct 0723292345
Robert
QUOTE (jaffar)
vreau si eu o poza cu diferentialul

Diferentialele de E34 si E32 nu se potrivesc la E28 (au alt sistem de prindere a corpului diferentialului in subframe).
Asupra acestei afirmatii planeaza o umbra de indoiala privind diferentialele montate pe modelele E34 din primii ani de productie si cu motoare mici - exista zvonuri cum ca acestea s-ar potrivi, dar nu stiu cat de adevarate sunt, pentru ca asta ar insemna ca BMW sa fi proiectat doua tipuri diferite de subframe - pentru ce?!

Deoarece diferentialele de E28 se potrivesc la E30 (fiind cel mult necesara schimbarea capacului spate), dar cele de E34/E32 nu merg la E28, inseamna ca nu merg nici la E30.
By the way, difera si flansa de la intrare in diferential (in care se prinde cardanul).
SUPERBEC
QUOTE (Robert)
QUOTE (jaffar)
vreau si eu o poza cu diferentialul

Diferentialele de E34 si E32 nu se potrivesc la E28 (au alt sistem de prindere a corpului diferentialului in subframe).
Asupra acestei afirmatii planeaza o umbra de indoiala privind diferentialele montate pe modelele E34 din primii ani de productie si cu motoare mici - exista zvonuri cum ca acestea s-ar potrivi, dar nu stiu cat de adevarate sunt, pentru ca asta ar insemna ca BMW sa fi proiectat doua tipuri diferite de subframe - pentru ce?!

Deoarece diferentialele de E28 se potrivesc la E30 (fiind cel mult necesara schimbarea capacului spate), dar cele de E34/E32 nu merg la E28, inseamna ca nu merg nici la E30.
By the way, difera si flansa de la intrare in diferential (in care se prinde cardanul).

mai pe scurt, NU merge pus pe urs .
Robert
QUOTE (SUPERBEC)
mai pe scurt, NU merge pus pe urs .
Ai dreptate, ar trebui sa ma invat si eu sa ma exprim mai concis.
Robert
QUOTE (jaffar)

Daca acest diferential este intr-adevar de E34, atunci "zvonul" de care pomeneam mai sus se confirma.
io'sŪ
diferentialele de e 34 din primii ani de fabricatie se potrivesc pe e28/30, eu am schimbat unul de pe un 524td e34 '89 pe 524td e28 '85 (tocmai din cauza ca era LSD)
si da, sunt 2 tupuri de subframe
charlie
Prieteni, e urgent sa scap de carcasa de e34. Spunetzi repede ce va trebuie ca e pacat. Preturi de farmacie, discounturi pt en-gros smile.gif

Mai completam la lista de disponibile:
Sistem aer conditionat (aeroterma AC, radiator, compresor etc ... freonul s-a dat smile.gif )
Sistem franare cu ABS (pompa frana, tulumba de servo, centrala ABS, etrieri etc (un disc de frana e dat) )
charlie
de unde pacatele mele sa shtiu daca e lsd sau nu ? faci o oferta, bagi un cap sub epava si daca-tzi place il dai jos shi pleci cu el acasa. Mai e varianta in care ii dam lu' gicu o bere sa-l dea jos wink.gif
ve
Poti sa dai un pret pentru sistemul de AC? sau macar pentru radiatorul de AC.
Oare se potriveste la e28?
charlie
QUOTE (ve)
Poti sa dai u pret pentri sistemul de AC? sau macar pentru radiatorul de AC.
Oare se potriveste la e28?

fa o oferta. Sistemul se da preferabil cu totul.
ve
mie imi lipseste numai radiatorul si fan-ul auxiliar. sistemul cu totul sigur nu se potriveste la e28.
ma indoiesc ca se potriveste si radiatorul dar ma interesez si iti fac o oferta

merci
sixx
Volanul cu airbag (si tot ce mai tine de airbag) se poate adapta la E28 ?
charlie
QUOTE (sixx)
Volanul cu airbag (si tot ce mai tine de airbag) se poate adapta la E28 ?

volanul aproape sigur merge ( nu cred sa fi schimbat bmw prinderea pe ax ). Cat despre facut airbagul functional nu sunt in masura sa-tzi raspund.
io'sŪ
volanul de la e34 cu airbag nu merge la e28
volanul de la e34 fara airbag stiu ca merge la e30 dar nu stiu daca merge la e28
Gabi_323i
volanul fara airbag de e34 merge la e30, daca ajuta cu ceva
io'sŪ
QUOTE (Gabi_323i)
volanul fara airbag de e34 merge la e30, daca ajuta cu ceva

inca o confirmare
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.