QUOTE (Gabi_323i)
QUOTE (aR99bMw)
nu conteaza ca e filtru sport.......cum sa se duca motoru..lol......
da draga cunoscatorule, nu se duce motorul, sa-ti pui 2 "lol"
QUOTE (aR99bMw)
ma copile...mai lasa impresiile astea de tzaran....esti ceva mecanic la bmw si nu stiam?......explica-mi mie daca esti destept cum se duce motoru....sa aud si io...
QUOTE (Gabi_323i)
a, si taran esti tu cu farurile si eleronul tau de honda
QUOTE (aR99bMw)
QUOTE (Gabi_323i)
eu nu m-am suparat si nu ma cert cu nimeni, dar eu nu l-am laut la misto si el ma face copil taran sau ce a zis acolo
praful nu face bine la segmenti, cred eu .....
foaie verde bob de mura tzi cam cald cu dintzi-n gura
Dupa parerea mea
"draga cunoscatorule" = "daca esti destept" sunt ironii ambele, 1-1
"ma copile..." = diminutiv, poate fi luata sub forma de alint, daca aveti frustrari in ceea ce priveste varsta e problema voastra.
"impresiile astea de tzaran" = nu cred ca asta inseamna ca te-a facut taran, ci doar ti-a zis ca te comporti ca unul. E o diferenta, nu? Sigur nu echivaleaza cu "taran esti tu cu farurile si eleronul tau ". Farurile sau eleroanele sau toata masina lui daca vreti nu vor demonstra niciodata ca un om este sau nu taran. Si taranii sunt niste oameni care poate pentru unii dintre noi ar fi niste exemple bune de urmat. Mergeti la tara, la taranul simplu si stati de vorba cu el. Veti avea multe de invatat in ceea ce priveste respectul pentru celalalt. Stiati ca la tara un frate mai mic i se adreseaza unui frate mai mare cu "nene"?
Mama mea e de la tara, aveti vreo problema cu asta? Vorba parazitilor, "taranul de oras e cel mai prost animal"
Aici mai era scris ceva dar s-a modificat. Merci aR99bMw.
QUOTE (Gabi_323i)
praful nu face bine la segmenti, cred eu .....
Inca nu ne-ai explicat cum, si de ce face rau praful. Cel putin eu nu inteleg cu praful e mai periculos pentru segementi decat spanurile de otel sau fonta. Un fir de praf e mai mic uneori decat un span de bloc sau cuzinet. Desenati-mi si mie, pls, cum, si in ce fel, spanurile metalice sunt mai putin nocive pentru motoare decat sunt particolele de praf.