Help - Search - Members - Calendar
Full Version: fight club
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2
butcky
"pasaportul nostru" ? Dar ce, sunteti mai multi pe un pasaport? E adevarat ca sunt taxele cam mari la pasapoarte, dar...
:finger:
Care e treaba ta? Ce sari de fund in sus, ca eu doar am spus ca e nasoala capota! A pus poze aici ca sa vada parerile celorlalti, nu?
Nu stiu geografie? Ce te-a determinat sa spui lucrul asta? Tu sa "invetzzzzzzzzzzi" sa scrii! :finger: ("tz"-ul il folosesc doar smecherii, ce cool) :finger:
Cine sunt? Nu ai auzit de mine? Intreaba-l pe Romica cine sunt! :cool: Dar nu te intereseaza pe tine cine sunt eu! :finger:
Ce masina am? Nici asta nu te intereseaza! Dar o sa o vezi la vara daca chiar vrei! Dar vezi ca intr-o secunda nu vezi mare lucru... :finger:
Daca ai venit aici pe forum cu scandal, iti spun ca ai gresit locatia! Incearca in alta parte! Nu incerca sa castigi antipatia noastra!
Hai pa! Mergi, ca-ti pierzi avionul in calatoria ta in jurul Lumii! Si nu uita sa-ti stingi neoanele de sub masina si ledurile albastre de la pozitie! Bye! :finger:
florin83
Butcky calmeaza-te.. tu l-ai atacat primul.. puteai sa spui simplu ca nu-ti place capota (cum am zis si eu tongue.gif) nu sa-l iei la misto..
ZXZ
Da, suntem mai multi pe pasaport pt ca nu ne permitem cate unu pentru fiecare. Nu toti au bani, ce sa faci. Nu m-am luat de nimeni aici pt ca toti sunt liberi sa zica ce vor si este foarte bine, dar cand tu nu stii sa vorbesti, atunci mi se pare logic sa iti raspund cu "tz" (daca tot zici ca sunt smecher, nu?).

Da, o sa iau avionul, dar cred ca nici cu el nu o sa reusesc ca tine sa simt ce inseamna o secunda.
Sau poate te referi la alte performantze de-ale tale.

Sa-mi trimiti adresa ta data viitoare, pt o vedere din tarile calde.
butcky
QUOTE (aR99bMw)
super capota.......faina masina.........iar dupa cum ai observat majoritatea persoanelor de pe acest forum au mintea incuiata....deci nu-ti bate capu biggrin.gif una e sa ai tractor...alta e sa ai bmw biggrin.gif

Daca nu-ti plac oamenii de aici poti sa pleci la fel de usor cum ai venit! Bye! :finger: :finger: :finger: :finger: :finger:
aR99bMw
QUOTE (butcky)
QUOTE (aR99bMw)
super capota.......faina masina.........iar dupa cum ai observat majoritatea persoanelor de pe acest forum au mintea incuiata....deci nu-ti bate capu biggrin.gif una e sa ai tractor...alta e sa ai bmw biggrin.gif

Daca nu-ti plac oamenii de aici poti sa pleci la fel de usor cum ai venit! Bye! :finger: :finger: :finger: :finger: :finger:

da de ce nu pleci tu?
butcky
QUOTE (aR99bMw)
QUOTE (butcky)
QUOTE (aR99bMw)

da de ce nu pleci tu?

Da chiar ai tupeu! :finger: :finger: :finger: :finger: :finger:
aR99bMw
foaie verde trei migdale ......in gradina am o floare biggrin.gif
florin83
calmati-va!
Gabi_323i
QUOTE (florin83)
calmati-va!

eu nu m-am suparat si nu ma cert cu nimeni, dar eu nu l-am laut la misto si el ma face copil taran sau ce a zis acolo smile.gif

praful nu face bine la segmenti, cred eu .....
butcky
Propun un toast ... pentru masinile fara emblema si capota peste faruri!!! :partyman: :drinking: Sa va traiasca si sa fie la voi in garaj, nu la mine... :drinkers:

:orcass: :orcass: :orcass:
SUPERBEC
QUOTE (butcky)
Propun un toast ... pentru masinile fara emblema si capota peste faruri!!! :partyman: :drinking: Sa va traiasca si sa fie la voi in garaj, nu la mine... :drinkers:

:orcass: :orcass: :orcass:

iar incepi mah?
aR99bMw
QUOTE (Gabi_323i)
QUOTE (florin83)
calmati-va!

eu nu m-am suparat si nu ma cert cu nimeni, dar eu nu l-am laut la misto si el ma face copil taran sau ce a zis acolo smile.gif

foaie verde bob de mura tzi cam cald cu dintzi-n gura biggrin.gif
316i
Sānge, sānge! Macelllll! biggrin.gif
aR99bMw
pai nu io am inceput.......da ala nici carnet nare si el se ia da mine.......
haifisch
mai usor cu jignirile.....ca nu te-a facut nici muist nici tzaran. Tu esti ala mai mare si vad ca tie iti cam sare mustarul ca la copii mici....
butcky
Gata! Ma opresc... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
:nod:
Darren
QUOTE (Gabi_323i)
QUOTE (aR99bMw)
nu conteaza ca e filtru sport.......cum sa se duca motoru..lol......

da draga cunoscatorule, nu se duce motorul, sa-ti pui 2 "lol"

QUOTE (aR99bMw)
ma copile...mai lasa impresiile astea de tzaran....esti ceva mecanic la bmw si nu stiam?......explica-mi mie daca esti destept cum se duce motoru....sa aud si io...

QUOTE (Gabi_323i)
a, si taran esti tu cu farurile si eleronul tau de honda

QUOTE (aR99bMw)
QUOTE (Gabi_323i)

eu nu m-am suparat si nu ma cert cu nimeni, dar eu nu l-am laut la misto si el ma face copil taran sau ce a zis acolo

foaie verde bob de mura tzi cam cald cu dintzi-n gura

Dupa parerea mea
"draga cunoscatorule" = "daca esti destept" sunt ironii ambele, 1-1
"ma copile..." = diminutiv, poate fi luata sub forma de alint, daca aveti frustrari in ceea ce priveste varsta e problema voastra.
"impresiile astea de tzaran" = nu cred ca asta inseamna ca te-a facut taran, ci doar ti-a zis ca te comporti ca unul. E o diferenta, nu? Sigur nu echivaleaza cu "taran esti tu cu farurile si eleronul tau ". Farurile sau eleroanele sau toata masina lui daca vreti nu vor demonstra niciodata ca un om este sau nu taran. Si taranii sunt niste oameni care poate pentru unii dintre noi ar fi niste exemple bune de urmat. Mergeti la tara, la taranul simplu si stati de vorba cu el. Veti avea multe de invatat in ceea ce priveste respectul pentru celalalt. Stiati ca la tara un frate mai mic i se adreseaza unui frate mai mare cu "nene"?
Mama mea e de la tara, aveti vreo problema cu asta? Vorba parazitilor, "taranul de oras e cel mai prost animal"

Aici mai era scris ceva dar s-a modificat. Merci aR99bMw.

QUOTE (Gabi_323i)

Inca nu ne-ai explicat cum, si de ce face rau praful. Cel putin eu nu inteleg cu praful e mai periculos pentru segementi decat spanurile de otel sau fonta. Un fir de praf e mai mic uneori decat un span de bloc sau cuzinet. Desenati-mi si mie, pls, cum, si in ce fel, spanurile metalice sunt mai putin nocive pentru motoare decat sunt particolele de praf.
Gabi_323i
sa dau niste explicatii :

1. draga cunoscaturule am spus pt ca ar99bmw parea cam sigur pe el la afirmatia
nu conteaza ca e filtru sport.......cum sa se duca motoru..lol......

dupa aceea ar99bmw s-a simtit foarte lezat de gramul de ironie din din afirmatia mea si a ripostat cu :
ma copile...mai lasa impresiile astea de tzaran....esti ceva mecanic la bmw si nu stiam?......explica-mi mie daca esti destept cum se duce motoru....sa aud si io...

impresii de taran? :retard:

dupa aia m-a mancat un pic pe mine biggrin.gif sa-l necajesc un pic cu :
a, si taran esti tu cu farurile si eleronul tau de honda

mare greseala am facut pt ca raspunsul lui a venit neintarziat :

ba muistule...vrei sa vin pana la bucuresti sa iti rup capu?

:puke: :puke: :puke:
si dupa aceea vedem o replica usor exagerata :

pai nu io am inceput.......da ala nici carnet nare si el se ia da mine.......

adica daca nu am carnet sunt un nimic, nu am dreptul la replica? credeam ca suntem pe un forum al pasionatilor BMW, nu pe un forum al celor care detin permis de conducere sad.gif

imi cer scuze ar99bmw daca am zis deplasat dar si tu ai exagerat un pic .... eu nu iti reprosam ca ai filtru sport sau ca ai tu impresia ca iti da x cai putere, doar spuneam ca poate sa fie un pericol pentru viata motorului ....
Darren
QUOTE (ombladon)
Nu-ti place cand esti etichetat
Atunci nu mai cataloga eronat
Poate te intrebi chiara tu
Esti judecat gresit sau nu

Eu zic sa se bata totusi, sa-si scoata ochii, sa se jigneasca, sa-si adune gastile si sa se cafteasca pana nu se mai poate.
Chiar e atat de greu sa ne sustinem propriile pareri? Fara a recurge la obisnuitele expresii baza pe experienta "mie imi merge"/"la mine nu s-a intamplat". Asta nu inseamna ca e o regula, ci poate fi o exceptie. Ma rog.. parerea mea despre certurile pe internet o avea cineva in semnatura la un moment dat.
Moderatorii sa vina si sa faca ceva. Orice :unibrow:
Darren
QUOTE (Gabi_323i)
sa dau niste explicatii :

adica daca nu am carnet sunt un nimic, nu am dreptul la replica? credeam ca suntem pe un forum al pasionatilor BMW, nu pe un forum al celor care detin permis de conducere sad.gif

imi cer scuze ar99bmw daca am zis deplasat dar si tu ai exagerat un pic .... eu nu iti reprosam ca ai filtru sport sau ca ai tu impresia ca iti da x cai putere, doar spuneam ca poate sa fie un pericol pentru viata motorului ....

Nu, in nici un caz. Pai de vreme ce ai putut sa scrii asta, ce zici? Ai dreptul la toate replicile. Si daca nu ai permis de conducere asta nu inseamna ca nu stii sa conduci mai bine decat multe exeplare care il au si omoara lumea pe strada.
Amandoi ati fost deplasati si ati continuat sa va atingeti pana ati dat-o pe jigniri (cam repede dupa parerea mea) si amenintari cu rupt de membre (asa nu mi-o explic, inca n-am ajuns sa amenint pe cineva cu bataia pe internet, oricum eu sunt doar sadic, nu si violent)
Va aprindeti cam repede, dar asa sunt multe persoane, mai nerabdatoare. Nu trebuie sa subapreciati colegii de forum sau sa-i etichetati in vreun-fel. Puteti sa descrieti situatii negative, sustinandu-le cu argumente, dar nici chiar atunci nu puteti avea dreptatea absoluta, pentru ca punctul de vedere poate fi subiectiv sau ingust. In schimb oricine citeste ceva poate sa aibe capacitatea de a intelege ce vrea din ceea ce este prezentat acolo, si poate lua ce actiuni doreste (in cazul de fatza, sa-si puna filtru sport sau nu).
Gabi_323i
te mananca biggrin.gif
vezi ma ca sunt 3 zxz pe forum, tu esti un singur fuk biggrin.gif tongue.gif
Gabi_323i
multumesc mult pt completare domnule Gabi biggrin.gif mereu la inaltime wink.gif
Darren
QUOTE (Gabi_323i)
multumesc mult pt completare domnule Gabi biggrin.gif mereu la inaltime wink.gif

:unibrow: nush cum sa iau asta.. esti ironic sau super politicos? tongue.gif tongue.gif
aR99bMw
in primul rand nu sunt mecanic......nici nu vreau sa fiu...am alte planuri smile.gif ....si normal ca ma enervez...cand vad asemenea ironii.....sunt mai nervos din fire....iar in legatura cu ce am scris ....poate am exagerat cu injuraturile.....dar eram nervos + beat smile.gif .....daca imi explica el frumos fara sa fie ironic care era faza era ok........si e normal sa ii tineti toti partea lui doar voi sunteti preteni acolo......de aia vorbesc dejaba cred :dis:
Darren
QUOTE (aR99bMw)
in primul rand nu sunt mecanic......nici nu vreau sa fiu...am alte planuri smile.gif ....si normal ca ma enervez...cand vad asemenea ironii.....sunt mai nervos din fire....iar in legatura cu ce am scris ....poate am exagerat cu injuraturile.....dar eram nervos + beat smile.gif .....daca imi explica el frumos fara sa fie ironic care era faza era ok........si e normal sa ii tineti toti partea lui doar voi sunteti preteni acolo......de aia vorbesc dejaba cred :dis:

Ah, nervii nu merg bine cu bautura. Bautura merge bine doar cu redbull biggrin.gif
Ia arata-mi si mie unde ii tinem toti partea lui :dis:
Daca vrei sa vorbesti degeaba, iti recomand eu un site unde tot ce scrii e degeaba si daca nu le convine unora ce-ai scris tu - dispar posturile tale.

Gabitza ti-a cerut scuze, asa ca, vorba lui Jaffar, dati-va mana si impacati-va.

Later edit: Everybody, editati-va posturile si stergeti cuvintele care nu-si au locul decat pe zidurile WC-urilor publice. 10x.
aR99bMw
am zis doar ca e normal sa ii tineti partea.......nu neaparat acuma.......

care-i siteu ala? biggrin.gif
Darren
ti-am trimis pe pm numele site-ului. tongue.gif
Merci pt. modificari.

Eu nu tin partea nimanui, imi zic doar parerea. unori coincide cu parerile altora (foarte rar :ninja: ) sau nu.
butcky
da ma dar al meu face cat 10... :finger: laugh.gif laugh.gif laugh.gif :nod:
Gabi_323i
QUOTE (butcky)
da ma dar al meu face cat 10... :finger: laugh.gif laugh.gif laugh.gif :nod:

caroseria ta cheala cu gauri in podea? laugh.gif laugh.gif
akajohn
si noi nu vedem pumni? :crybaby: shit... speram sa am si eu parte de ceva fun ca de la revelion incoace a fost cam liniste...smile.gif) totusi cand dai prin bucale anunta-te ca sa te putem astepta cum se cuvine... cu bimmerele la liniute...wink.gif :ninja:
florin83
daca aveti ceva cu cineva asta e locul unde puteti sa va descarcati :unibrow:
Darren
Eu am ceva cu toata lumea. mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
:minigun: :gib: :chain: :trans: :snipe: :rip: :plasma: :impact: :flak: :enforcer: :multi: :microwave: :fist: :drinking: :lilangel: :bad-words: :splat: :onfire: :snipersmile: :scatter:
SUPERBEC
u want war?????? smile.gif)
316i
"Come and meet my lil' friend!" era o replica celebra... :minigun:
COObra
io am auzit ca o sa fie eclipsa anu asta!
525da
[quote="Darren"]Eu am ceva cu toata lumea. mad.gif mad.gif mad.gif :angry:quote]

:crybaby: Iertareee!!
Darren
Nu, cu tine nu am. Oricum acum nu mai am nimic cu nimeni. :smoke:
aR99bMw
ce chestie domne biggrin.gif
ccc
QUOTE (Darren)
Nu, cu tine nu am. Oricum acum nu mai am nimic cu nimeni. :smoke:

Da acum avem noi ceva cu tine, asa ca nu scapi :unibrow:
Darren
Te-a numit cineva purtator de cuvant? :finger:

aa, sa nu uit: ipocritule!
ccc
M-am auto-numit. Dupa principiul: daca voi nu ma vreti, eu va vreau biggrin.gif
Asa ca ariciule, beware! :ninja:
ccc
Darren: Ti l-am sters :unibrow:
alex230ro
Va omorati? biggrin.gif
Darren
:crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
maimuta rea cu sapca bmw mi-a sters postul
:crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
tot ipocrit ramai
Acum se vad caracterele
r_z_v
Al tau face cat 10??? Bai baiete, dar suferi rau... vezi ca ti s-a urcat rau la cap motoru ala vechi de M care sta pe undeva pe jos, nu pe masina.
Vezi sa nu iti rupi gatu cu motoru ala de M pe masina... nu te cred in stare sa conduci masini mai puternice de 1,8.

Si iti garantez ca masina ta nu valoreaza nici cat 4 jante de la zxz :finger: :finger: :finger:

sanatate domnu'.... vezi-ti de drum.... :finger:
ccc
Alex230ro: Da, ne omoram.

Darren: Ma daca mai zici ca-s ipocrit, s-ar putea sa incep sa cred... sad.gif
Darren
mi-a soptit o pasarica ca tu esti schismatic. Deci nu trebuie sa incepi sa crezi ca esti ipocrit.
Presupun ca va imaginati ca noi glumim acum, da?
ccc
Da. Normal ca sunt schismatic. Nu suntem toti astia din gasca bimmer? biggrin.gif
Ionut
si noi care credeam ca o sa vina mamuta cu sapca bmw din nemtzia sa-i rupa capu la arici... smile.gif
ccc
Vine cand nu va asteptati. Si o sa ramana ariciul fara tzepi biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.