Help - Search - Members - Calendar
Full Version: fight club
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2
alex230ro
Nu se bat astia ma ca sunt frati au E36 amandoi biggrin.gif
Ionut
QUOTE (alex230ro)
Nu se bat astia ma ca sunt frati au E36 amandoi biggrin.gif

defapt cred ca astia ca vor sa faca o alianta secreta impotriva noastra si ce fac ei acum e doar de fatada... biggrin.gif tongue.gif
ccc
Cata perspicacitate!
Acum daca tot a fost conspiratia descoperita, hai macar sa facem o revolutie totala :ninja:
alex230ro
Ahaaa deci maimutica si ariciul comploteaza biggrin.gif lasa ca vedeti voi :ninja:
alex230ro
QUOTE (butcky)
Propun un toast ... pentru masinile fara emblema si capota peste faruri!!! :partyman: :drinking: Sa va traiasca si sa fie la voi in garaj, nu la mine... :drinkers:

:orcass: :orcass: :orcass:

Bai da tu ai un fix biggrin.gif am inteles cu totii ca nu iti place masina nu trebuie sa o zici de 10 ori .
Ionut
eu zic sa ne mai spuna odata ca nu-i place si ce nu-i place....ca eu nu am inteles... biggrin.gif tongue.gif
speed
Tot e moda in politica cu AUTOSUSPENDATUL. Asa ca luati ca model cei vinovati biggrin.gif
butcky
Nu mai scriu nimic aici legat de subiectul asta... Dar o sa-ti trimit telepatic... :finger: :finger: :finger:
akajohn
a b c d e
aR99bMw
cine se cearta cu mine? biggrin.gif
akajohn
hihihihihihihihihihiiii...
chiar consideri ca esti asa important?
butcky
QUOTE (r_z_v)
Al tau face cat 10??? Bai baiete, dar suferi rau... vezi ca ti s-a urcat rau la cap motoru ala vechi de M care sta pe undeva pe jos, nu pe masina.
Vezi sa nu iti rupi gatu cu motoru ala de M pe masina... nu te cred in stare sa conduci masini mai puternice de 1,8.

Si iti garantez ca masina ta nu valoreaza nici cat 4 jante de la zxz :finger: :finger: :finger:

sanatate domnu'.... vezi-ti de drum.... :finger:

Nu-mi vorbi mie de condus masini puternice bai #$&^@&(*$ !!! Tu vezi ce faci cu M3-ul ala de la bavaria! Vezi daca poti sa-ti iei dauna totala pe el! Ati fost asa de varza ca ati rupt tot spatele la biata masina! Luati niste lectii la Ilioara inainte sa va mai urcati la volan bai fratii Schumaher! Ai ceva de adaugat lagat de cum arata acum M3-ul??? Ia spune... Te ascult/am... :finger: :finger: :finger:
io'sŪ
QUOTE (butcky)
QUOTE (r_z_v)
Al tau face cat 10??? Bai baiete, dar suferi rau... vezi ca ti s-a urcat rau la cap motoru ala vechi de M care sta pe undeva pe jos, nu pe masina.
Vezi sa nu iti rupi gatu cu motoru ala de M pe masina... nu te cred in stare sa conduci masini mai puternice de 1,8.

Si iti garantez ca masina ta nu valoreaza nici cat 4 jante de la zxz :finger: :finger: :finger:

sanatate domnu'.... vezi-ti de drum.... :finger:

Nu-mi vorbi mie de condus masini puternice bai #$&^@&(*$ !!! Tu vezi ce faci cu M3-ul ala de la bavaria! Vezi daca poti sa-ti iei dauna totala pe el! Ati fost asa de varza ca ati rupt tot spatele la biata masina! Luati niste lectii la Ilioara inainte sa va mai urcati la volan bai fratii Schumaher! Ai ceva de adaugat lagat de cum arata acum M3-ul??? Ia spune... Te ascult/am... :finger: :finger: :finger:

deci chiar va rog frumos, nu-si au rostul toate astea aici, pe forum
......sau aveti topic special fight club sau PM... sau de ce nu face to face

rog un moderator sa faca ceva
butcky
mai lasati putin sa vad ce spun de M3-ul lor avariat aproape in totalitate! Nu mai sunt piloti??? :nod:
Darren
why ask why, shut up and die :chain:
Darren
Mda, fac cinste la un moderator daca-mi sterge si postul asta, si face curatenie aici in asa fel incat sa ramana doar posturi care au legatura cu subiectul. restul sa vina la fight club ca fac eu incalzirea acolo :unibrow:
:chain:
316i
Si poate ai noroc si sunt suflate-n aur pe dinauntru...daca ar fi si gratis cred ca ar fi si mai bine.
SUPERBEC
QUOTE (316i)
Si poate ai noroc si sunt suflate-n aur pe dinauntru...daca ar fi si gratis cred ca ar fi si mai bine.

binenteles..dar le-ai lua tu imediat si le-ai pune pe 4 tuning la 3 milioane.
SUPERBEC
QUOTE (jaffar)
ne certam putin ? :unibrow:

niciodata biggrin.gif discutam civilizat , am uitat sa pun smileys , iar biggrin.gif
da_joint
Chiar nu aveti ceva mai bun de facut....?????decat sa comentati pe unul si pe altul...si ce mai vinde el....
Ciudatilor!!!!!!!!!!! :dis:
da_joint
QUOTE (jaffar)
ciudat esti tu, ca nu participi :finger:

:dis: :axe: .....si evident :finger:
SUPERBEC
QUOTE (da_joint)
QUOTE (jaffar)
ciudat esti tu, ca nu participi :finger:

:dis: :axe: .....si evident :finger:

eu nu inteleg dc trebuie sa fie toata lumea impaciuitoare si sa nu existe nici un flame...

flame-urile cresc traficul pe forum biggrin.gif

btw :finger:
Darren
Up. si nu e vineri azi.
faceti orice aici. incalziti-va inainte sa va intalniti face to face. nu strica sa stim si noi cand o sa va umpleti de sange, dar inainte de asta, asteptam sa va umpleti reciproc. de ce vreti voi.
ca regula unanim acceptata: nu exista nici o regula.
bonus: daca te incomodeaza cineva, spune-ne cine e, spune-ne si de ce te enerveaza, si-l injuram noi si pentru tine.
Darren
2 X
QUOTE (Darren @ May 9 2006, 03:11 PM) *
Up. si nu e vineri azi.
faceti orice aici. incalziti-va inainte sa va intalniti face to face. nu strica sa stim si noi cand o sa va umpleti de sange, dar inainte de asta, asteptam sa va umpleti reciproc. de ce vreti voi.
ca regula unanim acceptata: nu exista nici o regula.
bonus: daca te incomodeaza cineva, spune-ne cine e, spune-ne si de ce te enerveaza, si-l injuram noi si pentru tine.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.