Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lista posesorilor de E30
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
MeHigh
bun asa, ingrosam randurile, bine ai venit.
little six bmw
să reînvie urşii biggrin.gif
brisco
Sa ma laud si eu cu al meu 318, 1983, 90cp
xox
Adica un M10 pe carburatie... Cat iubesc eu motorul asta, mic si solid wub.gif
Ali_ump
E30 coupe Mtech 1, an 1985 , m20b20 Jtronic unii spun 125 altii 129 cp smile.gif
fistaccio
cik si eu sunt posesor de e30 (ala care trage grav), 320i '84 129cp,
haifisch
laugh.gif
Adrian Pintea
Ce diferential are? de trage asa grav 2,0ul?
MeHigh
fistaccio i-ai rezolvat relanti-ul? smile.gif
cum e masina una peste alta, pana la urma? la tabla parea ok in seara aia..
fistaccio
ce sa zic la tabla sta destul de bine, nu mai bine ca e21 dar oricum inca nu vor fi bani investiti in el anu acesta, deci poate reglaje se vor face dar altceva nu, mehigh trebuie sa iti inapoiez janta, sa ma suni inainte cu ceva timp k nush pe unde umblu.
fistaccio
QUOTE (Adrian Pintea @ Nov 14 2010, 09:57 AM) *
Ce diferential are? de trage asa grav 2,0ul?

ca sa moara alti de ciuda, d'aia trage grav, stie el care laugh.gif . diffu e crek cel stock open, trebuia sa fie blocant dar s-a deblocat pe drum spre bucuresti, si crek asa s-au speriat si serpii smile.gif))
haifisch
da...ma tavalesc pe jos de ciuda laugh.gif

si cu tabla aia....la fel cum a zis si bunul nostru coleg iorgos cand vorbim in general de cum e tabla la masinile noastre.....cand zici ok....mai gandestete....sau mai bine zis mai uita-te o data laugh.gif
iorgos
Ce am zis eu, ca nu inteleg nimic Domnu ?
haifisch
de tabla ma....ca niciodata nu poti fi prea sigur in legatura cu ce fel de tabla ai pe masina ( beton, buna, ok , coapta, sita, carton de oua etc smile.gif) )
iorgos
Masina in proportie de 30-40%, o cumperi la noroc in Romania, din pacate pentru noi mad.gif
fistaccio
eu tocmai am zis de tabla ca: nu e mai buna ca pe e21 dar nu are probleme. dar sa nu uitam principalul motiv.... TRAGE GRAV. smile.gif)
haifisch
trage sa moara
Adrian Pintea
Deci pana la urma un 4,10 sau un 3,91 face un 2.0 sa traga sa rupa sau nu?? eu nu stiu ce raport am, dar in a '2a merge 110 in limitare? cum pot afla ce raport am?
haifisch
alea sunt diferentialele stock care s-au pus pe E30 320i (3.91/4.10)

de aici iti poti da seama ca NU....in nici un caz nu fuge mai tare

fistaccio mai mult glumea si facea haz de necaz de unele baliverne ale fostului proprietar
fistaccio
judecand dupa anu care e masina si ce am citit, daca diffu e al masinii e 3.46, 4.10 a fost pus numa pe modelul facelift dupa 87,si intre 85-87 s-a mai pus 3.64 si 3.91. deci daca ar fi masina stock ar trebui sa am 3.46. Cand am timp o sa verific.
haifisch
marele rechinist s-a informat bine...intradevar masina ta are 3.46... buba.gif

acuma vezi sa nu iti faci sperante ca daca ii pui 3.91 TRAGE GRAV laugh.gif ....ca nu o sa fie asa

@Adrian Pintea ...tu pe a ta ai ori 3.64 ori 3.91
05aBi
fistacio, eu zic sa te dai cu haifisch, sa vedem care trage mai grav tongue.gif

P.S. vin eu cu 2 litri de ulei, cate 1 pentru fiecare biggrin.gif
haifisch
si eu vin cu fripturile si un carlig de tractare pentru masinile tale laugh.gif
bartro
QUOTE (05aBi @ Nov 16 2010, 07:40 PM) *
fistacio, eu zic sa te dai cu haifisch, sa vedem care trage mai grav tongue.gif

Vezi cum va pozitionati; daca una trage grav stanga, si celalt grav dreapta, exista potential de accident. cool.gif
haifisch
a mea se duce straight & true laugh.gif
fistaccio
bartro, ai fost cel mai tare cu replica asta, m-am prapadit de ras. gata sa stabilit..... NE DAM, dar mai intai sa vina abi cu uleiul, hai ca iau eu doar 0.5 ca el o sa aiba nevoie mai multa de el.
iorgos
Ce va mai iubiti voi !!! laugh.gif laugh.gif
coman cosmin
si pe mine ma primiti?
bartro
Cu tine nu vrea sa se joace nimeni tongue.gif
coman cosmin
nu am precizat cu ce.daca vroiam sa ma trag cu dacia?
MeHigh
am schimbat uleiul, donez si eu 5.5L de ulei uzat daca vreti sa faceti si burn dupa ce va trageti smile.gif
05aBi
CITAT(coman cosmin @ Nov 17 2010, 09:52 AM) *
si pe mine ma primiti?

Tu vrei sa ne dai "Perversa ca pe Targu Ocna" cu 3.5, nu te primim. tongue.gif laugh.gif

CITAT(MeHigh @ Nov 17 2010, 12:02 PM) *
am schimbat uleiul, donez si eu 5.5L de ulei uzat daca vreti sa faceti si burn dupa ce va trageti smile.gif

Doneaza uleiul lui aly, sa mearga si el o saptamana cu masina fara sa duca grija uleiului.
haifisch
vino cosmine cu dacia sa le dai rusine la galagiosii astia 2

gabi....tu intoarce fripturile si taci....ca tu n-ai cu ce te da....tigaile se folosesc la bucatarie din cate stiu eu
io's®
sunteti TOTI offtopic fuyou_2.gif fuyou_2.gif fuyou_2.gif
haifisch
sorry...m-a luat valul....eu unul am terminat....
florineluspr
Rog si eu din posesorii de e30/e34 cu motor m20b25 daca ma poate ajuta si pe mine cu o proba la un debimetru in Bucuresti.Astazi maine ma deplasez oriunde!! doar pentru 5 minute.Am cumparat debimetrul si nu il pot monta acum pe masina macar sa stiu daca am luat teapa sau nu!
Adrian Pintea
Cum se manifesta cu el? Monteaza-l e simplu
florineluspr
salut.Nu am masina in Bucuresti.Masina se afla in Campulung Muscel.Eu astazi am cumparat debimetrul fara sa il probez.Este sigilat dar vreau sa vad daca functioneaza corect!
Adrian Pintea
Sunt multe 2.5uri la voi la Buc...poate gasesti vreun coleg forumist dispus sa te ajute
iorgos
Hop si eu cu un E30, 320i, an 1984.
bartro
Hopa! s-al stapanesti sanatos, arate bine.
iorgos
QUOTE (bartro @ Feb 4 2011, 11:59 AM) *
Hopa! s-al stapanesti sanatos, arate bine.

Multumesc Bart, stiu ca arata bine, dar este de munca la el. smile.gif
sckhreech
Sa il stapanesti sanatos . Are ceva nuante de culoare pe el wink.gif
bartro
QUOTE (iorgos @ Feb 4 2011, 12:22 PM) *
Multumesc Bart, stiu ca arata bine, dar este de munca la el. smile.gif

Normal, nu ai avea tu o masina functionala nici daca iti ofera cineva pe gratis smile.gif
l2azvan
Buna ziua ,

Am si eu o rugaminte :
daca cineva cunoaste cine este proprietarul masinii sau are detaltii despre un e30 negru coupe din 1989
2.5 24v (proaspat montat ) , Mtehnic 2 cu nr de inmatriculare B 66 JVC ,este rugat sa-mi lase un mesaj privat.
multumesc anticipat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.