Help - Search - Members - Calendar
Full Version: restaurare e12
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E12
Pages: 1, 2
lucian
QUOTE (laur @ Apr 24 2009, 07:47 PM) *
fain..eu sunt ala .. si rechinul verde m-am hotarat sa nu il mai vand si sa il fac....sigur nu a luat piese de la mine...ca nici eu nu am de rechin..sad.gif credeam ca mai este vreunul .. mai aveam si eu nevoie de cate ceva...smile.gif am montat motorul, masina merge bine , nu are probleme cu suspensia...este ok;) f curand o sa ies cu ea:) tu esti din pitesti lucian?

nu, Bucuresti.

QUOTE (coman cosmin @ May 4 2009, 03:48 PM) *
De sambata masina are o noua hainuta alba.Am renuntat la alte culori si am vopsit-o in alb din motive financiare.Nu ma asteptam sa imi placa dar arata destul de bine.
Acum urmeaza partea cu montatul pieselor pe ea.Pana la toamna sper sa fie gata laugh.gif

e misto alb. si mie mi-ar placea una alba, numai sa fie un alb un pic "murdar" spre bej.
la montat te ajut si eu ca nu pre am de lucru... sad.gif
coman cosmin
Multam,numai ca masina e la pitesti si ajung acolo numai la sfarsit de saptamana.
TiL
Un E12 alb m-a imbolnavit cu virusul BMW. Inca mai admir altul alb pe care il vad un oras, chiar daca e cam prapadit.
ionusunt
QUOTE (coman cosmin @ May 4 2009, 04:48 PM) *
De sambata masina are o noua hainuta alba.Am renuntat la alte culori si am vopsit-o in alb din motive financiare.Nu ma asteptam sa imi placa dar arata destul de bine.
Acum urmeaza partea cu montatul pieselor pe ea.Pana la toamna sper sa fie gata laugh.gif

cum bai. alb e culoarea oficiala de curse
NU AI VOIE SA NU ITI PLACA LA BMW ALB ! laugh.gif e ca si cum nu tiar placea ferrari rosu sau bentley verde inchis.

PS nu vb de albul ala care e la moda. as da cu grenade dupa alea . perla aaia urata. zic de alpinweiss

uite asa ce frumos e biggrin.gif
Mihai_AMD
CITAT(coman cosmin @ May 4 2009, 05:42 PM) *
Multam,numai ca masina e la pitesti si ajung acolo numai la sfarsit de saptamana.

atunci te pot ajuta eu cu cea mai mare placere dami un semn cand treci spre curte la e12 si daca sunt available mergem sa reintregim rechinasul smile.gif
coman cosmin
QUOTE (db85amd @ May 5 2009, 02:33 AM) *
atunci te pot ajuta eu cu cea mai mare placere dami un semn cand treci spre curte la e12 si daca sunt available mergem sa reintregim rechinasul smile.gif

Multam de ajutor.O sa te anunt din timp.
eugene12
Asteptam poze... smile.gif
laur
cosmin e vre`un e12 la dezmembrat la pitesti?tongue.gif eu sunt tot din pitesti si mi-ar mai trebui si mie cateva piese..
lucian
QUOTE (laur @ May 5 2009, 08:28 PM) *
cosmin e vre`un e12 la dezmembrat la pitesti?tongue.gif eu sunt tot din pitesti si mi-ar mai trebui si mie cateva piese..

cea mai apropiata sursa de piese pt. tine e mihai din gaiesti
coman cosmin
QUOTE (laur @ May 5 2009, 08:28 PM) *
cosmin e vre`un e12 la dezmembrat la pitesti? tongue.gif eu sunt tot din pitesti si mi-ar mai trebui si mie cateva piese..

Din pacate eu nu sunt din Pitesti.Acolo am masina.Nu am idee de vreo masina in pitesti.
Mihai_AMD
CITAT(lucian @ May 5 2009, 07:35 PM) *
cea mai apropiata sursa de piese pt. tine e mihai din gaiesti

da am colaborat insa ar enevoie de anumite kestii care nici eu nu le mai am...sad.gif
si scuza-ne cosmine ca iti off-topicim topicul smile.gif
matei
Niste poze nu vedem si noi? Sunt tare curios cum a iesit vopseaua wub.gif
evildeath
QUOTE (matei @ May 17 2009, 12:27 AM) *
Niste poze nu vedem si noi? Sunt tare curios cum a iesit vopseaua wub.gif

nu vrea ne tine in suspans.... laugh.gif
coman cosmin
Poze o sa pun in momentul in care o sa ma apuc sa fac ceva la ea.Momentan o sa o las mai moale cateva saptamani.

coman cosmin
in sfarsit a venit vremea sa ma apuc de masina.pana acum am reusit sa dau cu grund si teroson pe podea in interior,refacut instalatie electrica,demontat si curatat aeroterma,montat interior,montat geamuri+macarale+incuietori+bandouri+chedere(toate spalate si unse dupa caz),montat interior si mochete,montat plasticaraie in portbagaj,montat stopuri spate,demontat punte fata si vopsit,vopsit caseta de directie,vopsit compartimentul motor si multe alte chestii care nu mai tin minte biggrin.gif

cand am demontat puntea fata am observat ca am o magarie cu niste suporti de motor sudati.acum nu am idee care punte sa o pun:pe asta din poza sau alta care o am de pe un e12 cu motor de 2000 carburatie?

Click to view attachment Click to view attachment

pe cealalta punte nu am decat suportii din spate si din cate am observat eu motorul statea destul de bine.
astept niste pareri inainte sa ma apuc de montat smile.gif
bartro
Masina ta a avut motor bagat mai in spate, cand am vazut-o eu. Banuiam ca e din cauza de o conversie automat - manual nu prea ca la carte. Pe care folosest depinde cu ce piese vrei sa refaci masina..
coman cosmin
dupa VIN-ul masinii nu a fost niciodata automata(asa zice real oem-ul).asa am crezut la inceput ca aveam ceasuri de automata.si INTERCEPTOR mi-a zis la fel da se pare ca am alte magarii facute,nu pot sa imi dau seama.
AxY Jamaicanu
salut, scuze de off-topic dar vad discutia despre cutie si vreau sa va intreb si eu ceva: am un E21 1.8 inmatriculat cu cutie manuala si un E21 1.6 ptr piese cu cutie automata, eu nu stiu sa fac conversia, la cati bani sa ma astept sa fac treaba asta intr-un service ? multumesc anticipat
tomado e28 owner
Suficient de multi incat sa nu prea merite sad.gif
edutxu
QUOTE (AxY Jamaicanu @ Jul 3 2009, 09:06 PM) *
salut, scuze de off-topic dar vad discutia despre cutie si vreau sa va intreb si eu ceva: am un E21 1.8 inmatriculat cu cutie manuala si un E21 1.6 ptr piese cu cutie automata, eu nu stiu sa fac conversia, la cati bani sa ma astept sa fac treaba asta intr-un service ? multumesc anticipat

nu te apuca de asa ceva
coman cosmin
se pare ca in curand o sa mai beneficiez de un concediu de doua saptamani pe care il voi petrece la pitesti muncind la masina.sper sa fie gata pana la toamna ca nu mai suport sa o vad bucatele.

pana atunci am facut rost de doua arcuri sport de spate.
iorgos
Asa mai merge Cosmine.
haifisch
baga gaz nebune smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.