Are tot ce e necesar pt a te duce unde ai treaba, mai are si unele chestii care sa-ti faca calatoria mai placuta, lipsesc alte brizbrizuri dar pe ansamblu ma face sa ma simt bine, adica e masina in care o sa investesc de acu inainte mult timp, bani si sentimente. Kind of like a new wife
.gif)
In momentul de fata e bucati, imprastiata prin toata curtea si arata cam asa:

Pina acum, limitat de timp si de vreme am reusit sa indrept capota si sa o fac sa se inchida, scos scaune si mare parte din interior, montat acumulatori in bord, demontat tot ce inseamna frine, reparat masca, vopsit ochelari faruri, indreptat bare, reconditionat discuri, reparat aeroterma, curatat capac distribuitor, curatat cam tot de pe la admisie, am golit toba finala si am pus-o la loc, mici reglaje pe la usi, portbagaj, curatat canale trapa si cam atit.
Urmeaza in scurt timp reglaj tacheti, garnituri cilindru ambreiaj, garnituri cilindri frina, antifonare, placute frine, lichide, ulei, chit prin unele locuri si alte zeci de chitibusuri.
Mai trebuie sa ma lamuresc si de ce nu vrea sa stea si tremura la relanti, cum fac sa ma invirt de niste jante si cauciucuri, scaune, un volan mai mic, sa anulez visco, niste faruri intregi, o turbina mica

Aa, si niste abtibilde cu M5, V6, puta madre..