Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand E28 2.4TD
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Pages: 1, 2
xander
mai intra pe messenger sa vorbim .......pentru ca ma cam bate gandu sa o iau wink.gif
reactor_share
QUOTE (xander @ Jul 24 2009, 12:49 AM) *
mai intra pe messenger sa vorbim .......pentru ca ma cam bate gandu sa o iau wink.gif

Scuze Alex. Am sa intru, promit. Oricum e spre binele meu!
schummy002
zilnic trec prin nicolina si ma minunez cat e de frumoasa masinuta asta a ta. daca un e28 atat de bine intretinut nu reusesti sa'l vinzi, eu ce sa mai sper cu cele 2 ale mele (tot td-uri)? chiar n'o mai fi nimeni pasionat de rechini in iasi ?
edutxu
QUOTE (schummy002 @ Jul 27 2009, 07:06 PM) *
zilnic trec prin nicolina si ma minunez cat e de frumoasa masinuta asta a ta. daca un e28 atat de bine intretinut nu reusesti sa'l vinzi, eu ce sa mai sper cu cele 2 ale mele (tot td-uri)? chiar n'o mai fi nimeni pasionat de rechini in iasi ?

poate ca or mai fi ...cien stie...
fiecare masina are posesorul ei....trebuie doar sa se gaseasca rolleyes.gif
reactor_share
Fiecare masina are posesorul ei ... intr-adevar!

cu alte cuvinte IS 11 DFY si-a gasit alt proprietar in persoana lui Xander de pe forum. Il las pe el sa continue povestea la fel cum am continuat eu povestea cand am cumparat masina de la Edi (Tg Mures).

xander
nu va mai ingramaditi sa o cumparati ca am luato eu thumbup.gif
multumesc Alex ca ai asteptat atat sa vin sa o vad .....si multumesc ca ai intretinut o asa bine si tu si Edi
o masina aproape impecabila cu care voi pleca in franta dupa schimbul de filtre si uleiuri
Multumesc inca odata Alex...
ionusunt
felicitari! sa o stapanesti sanatos! printre putinele e28 uri intregi biggrin.gif
reactor_share
QUOTE (ionusunt @ Aug 21 2009, 03:36 AM) *
felicitari! sa o stapanesti sanatos! printre putinele e28 uri intregi biggrin.gif

Ba mai mult de atat!
A primit si un upgrade!

lucian
f. misto arata.
cum se comporta cu jentile de 18?
Mihai_AMD
CITAT(xander @ Aug 21 2009, 12:31 AM) *
nu va mai ingramaditi sa o cumparati ca am luato eu thumbup.gif
multumesc Alex ca ai asteptat atat sa vin sa o vad .....si multumesc ca ai intretinut o asa bine si tu si Edi
o masina aproape impecabila cu care voi pleca in franta dupa schimbul de filtre si uleiuri
Multumesc inca odata Alex...

sa o stapanesti sanatos domnu xander smile.gif
si cealalta alba?ce soarta are? mellow.gif
reactor_share
QUOTE (db85amd @ Aug 21 2009, 05:12 PM) *
sa o stapanesti sanatos domnu xander smile.gif
si cealalta alba?ce soarta are? mellow.gif

Cred ca cealalta alba va ramane tot pe maini bune. adica acasa la fratele lui Xander.
Dar... mai multe poate spune el.
xander
asa este cea alba ramane in familie si in curand o sa primeasca vopsea noua plus multe alte imbunatatiri ...oricum o sa postez in continuare la rubrica masina mea si cu cea alba si cu dfy
cu jantele pe 18 e mult mai rigida si se simte cam orice gropicica , oricum va merge 90% pe autostrada
LE: FRUMOASE POZE .....mersi
haifisch
felicitari de achizitie!

o masina superba

take care
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.