QUOTE (walde @ Feb 12 2009, 01:27 AM)

macar imi zici si mie ce electronica folosesti la caii aia ?
Stai putin sa ne intelegem.... Eu am motorul stock.... In discutia respectiva discutam de un mecanic pe care-l stiu eu....
Daca tot te framanta electronica aia e vorba de un calculator reprogramabil in jur de 2000 de euro care-ti face toata jmecheria... Poate sa-ti puna injectie monopunct multipunct cum "vrea' muschii tai....
Poti sa-ti setezi masina sa traga cu 100 de cai sau cu 400.... Si nu stiu daca din buton ca in fast and furios sau trebuie sa reprogrameze calculatorul...
Jmenul care mi s-a parut dubios e ca la calculatorul ala nu-i mai pui debitmetru ca toata treaba o face calculatorul....
Foloseste pistoane forjate dar nu mai stiu exact ce profil de piston folositi in NASCAR pe care-i aduce din state si segmenti japonezi de vreo 4000 de euro....
Daca esti mecanic poate stii mai multe eu iti spun doar cat am inteles si cat am reusit sa asimilez din ce am auzit....
In discutia respectiva am exagerat recunosc....

Nu e vorba de 600 -700 de cai cat am zis eu atunci. E vorba de 400-450 de cai dintr-un motor de 2.5 24 de valve.... Oricum imi pare o performanta notabila... si nu stiu daca la roata sau la volanta...
Duce M5-ul de 3.6 la 5-600 de cai... nu 2.5-ul....
oricum toata jmecheria duce undeva la 12 mii de euro.... Cel putin pt mine e prea mult.... oricum din motorul original foloseste doar blocul motor....
Cat despre sistem de franare amortizoare etc nu stiu nimic...