Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e normal?
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
grasu318
[size="4"][/size]pana la 2000 rpm nu prea trage dar dupa ce trece de2000 rpm trage k un bmw. e o defectiune sau o caracteristica a bmw-urilor si cand plec dfe pe loc tremura rau de tot??? ce poate fii??? va rog ajutatima!!!
Ciupanezu
Ce maşină este?

Pot fi multe cauze.
Ionut
vorba lu' Ciupanezu....ne-ai spus ca ai o problema si ca vrei ajutor sa o rezolvi, dar da si tu mai multe date despre masina, motor etc... smile.gif
bytzu
cum, nu stiti sa raspundeti? n-ati visat aseara model e? kick si ban!!!

cred ca e de la carbu de dacie...
bartro
E36 cu motor M40.
enucos
are dreptate bartro, e trecut la descriere, sub nick-ul lui ce model si ce motor are!

btw: si mie mi se pare ca a mea trage greu pana la 2500-3000 ture, eu pe la turatia asta schimb viteza, foarte rar cand ii dau peste, dar atungi simt ca trage mai bine, cat despre tremurat de pe loc la plecat, vezi poate pleci cu ea subturata.
Ciupanezu
Scoate mufa de la debitmetru şi vezi cum merge aşa.
INTERCEPTOR
vezi sa nu ai vre un furtun de vacuum crapat fisurat. si oricum 1600 1800 nu prea trage pana pe la 2500 rpm dar cu tremuriciul e ceva debitmetru soc vacuum uri sonda......etc reparatii in direct pe forum nu prea reusesc
grasu318
CITAT(INTERCEPTOR @ Feb 6 2009, 01:19 PM) *
vezi sa nu ai vre un furtun de vacuum crapat fisurat. si oricum 1600 1800 nu prea trage pana pe la 2500 rpm dar cu tremuriciul e ceva debitmetru soc vacuum uri sonda......etc reparatii in direct pe forum nu prea reusesc

ok mersi de sfat!!!am verificat furtunele si ala ce iese din regulatorul de relanti sufla putin
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.