Help - Search - Members - Calendar
Full Version: axul cu came
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
grasu318
azi am schimbat axul cu came tachetii si culbutorii pentru ca facea galagie precum un tds . vreau sa zic k sa- uzat din cauza k nu mai urca ulei in rampa pt k era infundat
bartro
QUOTE (grasu318 @ Jan 29 2009, 11:20 PM) *
azi am schimbat axul cu came tachetii si culbutorii pentru ca facea galagie precum un tds . vreau sa zic k sa- uzat din cauza k nu mai urca ulei in rampa pt k era infundat

Asa am patit si eu cu M30, de fapt erau slabita suruburi de la tija care stropeste ulei pe axa, si axa nu mai a primit ulei.
grasu318
CITAT(' date='Jan 30 2009, 11:33 AM) *
Asa am patit si eu cu M30, de fapt erau slabita suruburi de la tija care stropeste ulei pe axa, si axa nu mai a primit ulei.

ok bartro dar de ce se infunda care ar fi explicatia cum se poate evita???sincer eu am masina de 6 luni am facut 10000 km si trei schimburi de ulei cam la 3000 km am schimbat uleiul ,dar am folosit mobil1,din ce am vazut pe forum e recomandat castrol magnatec 15w40 pt M40-ul meu???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.