Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ce reprezinta cele 6 numere din displayul de kilometraj???
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E36
p4n73r0n
pls ...spuneti-mi si mie ce reprezinta cele 6 numere care apar la apasarea butonului de reset km si cheie la al 2-lea pct?...am facut cateva mii d km si alea au ramas tzapene....ce indica si cum ash putea s fac sa se mai schimbe;)smile.gif)
bartro
Nu sunt ultimele cifre de nr de sasiu sau ceva de gen?
Christache
Instrument cluster test

http://www.digest.net/bmw/archive/v8/msg10838.html

1st display: BMW PART NUMBER (6 digits)

2nd display: CODE NUMBER (5 digits) Internal Coding Plug #

3rd display: K NUMBER (4 digits)

4th display: CHASSIS NUMBER (5 digits) this is part of your VIN

5th display: SOFTWARE VERSION (3 digits)

6th display: REVISION INDEX (2 digits) Hardware #

the_rifle
QUOTE (Christache @ Jan 24 2009, 08:58 PM) *
Instrument cluster test

http://www.digest.net/bmw/archive/v8/msg10838.html

1st display: BMW PART NUMBER (6 digits)

2nd display: CODE NUMBER (5 digits) Internal Coding Plug #

3rd display: K NUMBER (4 digits)

4th display: CHASSIS NUMBER (5 digits) this is part of your VIN

5th display: SOFTWARE VERSION (3 digits)

6th display: REVISION INDEX (2 digits) Hardware #

Eu pt 2nd display am 6 numere... 375044..... credeam ca e nr de km cand a fost resetat prima data bordul.... Ma gandeam ca BMW-ul meu are deja 600 000 de km....
p4n73r0n
oka...ms mult..ink ceva ...un update de soft s poate si tot odata ajuta la ceva?...akolo zice k asta e test 1....sincer cum ajungi la test 2.....si celelalte...mie nu imi scrie test 1 intra direct pe 1st display: BMW PART NUMBER (6 digits)
...un ajutor?sau poate nu este dotata mashina?...

Christache
Teoretic se face asa:

Step 1: Press and hold the mileage reset button.

Step 2: Put key into ignition switch and turn to KLR (Ignition switch

position #1)

Your LCD display will show something like this "tESt 01"

Step 3: You will need to unlock the test function first so when the LCD

Display shows "tESt 01," press the reset button till you get to "tESt 15."

Once you're on test 15 press, and hold the reset button for a few seconds

until it displays "off." Now you can cycle through the test features.

Nu am incercat ptr ca momentan nu poci sa ies din casa din cauza unei glezne plesnite la schi.
Dar am sa incerc pe al meu 318ti ptr ca ma intereseaza partea cu rezervorul deoarece la mine una din sonde bate campii.
Daca reusesti ceva da de stire.
p4n73r0n
sincer nu imi apare neam test 1 ....try si m anuntzi:D....poate e un alt dikis....mai nou abs is broken...mi-am skimbat cilindrii si sabotii p spate si mi-a intrat o eroare la abs...si nu imi mai mere...innebunesc:((
ai idee ???c e d facut?i-am curatat..si tot degeaba
tre s ajung l un tester
p4n73r0n
QUOTE (Christache @ Jan 26 2009, 09:30 PM) *
Teoretic se face asa:

Step 1: Press and hold the mileage reset button.

Step 2: Put key into ignition switch and turn to KLR (Ignition switch

position #1)

Your LCD display will show something like this "tESt 01"

Step 3: You will need to unlock the test function first so when the LCD

Display shows "tESt 01," press the reset button till you get to "tESt 15."

Once you're on test 15 press, and hold the reset button for a few seconds

until it displays "off." Now you can cycle through the test features.

Nu am incercat ptr ca momentan nu poci sa ies din casa din cauza unei glezne plesnite la schi.
Dar am sa incerc pe al meu 318ti ptr ca ma intereseaza partea cu rezervorul deoarece la mine una din sonde bate campii.
Daca reusesti ceva da de stire.

am ajuns si la tester....mi-a conectat testerul....mi-a sters eroarea...mi-a curatzat senzorul si....am facut o tura prin parkrea lor..am platit 100 ron si ce s vezi...dupa c am plekt la 2 km am pus frana mai brusk si ce s vezi...a aparut iar martoru...shit.....deci cine are vreun senzor d vanzare?... k nea sh cere o gashk d bani:((((((((

app..ce ai mai facut ai gasit Christache smekeria?ti-a trecut piciorul;???
Christache
La mine functioneaza.Am incercat astazi si merge.
Deci : cu cheia la poz 0 tii apasat pe butonul de reset km, pui contactul si apare ceva cu test 01 - dai drumu la buton reset si apesi pe el scurt si dai drumu - in momentul asta display ar trebui sa arate test 02 - tot asa pana la test 14 numai ca dupa test 14 apesi pe buton si tii apasat - in momentul asta trece pe 15 si dupa 3 secunde tinut apasat ar trebui sa ai deblocat restul de teste de la 5 la 14.
Nu sunt cine stie ce mare branza oricum, eu doar am vrut sa verific daca intr-adevar bate campii sonda de benzina si mi-a confirmat ca bate rau biggrin.gif.

p4n73r0n
QUOTE (Christache @ Feb 10 2009, 01:45 PM) *
La mine functioneaza.Am incercat astazi si merge.
Deci : cu cheia la poz 0 tii apasat pe butonul de reset km, pui contactul si apare ceva cu test 01 - dai drumu la buton reset si apesi pe el scurt si dai drumu - in momentul asta display ar trebui sa arate test 02 - tot asa pana la test 14 numai ca dupa test 14 apesi pe buton si tii apasat - in momentul asta trece pe 15 si dupa 3 secunde tinut apasat ar trebui sa ai deblocat restul de teste de la 5 la 14.
Nu sunt cine stie ce mare branza oricum, eu doar am vrut sa verific daca intr-adevar bate campii sonda de benzina si mi-a confirmat ca bate rau biggrin.gif.

pls baga un filmuletz k eu sunt mai dimb
poate kiar nu are al meu dar poate imi vei arata tu pls....da un filmuletz p mail pe rog...panteralovesyou@yahoo.com...sau pune-l aici ..........plsssssssssssssssss

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.