Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E 30 TAXI.......
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3
jakal
eu le am 9j si pe fata a trebuit flanse......atingeau in amortizor..........asa le-a avut si LAFU nu stiu alta solutie......

gume am 215/40 pe fata
Shark
QUOTE (jakal @ May 4 2009, 12:47 AM) *
eu le am 9j si pe fata a trebuit flanse......atingeau in amortizor..........asa le-a avut si LAFU nu stiu alta solutie......
gume am 215/40 pe fata

La mine au mers fara flanse si nu ating pe nicaieri. Poate se datoreaza grosimii jambelor, nu prea stiu ce sa zic... Am auzit de "jambe groase", "jambe subtiri", dar nu stiu care-i diferenta... (sunt diferite jambele pe motorizari?)
316i
La 4cyl au fost jambe de 45mm si la 6cyl jambe de 51mm. Evident, difera si grosimea amortizorului.
ionusunt
iar jantele de 9j au fost facute p spate.!!!!
jakal
eu asa am rezolvat-o ...flanse pe fata si nu am treaba cu ele.........directia sta bine......doar cu gropile e mai grav....smile.gif)
05aBi
CITAT(jakal @ May 4 2009, 03:45 PM) *
doar cu gropile e mai grav....smile.gif)

mai ales alea de prin Costinesti biggrin.gif
little six bmw
pina la urma maine comand borbet A toate de 9j si flanse de 10 mm pt fata, ca nici o firma de pe net-ul asta nu are keskin pe stoc sad.gif
si a propos: jakal ... ce ziceai de gropi? ce probleme sunt? nu rezista flansele? mersi de info si promit ca am terminat cu off topic-ul de pe pagina ta. bafta
jakal
nu e vb de flanse......nu au nici o treaba......dar 9j gume balon 40 suspensie sport...cam simte orice gropitza....

dar asta e....mergem inainte......smile.gif
little six bmw
QUOTE (jakal @ May 5 2009, 01:59 PM) *
nu e vb de flanse......nu au nici o treaba......dar 9j gume balon 40 suspensie sport...cam simte orice gropitza....

dar asta e....mergem inainte......smile.gif

inainte ... ca inainte era mai bine ... biggrin.gif
jakal
3 mai plaja navodari.........smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=jhD-AdNkFTQ
little six bmw
totu este normal biggrin.gif ursu se lupta cu marea biggrin.gif
jakal
PITESTI EURO MALL..................

http://www.youtube.com/watch?v=bF6XorAnF1g
jakal
un pic de probleme....sad.gif....nu mai stiu codul de culoare sa retusez barile......vopseaua este de skoda RS dar nu gasesc codul....sau o masina identica la culoare da ii iau seria de sasiu.....asa o pot afla....

sugestii ceva......?..

sal.......
brown.shark
cred ca glumezi...
te duci la "skoda" langa metro si ii intrebi de culorile de la RS , e si pliant de preentare si sint si codurile d culoare in program.
si ai si motiv sa cureti evacuarea pina la 45...
jakal
asa e....uitasem de reprezentanta aia ....si trec si mereu pe langa ea......

ms......sal........
jakal
rolleyes.gif .........................

rolleyes.gif .........................
http://www.youtube.com/watch?v=dICCPqjb4ZM
ionusunt
o stergea de bucati de cauciuc dupa ce se daduse cu ea ,nu ? biggrin.gif biggrin.gif f bine f bine de mic trebuie invatat! tongue.gif f haios juniorul smile.gif sa ti traiasca!
little six bmw
in regula. ai grija de urs ca sa apuce si junioru' sa-l exploateze! biggrin.gif
jakal
multumesc pt urari....bafta la toti......
soare
QUOTE (jakal @ Jan 17 2009, 09:29 PM) *
2,5 12V an 89,.....cu toate ca a fost euro 2 pe brif la noi a iesit non-euro....

asa ca am platit 25 mil pt recarosare in loc de 2800 euro taxa lui tariceanu........tongue.gif

masina are alte jante tot azev dar cu buza polisata, am lasat-o mai jos de spate......

Foarte frumoasa ,sa ai parte de ea si fara incidente
jakal
mersi.......
jakal
hai sa incerc si eu sa pun poze.....poate merge.....smile.gif
little six bmw
arenjat e ursu' asta bre' biggrin.gif
jakal
mersi........masina trebuie sa intre la retusat vopsea pe bara fata si spate ca s-a cam dus.....pe fata tot am atins cu ea....si spatele de la cerce si sarme sarite iar s-a cam zgariat.........asteptam sa gasim vopsea si sa vina vopsitorul din concediu......

momentan se ohihneste pt valcea......
o ard chill asa cu 2,4 D.....doar e criza nu?.........smile.gif)
little six bmw
si? face treaba ursu' diesel? o poza cu el nu ai?
Duxter
QUOTE (Mouse @ Jan 21 2009, 11:26 PM) *
acum e 11.000 euro...pt 2.5 non euro

Pt 7,3litrii non-euro e 315.000euro smile.gif)
jakal
QUOTE (BOGDAN WST @ Jul 21 2009, 05:19 AM) *
si? face treaba ursu' diesel? o poza cu el nu ai?

ceva mai vechi un pic...nu prea l-am scos la fotograf.....smile.gif
little six bmw
e fain smile.gif
jakal
saracutza e ascultatoare......consumul e bun mai ales pe prafurile astea.....m-a dus mereu unde am avut nevoie...doar ca mai trebuie sa mai investesc ceva in directie.....de 2 ani de cand o am nu i-am facut nimic.......
in rest e ok la tabla..motorasul toarce frumos.....are un interior recaro.....muzica bunicica in ea....statie+sub+mp3 alpine...
merge...ce sa mai .....sint f. multumit de ea.....
masina e bagata la vanzare dar am un chef sa o vand incat cer 2300 euro pe ea.....smile.gif
jakal
o mica plimbare pe la CHEIA...........
jakal
am revopsit kitul m-tehn pt ca sarise vopseaua de pe el ...se zgariase....cleme rupte pe fata....pe care le-am gasit la bavaria..
ma bucur ca am gasit culoarea care sa se potriveasca.........
mertan
QUOTE (jakal @ Aug 2 2009, 10:36 AM) *
am revopsit kitul m-tehn pt ca sarise vopseaua de pe el ...se zgariase....cleme rupte pe fata....pe care le-am gasit la bavaria..
ma bucur ca am gasit culoarea care sa se potriveasca.........

ai luat codul de culoare de pe mobra aia?ai o mobra acolo langa bara fatza. cool.gif

frumoasa masina. sa o porti sanatos.
jakal
QUOTE (mertan @ Aug 3 2009, 04:54 AM) *
ai luat codul de culoare de pe mobra aia?ai o mobra acolo langa bara fatza. cool.gif

laugh.gif laugh.gif mobra aia chiar merge si am adus-o la vopsit......problema e ca s-a blocat acceleratia la blana si mergem cu ea asa....smile.gif)smile.gif)

adrenalina pura.....smile.gif)smile.gif
jakal
ceva poze mai recente............ rolleyes.gif
ionusunt
nu a zgariat domnisoara respectiva vopseaua cu tocurile alea ? laugh.gif
jakal
nu, ca a fost atentionata frumos....."FA AI GRIJA CU VOPSEAUA SA NU O ZGARII".......smile.gif)
little six bmw
girls like teddy taxi bears biggrin.gif . frumoasa focalizare. avem lupe pe faza lunga?
jakal
nu am lupe pe lunga....as vrea sa vand farurile sa trec la hella smoked
little six bmw
bafta la vanzare.
ionusunt
QUOTE (jakal @ Sep 29 2009, 05:54 PM) *
nu am lupe pe lunga....as vrea sa vand farurile sa trec la hella smoked

un pas bun. smile.gif sunt misto ca faruri.foarte misto.eu nici xenon nu mi mai pun.bat foarte bine asa cu becuri normale.asta pe langa aspect.
316i
QUOTE (ionusunt @ Sep 30 2009, 12:01 AM) *
un pas bun. smile.gif sunt misto ca faruri.foarte misto.eu nici xenon nu mi mai pun.bat foarte bine asa cu becuri normale.asta pe langa aspect.

Da' cu un urs cu faruri bune cu xenon ai mers ca sa vezi diferenta? Care aspect cu farurile cu lumina galbena?
Vezi ca farurile mele (prafuite pe interior) cu xenon bat mai bine decat farurile de la E39...care daca nici alea nu dau lumina ca lumea...
io'sŪ
CITAT(ionusunt @ Sep 29 2009, 03:01 AM) *
nu a zgariat domnisoara respectiva vopseaua cu tocurile alea ? laugh.gif

CITAT(jakal @ Sep 29 2009, 01:00 PM) *
nu, ca a fost atentionata frumos....."FA AI GRIJA CU VOPSEAUA SA NU O ZGARII".......smile.gif)

daaaaa'.... fetele alea doar la poze au stat? biggrin.gif laugh.gif
ionusunt
QUOTE (316i @ Sep 30 2009, 09:33 AM) *
Da' cu un urs cu faruri bune cu xenon ai mers ca sa vezi diferenta? Care aspect cu farurile cu lumina galbena?
Vezi ca farurile mele (prafuite pe interior) cu xenon bat mai bine decat farurile de la E39...care daca nici alea nu dau lumina ca lumea...

ce ai ba nu ai facut dus juma de ora azi dimineata ? CA ASPECT CA SUNT NEGRE laugh.gif plus vezi ca eu nu am lumina galbena. cool.gif
316i
Nuuu, da' ce culoare e a ta? Mov?
little six bmw
QUOTE (ionusunt @ Sep 30 2009, 12:01 AM)
un pas bun. sunt misto ca faruri.foarte misto.eu nici xenon nu mi mai pun.bat foarte bine asa cu becuri normale.asta pe langa aspect.

316i
Da' cu un urs cu faruri bune cu xenon ai mers ca sa vezi diferenta?

garantez diferenta enorma in bine cu faruri echipate cu becuri xenon bine reglate. (pare-mi-se ca andrei nu a mers cu ursul meu). u know what i am talking about biggrin.gif
scuze de off topic smile.gif
jakal
QUOTE (io's @ Sep 30 2009, 08:49 PM) *
daaaaa'.... fetele alea doar la poze au stat? biggrin.gif laugh.gif

una era minora....deci sare din schema....smile.gif...cealalta mai tinem legatura....smile.gif
little six bmw
QUOTE (jakal @ Oct 1 2009, 01:11 AM) *
una era minora....deci sare din schema....smile.gif...cealalta mai tinem legatura....smile.gif

nu are nici o treaba ca e minora. doar ca trebuie sa aiba peste 15 ani si sa nu ii promiti ca o iei in casatorie (sau sa ai grija sa nu poata dovedi ea acest lucru) biggrin.gif (din Codul Penal) cool.gif
ionusunt
QUOTE (little six bmw @ Oct 1 2009, 08:08 PM) *
nu are nici o treaba ca e minora. doar ca trebuie sa aiba peste 15 ani si sa nu ii promiti ca o iei in casatorie (sau sa ai grija sa nu poata dovedi ea acest lucru) biggrin.gif (din Codul Penal) cool.gif

lgh (24).gif lgh (24).gif lgh (24).gif
jakal
vreti sa ma vedeti dupa gratii?............smile.gif)smile.gif)smile.gif)....

stau potol ca am copil mic de crescut.....

app....cer mult 100 euro pe faruri cu tot cu angel-eyes,drosere ...etc?.......
little six bmw
eu am dat pe ale mele 250 eur noi. nu cred ca ceri mult 100, dar, pe de alta parte, pentru un copilas fara bani, posesor al vreunui urs gen "desen" ("nerespectat"/neingrijit) s-ar putea sa ii para enorm. oricum, bafta la vanzare. trebuie sa gasesti un cumparator care sa stie ce inseamna un "urs ingrijit".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.