Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E30 - 325i - Drift Car
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Pages: 1, 2, 3, 4
Vlad_RLG
Păi dacă era uşa deschisă în timp ce maşina mergea, sa ies cat mai repede din maşină....îţi dai seama biggrin.gif. Am crezut că vin după noi....
ionusunt
QUOTE (Vlad_RLG @ Jul 25 2009, 06:48 PM) *
Păi dacă era uşa deschisă în timp ce maşina mergea, sa ies cat mai repede din maşină....îţi dai seama biggrin.gif. Am crezut că vin după noi....

si daca veneau
ce era nene sa sar pe frane la 90 la ora ?sa ma loveasca toti si sa te lovesc si pe tine nenea organu....pai zi si tu tongue.gif
Vlad_RLG
ăştia sunt puşi pe noi şi găsesc ei ceva... mai ales în zona aia la carol...
Fază tare: A venit aseara un motorist si mi-a zis: TE ROG EU NU TE MAI DA AICI CA M-AM PLICTISIT SĂ VIN AICI LA FIECARE SESIZARE....(urmeaza o pauză) SAU DĂ SI TU CU A2a SA NU SE MAI AUDĂ TOBELE... smile.gif)))) HAI SĂ FII CUMINTE .... şi a plecat
316i
A pai hai ca mai trec pe la carol daca-s gabori. sarcastic_hand.gif
ionusunt
eu tot imi fac sticker cu FUCK THE POLICE
si o sa trec si eu pe acolo cu toba mea stock ,ascultand piesa asta

N.W.A. - Fuck Tha Police

http://www.youtube.com/watch?v=1M8vei3L0L8

LE : in a2a la relanti,evident laugh.gif asa cum merg si ei tongue.gif
Vlad_RLG
Ştie cineva de unde pot cumpara frână de mână HIDRAULICĂ?
ionusunt
QUOTE (Vlad_RLG @ Aug 3 2009, 03:11 PM) *
Ştie cineva de unde pot cumpara frână de mână HIDRAULICĂ?

ebay.de sau .co.uk sau .com.
contact me
smile.gif
ZerO_CooL
http://www.racingnick.ro/rn/categories/index/572

Apropo, se aude frumos evacuarea aia. biggrin.gif
Vlad_RLG
QUOTE (ZerO_CooL @ Aug 4 2009, 04:13 PM) *
http://www.racingnick.ro/rn/categories/index/572

Apropo, se aude frumos evacuarea aia. biggrin.gif

Care evacuare? biggrin.gif:D o sa o schimb o data cu motorul...
ZerO_CooL
Aia, cat a mai ramas din ea smile.gif)
Vlad_RLG
Maşina a primit urmatoarele:

-placuţe frână de faţă ATE
-ştergător pe mijloc Bosch Aero de 610 mm
-filtrul de aer in locul fazei lungi de stânga
-proiectoare (în sfârşit!! biggrin.gif)
Vlad_RLG
Din pacate a venit ziua in care sa scriu pe acest topic faptul ca ursuletul meu scump si drag este facut (aproape) praf de un BOU (ca sa nu zic mai rau) care a crezut ca si-a luat strada neacordandu-mi prioritate, eu fiind pe drumul principal.
Rezultatul: m-a lovit din partea stanga in partea din spate a masinii, m-am rasucit in acea intersectie si m-am oprit langa bordura. La partea mecanica masina nu are nimic ea mergand pe roti normpe eal (da si drift:D).Nu pot sa va spun ce am simtit cand am vazut-o asa cum e acum si sincer va spun ca am inceput sa plang... multi dintre voi stiti senzatia, asa ca nu sunt singurul nebun. Acum ramane sa vina maine constatatorul si sper sa ma inteleg cu el sa nu imi dea dauna totala pt ca parerea mea e ca mi-as lua foarte putini bani pe ea. Ideea e ca trebuie sa cumpar alt spate si sa vad cam cati bani o sa-mi dea asigurarea...

Cunoaste cineva seviceuri serioase care au contract cu firma de asigurari ASTRA? Va intreb pentru ca sunt oarecum dependent de masina, pt ca stau in Popesti-Leordeni si ma deplasez mai greu pe jos sau cu transportul in comun avand ceva probleme de sanatate.
tomado e28 owner
Sentimentul e nasol, dar se face, mai ales daca nu e afectat sasiul smile.gif Si dupa o vreme uiti de "incident". Bine ca n-a nimerit usa soferului si n-ai patit nimic.
rsk
imi pare rau de eveniment...si coincidenta a facut sa mi se intample si mie cam acelasi lucru(
Vlad_RLG
Am fost la service-ul unde imi voi repara masina si mi-au dat un deviz de 133 de milioane. A ramas ca maine sa ma sune astia de la asigurari sa vad cati bani imi dau sau daca si cati bani imi vor da in caz de dauna totala, ca daca dau cat de cat ok... ma duc in germania si iau un urs (deja am gasit unul care era complet gol, nu avea decat un scaun, volan si ceasuri de bord... atat... si nu mai stau sa muncesc:D) si fac recarosare. sa vedem ce o sa iasa.
ionusunt
inca o data.poate iti faci si tu masina de data asta ,nu multi purpose wanna be racing car laugh.gif aici ma refer la masina goala cheala,dar cu un milion de roti si alte nenorociri prin ea,casetofon boxe ,si alte acarete. ori e de curse,ori nu biggrin.gif
vezi ce iei.nu te arunca la prima masina. vezi ca cele de 800 de euro sunt cam ruginite. ai mare grija ce cumperi ca la tabla aia nu umbla daca nu le lovesc,si nu prea le lovesc.nu te lasa pacalit de pretul mic si masina la linie,ca nu i intotdeauna asa,iar neamtu nu e neamt tot timpul.mai e si arab,turc,roman ,etc...
Ciupanezu
Nu înţeleg satisfacţia asta de a avea "maşină de drift" care oricum nu e maşină de drift ci doar un E30 fără interior şi cu multe stickere.

Ar fi mult mai mişto un E30 în stare impecabilă cu nişte jante frumoase, un pachet M tehnic II.

Eu nu prea văd o maşină de drift ca o maşină de stradă cu multe stickere.
316i
OMFG, ROTFL, LMAO. PRICELESS!! sarcastic_hand.gif
Vlad_RLG
QUOTE (ionusunt @ Aug 27 2009, 05:04 AM) *
inca o data.poate iti faci si tu masina de data asta ,nu multi purpose wanna be racing car laugh.gif aici ma refer la masina goala cheala,dar cu un milion de roti si alte nenorociri prin ea,casetofon boxe ,si alte acarete. ori e de curse,ori nu biggrin.gif
vezi ce iei.nu te arunca la prima masina. vezi ca cele de 800 de euro sunt cam ruginite. ai mare grija ce cumperi ca la tabla aia nu umbla daca nu le lovesc,si nu prea le lovesc.nu te lasa pacalit de pretul mic si masina la linie,ca nu i intotdeauna asa,iar neamtu nu e neamt tot timpul.mai e si arab,turc,roman ,etc...

iti dai seama ca nu il iau pe ala ca 800 de eur... a fost un pur exemplu
Andrei trebuie sa intelegi ca atata timp cat nu am a2a masina nu pot sa scot din masina, casetofonul boxele si aeroterma... cand o sa-mi iau E38, probabil anul viitor, atunci o sa vina si geamuri de plexi capote de fibra si asa mai departe.
Vlad_RLG
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 27 2009, 11:36 AM) *
Nu înţeleg satisfacţia asta de a avea "maşină de drift" care oricum nu e maşină de drift ci doar un E30 fără interior şi cu multe stickere.

Ar fi mult mai mişto un E30 în stare impecabilă cu nişte jante frumoase, un pachet M tehnic II.

Eu nu prea văd o maşină de drift ca o maşină de stradă cu multe stickere.

Ciupa, ce sa fac cu un E30 impecabil, daca eu merg numai forja, orice curba, intoarcere,in drift. Nu e o chestie de lauda, departe de mine, pur si simplu asa imi place. Am cabrio, cu care nu ies din simplul motiv ca nu pot sa ma abtin, sa merg ca orice om normal, si nu ma lasa inima sa merg cu cabrio cum merg cu asta, asa ca mai bine il las in curte. Zici de M tech2... am avut bara pe spate si cand a explodat anvelopa si a sarit de pe janta, a sarit si bara.
Acum e doar un 2.5 12v cu blocant si fara interior, plin de stickere, dar usor usor o sa vina 2.5 24v, frana de mana hidraulica, amortizor pt motor. Acum o iau mai usor din cauza banilor. Cui nu i-ar placea sa aiaba masina gata de la 0 in 2 luni?
Deocamdata o folosesc ca masina de zi cu zi pt ca raspunde cel mai bine la cerintele mele... pe viitor sa speram ca o sa vina un e38 si poate ma mai potolesc (putin)biggrin.gif
Ciupanezu
QUOTE (Vlad_RLG @ Aug 27 2009, 05:02 PM) *
Ciupa, ce sa fac cu un E30 impecabil, daca eu merg numai forja, orice curba, intoarcere,in drift. Nu e o chestie de lauda, departe de mine, pur si simplu asa imi place. Am cabrio, cu care nu ies din simplul motiv ca nu pot sa ma abtin, sa merg ca orice om normal, si nu ma lasa inima sa merg cu cabrio cum merg cu asta, asa ca mai bine il las in curte. Zici de M tech2... am avut bara pe spate si cand a explodat anvelopa si a sarit de pe janta, a sarit si bara.
Acum e doar un 2.5 12v cu blocant si fara interior, plin de stickere, dar usor usor o sa vina 2.5 24v, frana de mana hidraulica, amortizor pt motor. Acum o iau mai usor din cauza banilor. Cui nu i-ar placea sa aiaba masina gata de la 0 in 2 luni?
Deocamdata o folosesc ca masina de zi cu zi pt ca raspunde cel mai bine la cerintele mele... pe viitor sa speram ca o sa vina un e38 si poate ma mai potolesc (putin)biggrin.gif

Păi dacă vei conduce aşa înseamnă că niciodată nu vei avea o maşină nelovită.

Conducerea sportivă nu înseamnă drift sau forjă pe străduţele dintre blocuri.

Dacă te ţii de drift-uri prin oraş, este imposibil să nu greşeşti şi să cauzezi vreun accident nasol sau să dai peste pietoni.
Gândeşte-te că nu eşti într-o maşină de curse, tu nu eşti un pilot cu experienţă, iar oraşul este plin de obstacole, nu este un circuit.
Vlad_RLG
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 27 2009, 09:12 PM) *
Păi dacă vei conduce aşa înseamnă că niciodată nu vei avea o maşină nelovită.

Conducerea sportivă nu înseamnă drift sau forjă pe străduţele dintre blocuri.

Dacă te ţii de drift-uri prin oraş, este imposibil să nu greşeşti şi să cauzezi vreun accident nasol sau să dai peste pietoni.
Gândeşte-te că nu eşti într-o maşină de curse, tu nu eşti un pilot cu experienţă, iar oraşul este plin de obstacole, nu este un circuit.

Forja nu se da pe stradutele dintre blocuri pt ca sunt copii. Iti dai seama ca toate astea le gandesc, nu ma arunc cu capul inainte. Nu neg faptul ca mi-a mai scapat, o data m-am intors cu fata la cei care erau in spatele meu:D, se intampla si chestii din astea.
florin83
Nu te supara, dar se intampla accidente tragice in competii auto (formula 1, raliuri, etc..) unde sunt foarte gandite. Nu ai de unde sa stii cum iti sare unu in fata sau o scapi de sub control.
Nu cred ca e vreunul pe aici care nu a luat o curba in drift, sau a facut un cerculet, dar totusi.. sa mergi numai asa cum zici tu mi se pare putin deplasat.
Cat despre masina.. e ca si cum ai zice ca un logan fara interior si cu rollbar e de raliu.. stim foarte bine amandoi ce inseamna o masina de raliu sau una de drift tongue.gif
alex230ro
amin,eu m-am mai calmat dupa ce m-am intors in pasaj la Muncii,ar fi misto daca s-ar face la noi mai des concursuri de indemanare smile.gif a fost unul la Brajov dar l-am ratat sad.gif (nu eram in tara tongue.gif )
Ciupanezu
QUOTE (Vlad_RLG @ Aug 28 2009, 03:02 AM) *
Forja nu se da pe stradutele dintre blocuri pt ca sunt copii. Iti dai seama ca toate astea le gandesc, nu ma arunc cu capul inainte. Nu neg faptul ca mi-a mai scapat, o data m-am intors cu fata la cei care erau in spatele meu:D, se intampla si chestii din astea.

Ok, nu dai forjă pe străduţe, bravo!
Însă poţi s-o scapi şi să ajungi pe trotuar şi să omori pe cineva, poţi să loveşti câteva maşini parcate, poţi să te bagi în niste situaţii foarte nasoale.
Dacă vrei să faci drift-uri, mergi şi tu într-un poligon, este mult mai sigur.
Gândeşte-te doar la faptul că tu nu ai nici un fel de pregătire.
Dacă un pilot cu experienţă greşeşte, este imposibil ca tu să nu greşeşti.
Vlad_RLG
QUOTE (florin83 @ Aug 28 2009, 09:59 AM) *
Nu te supara, dar se intampla accidente tragice in competii auto (formula 1, raliuri, etc..) unde sunt foarte gandite. Nu ai de unde sa stii cum iti sare unu in fata sau o scapi de sub control.
Nu cred ca e vreunul pe aici care nu a luat o curba in drift, sau a facut un cerculet, dar totusi.. sa mergi numai asa cum zici tu mi se pare putin deplasat.
Cat despre masina.. e ca si cum ai zice ca un logan fara interior si cu rollbar e de raliu.. stim foarte bine amandoi ce inseamna o masina de raliu sau una de drift tongue.gif

stii cum e fiecare lucru in viata are riscul lui... asa cum unii viseaza sa aiba masini de "liniute" (carora nu le inteleg rostul) de sute de cai, asa sunt eu cu masina de drift.
" logan fara interior si cu rollbar e de raliu" - cu precizarea ca in afara de motor tot ce inseamna parte mecanica este luata noua. Zic eu ca e o diferenta.
florin83
QUOTE (Vlad_RLG @ Aug 28 2009, 01:22 PM) *
stii cum e fiecare lucru in viata are riscul lui... asa cum unii viseaza sa aiba masini de "liniute" (carora nu le inteleg rostul) de sute de cai, asa sunt eu cu masina de drift.

Dar tu risti viata altora, nu doar pe a ta..

QUOTE (Vlad_RLG @ Aug 28 2009, 01:22 PM) *
" logan fara interior si cu rollbar e de raliu" - cu precizarea ca in afara de motor tot ce inseamna parte mecanica este luata noua. Zic eu ca e o diferenta.

Asta se cheama ca o intretii.. ce legatura are cu driftul faptul ca ai partea mecanica noua?
Vlad_RLG
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 28 2009, 11:31 AM) *
Însă poţi s-o scapi şi să ajungi pe trotuar şi să omori pe cineva, poţi să loveşti câteva maşini parcate, poţi să te bagi în niste situaţii foarte nasoale.

Dupa ce am schimbat amortizoarele, era diferenta ca de la cer la pamant. La 3 zile dupa ce le-am pus pe masina, m-am urcat pe o bordura pt ca era umed pe jos. Atunci am avut noroc ca nu era nimeni pe strada (era vreo 4 dimineata). Am avut multe de invatat din experienta asta, si, acum cand iau o curba mai tare imi aduc aminte de eveniment.

QUOTE (florin83 @ Aug 28 2009, 01:27 PM) *
Dar tu risti viata altora, nu doar pe a ta..

Asta se cheama ca o intretii.. ce legatura are cu driftul faptul ca ai partea mecanica noua?

In mare parte am luat piese pentru asa ceva.
OFF: mai tii minte unde ai tapitat ix-ul?
ZerO_CooL
QUOTE (alex230ro @ Aug 28 2009, 10:02 AM) *
ar fi misto daca s-ar face la noi mai des concursuri de indemanare smile.gif

Scuze de offtopic... http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=8296

florin83
QUOTE (Vlad_RLG @ Aug 28 2009, 01:32 PM) *
OFF: mai tii minte unde ai tapitat ix-ul?

0724.920.933 - Nea Costel

Avea atelierul pe colentina, aproape de straduta unde face troleul 66 dreapta spre spitalul fundeni.
Eu le-am facut acum cativa ani buni (3-4 cred), dar cred ca mai e acolo.
ionusunt
bai relegeule, nu stiu unde iei tu curbele in drift si dai numa talpa, ca eu am mmers de mai multe ori cu tine, si nu faceai asa . asa ca lasa RASINILE laugh.gif tongue.gif
Vlad_RLG
QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 03:05 PM) *
bai relegeule, nu stiu unde iei tu curbele in drift si dai numa talpa, ca eu am mmers de mai multe ori cu tine, si nu faceai asa . asa ca lasa RASINILE laugh.gif tongue.gif

Am zis sa nu te sperii ma...biggrin.gif
Ciupanezu
QUOTE (Vlad_RLG @ Aug 28 2009, 01:32 PM) *
Dupa ce am schimbat amortizoarele, era diferenta ca de la cer la pamant. La 3 zile dupa ce le-am pus pe masina, m-am urcat pe o bordura pt ca era umed pe jos. Atunci am avut noroc ca nu era nimeni pe strada (era vreo 4 dimineata). Am avut multe de invatat din experienta asta, si, acum cand iau o curba mai tare imi aduc aminte de eveniment.

Şi din asta nu ai învăţat să eviţi să faci drift-uri în oraş, deci nu ţi-a servit la nimic.
Nu-ţi dai seama ce înseamnă să dai peste cineva cu maşina dintr-o prostie de genul ăsta, viaţa ta se va schimba pentru totdeuna.
Nu e mai simplu să-ţi dai seama de asta înainte să o gafezi?
tomado e28 owner
Poate il faci sa planga sad (5).gif
Glumesc. Omu' nu pare impresionat. Probabil ca isi cunoaste limitele masinii si ii place sa le atinga smile.gif Nu e neaparat kamikaze pentru asta. Nu inteleg de ce te mai chinui tongue.gif
Ciupanezu
QUOTE (tomado e28 owner @ Aug 28 2009, 10:06 PM) *
Probabil ca isi cunoaste limitele masinii si ii place sa le atinga smile.gif

Sună bine pe un forum, mai greu în realitate.
franko
vlad , nu mai zice cu stradutele ca stii ca nu e asa mereu . Te-au vazut paparazzi laugh.gif
Vlad_RLG
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 28 2009, 08:47 PM) *
Şi din asta nu ai învăţat să eviţi să faci drift-uri în oraş, deci nu ţi-a servit la nimic.
Nu-ţi dai seama ce înseamnă să dai peste cineva cu maşina dintr-o prostie de genul ăsta, viaţa ta se va schimba pentru totdeuna.
Nu e mai simplu să-ţi dai seama de asta înainte să o gafezi?

Din contra, mi-a folosit foarte mult, m-a trezit la realitate si mi-am dat seama ca nu sunt atat de bun sofer pe cat ma credeam inainte de accident. Eu de obicei invat din chestii din astea.
Vlad_RLG
QUOTE (franko @ Aug 28 2009, 10:19 PM) *
vlad , nu mai zice cu stradutele ca stii ca nu e asa mereu . Te-au vazut paparazzi laugh.gif

Tu nu te grabesti niciodata? biggrin.gif
ionusunt
bai nene mai bine gaseste ti un loc gol si antreneaza te. ca pe strada e un fel de scandal nu antrenament. oricum paparazzi stie ca e sub 50 ::lo:
Vlad_RLG
QUOTE (ionusunt @ Aug 29 2009, 01:36 PM) *
bai nene mai bine gaseste ti un loc gol si antreneaza te. ca pe strada e un fel de scandal nu antrenament. oricum paparazzi stie ca e sub 50 ::lo:

Am inteles, sa traiti!:D
batz
vlad.ia sa ma dai odata drifting smile.gif)) sa vad si eu care ce cum e cu cursele in bucuresti!
Vlad_RLG
QUOTE (batz @ Aug 29 2009, 04:25 PM) *
vlad.ia sa ma dai odata drifting smile.gif)) sa vad si eu care ce cum e cu cursele in bucuresti!

Te dau cu mare placere... dar ce legatura are drifting-ul cu , cursele?biggrin.gif. Nu ma pasioneaza "cursele", stii bine.biggrin.gif
Ciupanezu
QUOTE (Vlad_RLG @ Aug 29 2009, 04:26 AM) *
Din contra, mi-a folosit foarte mult, m-a trezit la realitate si mi-am dat seama ca nu sunt atat de bun sofer pe cat ma credeam inainte de accident. Eu de obicei invat din chestii din astea.

Vroiam să spun că tot nu conştientizezi riscurile pe care ţi le asumi.
316i
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 28 2009, 11:31 AM) *

Acum doua saptamani ma intorceam cu ursul din manele town (berceni) prin dristor. La semafor fac dreapta si imediat dupa aud mare haos si panica de undeva din partea stanga. Cand ma uit vad un epatrusase (e46) negru venind din sensul opus pe lat (peste toate hartoapele din intersectia asta) fix paralel cu mine. Rezultatul? Ca bizonul sa nu intre in toata laterala stanga pun frana si el intra vijelios in mec.
Deci da, viata unor astfel de persoane se poate schimba tragic si radical mai ales daca dau peste mine prin oras dintr-o astfel de prostie.
Inteleg ca "drift-ul" a devenit sport national (cum din pacate si e46 a ajuns masina nationala) si toata lumea isi face masina de drift (ca sa se dea cu ea unde, as intreba) dar teribilismul infantil si prostesc este cu totul altceva.
Deci in concluzie, va rog faceti drift pe langa mine.
Ciupanezu
Alea nici drift-uri nu sunt.
Sunt doar nişte derapaje mai mult necontrolate a.k.a nişte răşini obosite.

Am observat şi eu că sunt foarte mulţi excitaţi prin oraş, parcă n-au ce face.
Genul de atârnache care nu au bani de benzină decât pentru o tură de cartier în forjă maximă.

Nu vreau să jignesc pe nimeni, însă totul are o limită.
Şi mie îmi place să conduc sportiv, însă asta nu înseamnă că pietonii trebuie să se urce în copaci pentru că vin eu în drift pe trotuar sau văd trecerea de pietoni la 200 m după ce am trecut de ea.
little six bmw
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 29 2009, 10:03 PM) *
Genul de atârnache care nu au bani de benzină decât pentru o tură de cartier în forjă maximă.

TARE asta. cunosc si eu niste cetateni de acest gen smile.gif
ionusunt

Şi mie îmi place să conduc sportiv, însă asta nu înseamnă că pietonii trebuie să se urce în copaci pentru că vin eu în drift pe trotuar sau văd trecerea de pietoni la 200 m după ce am trecut de ea.

depinde la ce gen te referi. ziua merg cu smartu ,seara cu ursul(asa as vrea sa fie insa de 3 zile nu ma mai dau jos din urs laugh.gif ),asta nu inseamna ca atarn la o tura de cartier.cei drept ieri si alaltaieri am dat si eu ture de cartier ,cu vreo 60 ron in total,dar nu aveam rca.altfel ieseam din berceni zoo.si da am condus sportiv,ca deh mi era pofta de atata vreme,plus am dat o si de c** (dar la 2 noaptea) ,si am facut si cerce,de dragul placerii nu al spectatorilor (care nu prea erau oricum ,la 2 noaptea )
sper ca te referi la tiganii de bulgaria care nu au bani sa bage benzina in ale lor 316i de bg ,si care cum prin 13 ron de benzina,rup masina pe genunchi in berceni sau titan ,dupa care se pun la bere,eventual dand 13 ron pe benzina sa le ramana alti 7 ron pt 2 beri la terasa "in fata scarii" .
ca altfel iese razboiul rece tongue.gif
PS: glumeam,nu te ataca a la bmw club. biggrin.gif

zicea ceva batz acum 2 seri de loc de exersat derapaj controlat .vlad,vb cu el ca stie mai multe.
Vlad_RLG

trecerile de pietoni imi cam sar in ochi pt ca de cateva ori daca nu ma uitam de 3 ori inainte sa traversez, poate nu mai scriam pe acest forum... si nu e o senzatie tocmai placuta.
Vlad_RLG
QUOTE (316i @ Aug 29 2009, 08:35 PM) *
Acum doua saptamani ma intorceam cu ursul din manele town (berceni) prin dristor. La semafor fac dreapta si imediat dupa aud mare haos si panica de undeva din partea stanga. Cand ma uit vad un epatrusase (e46) negru venind din sensul opus pe lat (peste toate hartoapele din intersectia asta) fix paralel cu mine. Rezultatul? Ca bizonul sa nu intre in toata laterala stanga pun frana si el intra vijelios in mec.
Deci da, viata unor astfel de persoane se poate schimba tragic si radical mai ales daca dau peste mine prin oras dintr-o astfel de prostie.
Inteleg ca "drift-ul" a devenit sport national (cum din pacate si e46 a ajuns masina nationala) si toata lumea isi face masina de drift (ca sa se dea cu ea unde, as intreba) dar teribilismul infantil si prostesc este cu totul altceva.
Deci in concluzie, va rog faceti drift pe langa mine.

Vladut, dupa parerea mea, multi dintre cei care au masini de generatie mai noua, si minte putina (sau deloc) se bazeaza pe electronica gen " am ESEPEU" si cred ca nimic nu li se poate intampla, dar electronica aia are si ea o limita.
Ciupanezu
QUOTE (Vlad_RLG @ Aug 30 2009, 06:01 AM) *
trecerile de pietoni imi cam sar in ochi pt ca de cateva ori daca nu ma uitam de 3 ori inainte sa traversez, poate nu mai scriam pe acest forum... si nu e o senzatie tocmai placuta.

Nu m-am referit la tine, era o analiză generală, eu asta văd zilnic în oraş.

@ionusunt: Nici la tine nu m-am referit, nu te cunosc deci nu ştiu ce obiceiuri ai. smile.gif
Atunci când cineva nu are bani de benzină, în general nu are bani nici de întreţinerea maşinii, nici de asigurare.
Sunt cei care folosesc maşina mai mult pe post de sursă de muzică atunci când stau în faţa blocului la spart seminţe, şi ocazional la claxonat trecătoare atunci când se învârt în jurul blocului.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.