QUOTE (Ciupanezu @ Aug 29 2009, 10:03 PM)

Alea nici drift-uri nu sunt.
Sunt doar nişte derapaje mai mult necontrolate a.k.a nişte răşini obosite.
Am observat şi eu că sunt foarte mulţi excitaţi prin oraş, parcă n-au ce face.
Genul de atârnache care nu au bani de benzină decât pentru o tură de cartier în forjă maximă.
Nu vreau să jignesc pe nimeni, însă totul are o limită.
Şi mie îmi place să conduc sportiv, însă asta nu înseamnă că pietonii trebuie să se urce în copaci pentru că vin eu în drift pe trotuar sau văd trecerea de pietoni la 200 m după ce am trecut de ea.
depinde la ce gen te referi. ziua merg cu smartu ,seara cu ursul(asa as vrea sa fie insa de 3 zile nu ma mai dau jos din urs

),asta nu inseamna ca atarn la o tura de cartier.cei drept ieri si alaltaieri am dat si eu ture de cartier ,cu vreo 60 ron in total,dar nu aveam rca.altfel ieseam din berceni zoo.si da am condus sportiv,ca deh mi era pofta de atata vreme,plus am dat o si de c** (dar la 2 noaptea) ,si am facut si cerce,de dragul placerii nu al spectatorilor (care nu prea erau oricum ,la 2 noaptea )
sper ca te referi la tiganii de bulgaria care nu au bani sa bage benzina in ale lor 316i de bg ,si care cum prin 13 ron de benzina,rup masina pe genunchi in berceni sau titan ,dupa care se pun la bere,eventual dand 13 ron pe benzina sa le ramana alti 7 ron pt 2 beri la terasa "in fata scarii" .
ca altfel iese razboiul rece
PS: glumeam,nu te ataca a la bmw club.
zicea ceva batz acum 2 seri de loc de exersat derapaj controlat .vlad,vb cu el ca stie mai multe.