Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dezmembrez 525i e34 Touring 1994
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Pages: 1, 2
ilie
inca un nr de tel: 0764 819881
ilie
inca multe alte piese de caroserie la preturi foarte mici...mai ales chitibusuri de interior...
ionusunt
QUOTE (ilie @ Jul 25 2009, 09:19 PM) *
inca multe alte piese de caroserie la preturi foarte mici...mai ales chitibusuri de interior...

robinetii ?smile.gif
ilie
zimi pls cum arata ca e nebunie in garaj...azi vin spre buc si eventual sa tii si aduc azi.
ilie
preturi derizorii....chiar vreau sa eliberez garaju
reactor_share
Parbrizul se potriveste la un sedan E34? smile.gif Cred ca da, si la ce pret?
Rezervorul e la fel ca la un e34 25i sedan? Daca da si la ce pret? Si cum ar trebui sa il cumpar, are accesorii sau nu? Se iau de la cel vechi si se pun in asta nou (al meu e spart asa ca orice alt rezervor - este nou pentru mine).

Interiorul parca era gri? Mai este sau s-a dat?

Caseta de directie la ce pret? Amortizoarele fata sunt bune? Se merita sh sau noi?

Alte parti legate de directie nu cred ca se merita sa le cumpar sh! Dar daca ai alta parere sunt dipus sa o ascult.

Multumesc.

ilie
din ce ai nevoie acolo...mai am doar rezervoru..care nu stiu daca se potriveste...si pe care vreau 50 ron.
MeHigh
Ilie, dar cablul de curent care vin de sub bancheta pana sub capota il ai cumva?
ilie
QUOTE (MeHigh @ Sep 24 2009, 05:57 PM) *
Ilie, dar cablul de curent care vin de sub bancheta pana sub capota il ai cumva?

dap. costa un pachet de pall mall lights.
ilie
inca o gramada de piese la pretusi infime...vreau eliberez garaju !!!
Sportivu
sa nu ma uiti cu te te-am rugat Ilie, cu "limit switch" ul ala de la aeroterma... sau sword cum ii zice Bart biggrin.gif

LE: piesa 2 din pozna de mai jos.
ilie
nu te uit stai linistit.
reactor_share
QUOTE (ilie @ Sep 24 2009, 04:16 PM) *
din ce ai nevoie acolo...mai am doar rezervoru..care nu stiu daca se potriveste...si pe care vreau 50 ron.

Ai idee cum putem afla daca se potriveste?

L.E. Daca e din plastic. Se potriveste, cel putin asa spune realoem. Mie imi da ca part number urmatorul cod: 16111179436, care e identic cu al tau.

Deci facem targul? Daca mai e valabil anuntul, sa imi spui daca iti trimit datele prin PM.

Multumesc.
ilie
trimitemi datele prin pm sil trimit. mentionez ca til dau fara pompa de motorina din rezervor. aia nu o mai am.
reactor_share
QUOTE (ilie @ Nov 12 2009, 09:15 AM) *
trimitemi datele prin pm sil trimit. mentionez ca til dau fara pompa de motorina din rezervor. aia nu o mai am.

pompa de motorina? Nu era benzina? Ca atunci nu stiu daca se mai potriveste!
ilie
scuze...pompa de benzina tongue.gif acu am diesel si vorbesc numai de piese de diesel smile.gif masina a fost 525i m50b25 vanos touring
F L O
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=31&fg=05
Piesa 2 pentru ambele parti, daca erau in stare buna.
ilie
nup..nu prea is ok..inca multe piese de caroserie interior si mecania la preturi derizorii
MeHigh
nu cumva mai ai o instalatie electrica de 24v? sa imi pot pune si eu ceasuri cu display? stii povestea, pe instalatia de 12valve nu merg ceasurile de 24v, am doar 2 mufe in spatele ceasurilor care nu fac nimic pt cele mai noi sad.gif
deci, o instalatie electrica care intra in bord smile.gif
ilie
am ...te sun si vb la tel.
bartro
QUOTE (ilie @ Nov 30 2009, 05:36 PM) *
am ...te sun si vb la tel.

Potentiumetru de pe clapa de adimisie mai ai?
ilie
numai am nimic de motor. motoru a zburat cu totu
ilie
up
ilie
up..lichidare de stoc...hai ca vreau sa eliberez garaju.
INTERCEPTOR
te am sunat.a rasp o fata. vreau pt un prieten contraaripa de dreapta posibil si lonjeron.mi a zis ca e greseala.in fine
daca e suna ma tu si zi mi daca le dai
bartro
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jun 5 2010, 11:54 AM) *
te am sunat.a rasp o fata.

Era draguta?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.