Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar cutie sigurante m40 1.8 ursulet
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
b86dtm
Cumpar cutia cu sigurante cu mufa spre motor cea cu 20 pini de m40 ursulet
316i
Aia face parte din toata instalatia masinii, nu se poate scoate separat.
b86dtm
QUOTE (316i @ Dec 17 2008, 06:35 PM) *
Aia face parte din toata instalatia masinii, nu se poate scoate separat.

am vazut ca o parte intra sub bord,nu am urmarit sa vad unde exact,cu toate ca am desfacut de multe ori bordul.cumpar cu totul daca gasesc unul la dezmembrat.daca nu gasesc am sa fac legaturile direct fir pe fir, fara mufa .am schema pe culori si pini pt. m40 imi lipseste schema la instalatia de m10 sa fac comparatia.
316i
Stai putin. Ai avut motor M10, acum ai pus M40 si nu se potriveste mufa care face legatura intre tablou si motor, nu? Daca despre asta e vorba se rezolva foarte usor fara sa schimbi nici un tablou.
b86dtm
QUOTE (316i @ Dec 17 2008, 09:17 PM) *
Stai putin. Ai avut motor M10, acum ai pus M40 si nu se potriveste mufa care face legatura intre tablou si motor, nu? Daca despre asta e vorba se rezolva foarte usor fara sa schimbi nici un tablou.

ar fi bine daca ma poti ajuta sa nu muncesc mai mult,mufele sunt la fel cu 20 pini pasivi,numai ca cea de m10 are 9 pini activi,iar cea de m40 15 pini activi.cei care sunt au exact aceeiasi pozitie,numai cei in plus trebuie sa aflu de unde ii scot.multumesc de ajutor
tkd_wtf
nororc ...tu ar trebui sa schimbi instalatia mortorului ....daca ai schimbat mot.,tabloul cu sigurante ramane pe loc, instalatia se pune ce-a a motorului pe care l-ai pus,1,8m40,nu ramane ce-a de 1,8m10 ca nu se va potrivi nicicum.Am eu instalatie de1,8 M40:D.
b86dtm
QUOTE (tkd_wtf @ Dec 18 2008, 12:06 AM) *
nororc ...tu ar trebui sa schimbi instalatia mortorului ....daca ai schimbat mot.,tabloul cu sigurante ramane pe loc, instalatia se pune ce-a a motorului pe care l-ai pus,1,8m40,nu ramane ce-a de 1,8m10 ca nu se va potrivi nicicum.Am eu instalatie de1,8 M40:D.

am cumparat motorul cu instalatia electrica completa,relee,debitmetru,calculator,sonda lambda.etc.....MUFA MEA VECHE DE M10 CARE PLEACA DIN TABLOUL DE SIGURANTE SPRE MOTOR ARE MAI PUTINI PINI DECAT CEA CARE VINE DIN INSTALATIA MOTORULUI
316i
Suna-ma si iti explic. 0721.259.522 / 0763.447.413
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.