de vreo 2 luni masina e la mine pt diverse reparatii/imbunatatiri/cosmetizari...
dat fiind faptul ca toata luna august am stat in vacanta in italia,abia acum e gata masina,sau aproape gata,mai am sa ii mufez radiatorul de ac care l-am pus nou si sa bag "freion" cum zice un amic
m-a chinuit ceva sa aduc capota la linie,masina a primit facelift cu ceva timp in urma si elementele de facelift erau puse cu ochii inchisi.am schimbat si traggerul care era stramb.alta bataie de cap mi-a dat sa fac instalatia pt banchetele spate electrice,individual,care erau puse de pe alt e32,asta nu a avut electrice inainte,schimbat plafon interior si stalpi,schimbat uleiuri filtre,termostat si ceva furtune de pe la motor,curatat compartiment motor,etc etc...si alte zeci de lucruri,lord_halo stii tu mai bine

...si nu in ultimul rand stickere cu bmwzone

rog fara critici la adresa colantului cromat de pe manere/chedere si rame usi,sunt puse la dorinta proprietarului
jantele au fost si ele facute albe
azi masina a primit si volan de lemn
daca bara fata pare ca are lufturi,chiar asa e

pt CA CAnd am facut pozele nu imi sosisera de la BMW cele 4 cleme de plastic cu care se pupa sinele de prindere de pe lateral
ceva poze