Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Hans / E32 / 735i / 1988
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2
lord halo
Aici e Hans . 730i din 1990 . Aer , piele , electric , gpl sad.gif . La a 2-a tinerete biggrin.gif . Mai sunt necesare mici retusuri - teava bagata sub bara , plasticele langa proiectoare , lemnele la interior . Enjoy it !!!
lord halo
si o scurta istorie in imagini...

cool.gif

cool.gif
CRM112
sa nu-mi spui ca ai si bancheta spate reglabila electric individual si eventual incalzita! smile.gif
lord halo
incalzita nu rolleyes.gif
MeHigh
frumoasa, frumoasa foc. imi fac cu ochiu farurile, rau de tot. daca te bate vreun gand sa le schimbi, da-mi un pm intai. Sa o stapanesti sanatos, e o masina in toata puterea cuvantului. O gramada de masina.
05aBi
foarte frumos !
cum se face ca acesta e unu din putinele bmw-uri daca nu chiar unicul care are barile originale ?
MeHigh
e simplu, E32 e o masina destul de exclusivista, prin prisma motoarelor mari, consumului si intretinerii. Asta, cumuland cu faptul ca are 20 de ani, nu o face sa aiba in target toti tiganii cu lantul ca pe mana la gat - exista masini mult mai noi pe care ei si le permit, si care sa le etaleze averea pe strada.
Desi e o masina de exceptie, cu nenumarate dotari (clante incalzite/diuze stropitori incalzite/lamele stergator incalzite), altii prefera un logan nou, 1.4 MPI domne, cu care sa faca depasiri sinucigase la 80 km/h.
Plus ca, 5.x metri de masina nu se preteaza tuningului, tot ce poti face la masina asta e sa ii pui alte jante si sa o cobori din suspensii. In opinia mea, orice altceva intra la categoria taranisme ( altceva ce nu venea in alta varianta de E32 ma refer~optiuni, dotari, kituri exterioare BMW ).
lord halo
La limuzine nu se preteaza "tuningul"...exceptie ceva jante mai mari...sau niste faruri mai proaspete...si sa mearga toate optiunile pe ea. In schimb coupe-urile si/sau masinile din clasa mica/medie merg aranjate foarte bine !! cat despre unicitatea in "bari"...nu e unicul laugh.gif ! Mai e si e23-ul care e original...si e36-le care are kitul M ...original adica... cool.gif si e12-le ...care o sa ramana clasic ( bineinteles cu alte jante!!! biggrin.gif )

asadar...4 din cele 7 sunt asa.... happy?!e21 , e24 si e31 au si ceva care sa-mi placa numai mie rolleyes.gif !!!!! OK?! multzam.
lord halo
mad.gif ... biggrin.gif
manole74
Ti-ai facut un plan sa aduni toate seriile in acelasi garaj?? ohmy.gif ohmy.gif
edutxu
...ce nuanta de rosu ai p e12? tongue.gif
lord halo
da.
Shark
E superba masina, sa o stapanesti sanatos! Iti mai trebuie niste becuri silver la semnalizari si gata.
lord halo
Hans s-a metamorfozat . S-a albit ...
Acum este un 735i ! ( este o noua masina , cea albastra gasindu-si alt proprietar )
Ca dotari are cam tot . Si ceva soft la motor , si ceva acs pe acolo , si niste serpisori... si un esapament mai sportiv , si alte suspensii , si roti ... rolleyes.gif
TiL
Fioroasa.

In fata se vede ca nu-i intacta, dar oricum arata bine. Nu prea-mi place cum pica pleoapele, o fi din cauza capotei ca sta putin sus.
Are airbag pasager sarit?
lord halo
Pe fata dreapta are o problema la amortizorul capotei , nu stiu de ce . Cred ca a avut o suferinta candva in tineretea ei . Cand am luat-o avea capota cu nasul mic dar nu parea nimic in neregula . Dupa ce mi-au montat capota asta de 750 am vazut ca nu se mai aseaza cum trebuie . Pleoapele o trag mai in jos cat de cat ...
Asa arata fara pleoape . dry.gif
xox
Arata mai fioroasa masina asa fara pleoape smile.gif
lord halo
pareri si pareri . Optiunea mea este ...evidenta ! cool.gif
TiL
laugh.gif asa zic si eu, fara pleoape nu pare fioroasa.

Ca sa carcotestc putin, problema e cu capota aia ca pica prea sus, plus ca pleoapele nu acopera si semnalele.
Ciupanezu
E32 nu e maşină de pleoape şi kit-uri aerodinamice.
bartro
Inaltimea fata sa regleaza cu cele 2 dopuri stanga-dreapta de cauciuc (au filet), si mai poate sa fie si reglat prea sus 'ochiu' de la inchidere. Si aia are reglaj pe filet.
manole74
Asta e kitul de de S7 de la CAE???
lord halo
dap . La el am aranjat masina . cool.gif
lord halo
cateva amintiri din vara ... rolleyes.gif
TiL
Tzepoasa rau masina asta. Stopuri cu led, nu?

Mie imi plac vechiturile pentru caldura pe care o degaja, motiv pentru care nu ma incanta stopuri cu led, xenon albastru.

Nu te critic, arata frumos, e vorba doar de feeling.
lord halo
nu ma deranjeaza critica . De altfel ai vazut ca nu o bag in seama . Si nici nu pretind ca am cele mai bune gusturi . Mie imi place asa cu leduri si xenoane . Si cu mult crom la exterior . Asta sunt eu ! Si sper ca asta nu ma face un proprietar de BMW-uri neinspirat... cool.gif
Respect orice proprietar de BMW cu conditia sa fiu respectat .
Dealtfel e un site pentru prieteni , nu ?! competitia ca si uniformizarea e pentru prosti ... Parerea mea .
Roby_325
frumos nenea biggrin.gif
Mihai_AMD
de vreo 2 luni masina e la mine pt diverse reparatii/imbunatatiri/cosmetizari...
dat fiind faptul ca toata luna august am stat in vacanta in italia,abia acum e gata masina,sau aproape gata,mai am sa ii mufez radiatorul de ac care l-am pus nou si sa bag "freion" cum zice un amic
m-a chinuit ceva sa aduc capota la linie,masina a primit facelift cu ceva timp in urma si elementele de facelift erau puse cu ochii inchisi.am schimbat si traggerul care era stramb.alta bataie de cap mi-a dat sa fac instalatia pt banchetele spate electrice,individual,care erau puse de pe alt e32,asta nu a avut electrice inainte,schimbat plafon interior si stalpi,schimbat uleiuri filtre,termostat si ceva furtune de pe la motor,curatat compartiment motor,etc etc...si alte zeci de lucruri,lord_halo stii tu mai bine smile.gif...si nu in ultimul rand stickere cu bmwzone biggrin.gif
rog fara critici la adresa colantului cromat de pe manere/chedere si rame usi,sunt puse la dorinta proprietarului
jantele au fost si ele facute albe
azi masina a primit si volan de lemn

daca bara fata pare ca are lufturi,chiar asa e smile.gif pt CA CAnd am facut pozele nu imi sosisera de la BMW cele 4 cleme de plastic cu care se pupa sinele de prindere de pe lateral

ceva poze
brown.shark
colantul da chiar ok, sa vedem cat dureaza...cred ca e nostalgie de e23...de, mai putin plastic... nu gaseai sa-i inventezi si un backplate la numarul de spate cu colant crom ? sau o imbinare din acelasi material cu stopurile, rosie...exista cva...

duzele s-ar cere curatate la original....

cu rugina aia d la usa d fata cred ca ai vrut sa ne iei la misto.

off : preconizeaza vreo avansare de a trecut la culoarea asta???...... ok.gif
xox
Mie chiar imi place cum a iesit thumbup.gif Sigur puristii or avea ceva de comentat, dar per total nu-i o masina urata.
Mihai_AMD
CITAT(brown.shark @ Oct 16 2010, 04:39 PM) *
cu rugina aia d la usa d fata cred ca ai vrut sa ne iei la misto.

daca ma ocupam eu de tinichigeria si vopsirea masinii,da,puteai considera ca te iau la misto..de vina sunt carpacii de vopsitori din ziua de azi.nu vreau sa generalizez dar stim cu totii ca toti vor sa ia banu si calitatea lasa de dorit....
brown.shark
QUOTE (db85amd @ Oct 16 2010, 07:26 PM) *
daca ma ocupam eu de tinichigeria si vopsirea masinii,da,puteai considera ca te iau la misto..de vina sunt carpacii de vopsitori din ziua de azi.nu vreau sa generalizez dar stim cu totii ca toti vor sa ia banu si calitatea lasa de dorit....

ai dreptate aici, dar ce mare smecherie sa-i dai o curatire, un fir d masic, sprit si culoare si cva prin usa...plateste proprietarul...ca are institutia cash la greu...
Sportivu
Interesanta masina. Dupa gustul meu personal e putin incarcata, iar volanul ala chiar strica tot. Mai frumos cel cu airbag smile.gif

in rest, numai de bine...
Mihai_AMD
CITAT(Sportivu @ Oct 16 2010, 07:59 PM) *
Interesanta masina. Dupa gustul meu personal e putin incarcata, iar volanul ala chiar strica tot. Mai frumos cel cu airbag smile.gif

in rest, numai de bine...

e normal sa difere gusturile...mie unul nu-mi venea sa il mai las jos din mana asa de mult imi place volanul.daca aveam butuc potrivit il puneam la mine la e12 fara comentarii..dar mai bine sta la e32 ca are o gramada de lemn
TiL
E ok colantul cromat, respecta designul masinii. Ca e un pic exagerat tuningul pe E32 e altceva, dar a iesit totusi ceva frumos.

Si volanul se incadreaza perfect cu interiorul masinii.
lord halo
party.gif drinks.gif beach.gif snf (30).gif celb (15).gif wub.gif ok.gif thumbup1.gif thumbup.gif sml (1).gif Si asa as continua cateva zeci de pagini !!!!!!!
Multzumesc frumos prietenului Mihai ! Lemn si piele inauntru , crom afara = asta e motto-ul ! rolleyes.gif
lord halo
Credeam ca e23-ul merge cel mai bine... pana acum ! cool.gif
brown.shark
...da' caldura ?...
Mihai_AMD
e si ea la locul ei tongue.gif
bartro
Mult ati muncit ceva la masina asta smile.gif
Cam sus, turatia de ralanti, trebuie sa fie mai spre 800. Sau e sticky ac de turumetru?
MeHigh
face minuni Mihaita cu mainile alea 2 ale lui, nota 10 si jos palaria pentru ce iese pe portile curtii lui. putem sa ii facem un banner mare pe care sa il puna deasupra portii cu Bavaria Land
iorgos
snf (45).gif Mihai.
lord halo
QUOTE (bartro @ Nov 14 2010, 11:42 AM) *
Mult ati muncit ceva la masina asta smile.gif
Cam sus, turatia de ralanti, trebuie sa fie mai spre 800. Sau e sticky ac de turumetru?

Un pic mi se pare si mie . Dar trage bine si daca Mihai a lasat-o asa merg pe mana lui ! Intr-adevar are maini de aur ! Sa-i dea Dumnezeu sanatate si bucurii pe masura celor pe care stie sa le faca altora ! biggrin.gif
lord halo
si ca treaba sa fie gospodareasca... cool.gif
xox
Placi de Chisinau laugh.gif Dar cred ca-i mai bine decat de Bg tongue.gif
Shark
Nu cred ca-i mai bine. La fiecare 3 luni trebuie iesit din tara.
Mihai_AMD
multumesc de aprecieri!
m-a depasit problema turatiei,nu ma dau mecanicu lu peshte ca altii,unde nu stiu recunosc ca ma depaseste smile.gif
regulator de relanti e ok,am probat altele 2 si la fel statea
aer fals pe nicaeri
pedala nu ramane apasata de pres sau cablu acceleratie agatat
clapeta de acc ok,curatata,lucreaza bine si throttle valve
senzor temperatura la fel am mai probat 2 si tot asa era..
altceva care sa o tina un pic turata nu ai stiu
si daca era ceva din detmetru,nu aveam altu oricum...
uneori e ok,sta bine am vazut....

acum in curte e e38 pt schimbare articulatii si suspensie,pleaca repede,si,ce e cel mai important,tot in curte a ajuns si e24,pt refacere totala.d-zeu sa ne dea sanatate si putere de munca!
app,care aveti piese de e24 sariti cu ele :PPP
05aBi
Are MAD-ul niste piese de e24 tongue.gif:P

Dovada biggrin.gif
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=8850&hl=
Mihai_AMD
CITAT(05aBi @ Nov 14 2010, 07:05 PM) *
Are MAD-ul niste piese de e24 tongue.gif:P

Dovada biggrin.gif
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=8850&hl=

UAU!!!
Eu am aruncat ca o gluma faza cu piesele...o sa il sun maine!!
05aBi
Stopuri e24. 100 lei biggrin.gif
http://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanz...-seria-6-a.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.