Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Hans / E32 / 735i / 1988
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2
Mihai_AMD
CITAT(05aBi @ Nov 25 2010, 10:10 PM) *

hmmm....le gasisem pe alt forum la 150ron,si le-am comandat ieri.vad ca aici erau puse la 100ron.....oricum merita la banii astia,sunt ca noi efectiv
sunt o piesa f importanta in refacerea e24-ului,astea de acum erau unul spart lipsa bucata si celalalt crapat si vopsit...
mai multe detalii la timpul potrivit pe topicul e24-ului smile.gif
elvislorin
unde e postul asta?
lord halo
cool.gif
Mihai_AMD
am facut azi o vizita la CT si am zis sa fac poza la 2 vapoare
Shark
Arata superb masina.
Ca sa carcotesc un pic: ii mai trebuie doua sprancene inguste, obligatoriu de culoare noagra, care sa acopere partile de sus de la angel-eyes, acolo unde nu sunt complete inelele.
Ca sa carcotesc si mai mult: cromul ala de pe portiere arata la fel de bine in realitate ca si in poze?
Mihai_AMD
CITAT(Shark @ Dec 14 2010, 12:05 AM) *
Arata superb masina.
Ca sa carcotesc un pic: ii mai trebuie doua sprancene inguste, obligatoriu de culoare noagra, care sa acopere partile de sus de la angel-eyes, acolo unde nu sunt complete inelele.
Ca sa carcotesc si mai mult: cromul ala de pe portiere arata la fel de bine in realitate ca si in poze?

@1 multumim de aprecieri
@2 suntem in cautare
@3 da,pana acum se prezinta destul de bine,e autocolant imitatie crom,daca pe pacursul ierii se va deteriora,il vom reinnoi in primavara smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.