Help - Search - Members - Calendar
Full Version: dezmembrez E23,E30,E34,E36
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Pages: 1, 2
tkd_wtf
765840233
Sportivu
Salut. E23-ul, este complet? an, motorizare, optiuni?
tkd_wtf
an79,2,3jetronic...este complet
Sportivu
Nasul, ochelarii de faruri, suportii de faruri...tragerul? capota? aripile? in ce stare sunt? smile.gif Interiorul e textil?
tkd_wtf

Da omule masina este completa,neatinsa,ce ai enumerat tu sunt ok,inclusiv interiorul....are si trapa plafonul este impecabil chiar f smecher biggrin.gif....indicat ar fii sa ne auzim la un tel.
monteria
esti din bucuresti? E34 are lsd?
Rotti
monteria e baiatul din dobreni de la care trebuia sa iei toba biggrin.gif slabe sanse sa aiba lsd masina aia

omul are E21 nu E23!
05aBi
poti sa urci cateva poze cu e21-ul ?
LE: capacelul care acopera sigurantele si cartonul care vine sub bord cum se prezinta ?
Sportivu
Omul nici nu stie ce are in ograda...si da anunturi cu dezmembrari? pai..asta e dezinformarea opiniei publice, domne` biggrin.gif
tkd_wtf
nu interpreta asa omule...adevarat a fost o greseala,din cauza tastelor sa zic asa:D...apreciez Rotti:P....fiecare intelege si interpreteaza cum vrea

capacul de la sigurante si cartonul de sub bord nu stiu ce sa intamplat cu ele dar nu le am:D
Sportivu
QUOTE (tkd_wtf @ Oct 16 2008, 05:12 AM) *
nu interpreta asa omule...adevarat a fost o greseala,din cauza tastelor sa zic asa:D...apreciez Rotti:P....fiecare intelege si interpreteaza cum vrea

capacul de la sigurante si cartonul de sub bord nu stiu ce sa intamplat cu ele dar nu le am:D

biggrin.gif totusi e diferenta mare intre E21 si E23
05aBi
ai dreptate Catalin (diferenta consta in faptul ca E21-ul e mai frumos.. pentru cei care nu stiu pardon.gif)
PaulTgMs
E34 , ma interseaza ornamentul lateral(aproape de pragul de jos) de pe usa de la sofer , e in stare buna, il dai separat? Poze cu masina,interior exterior,motor se poate?
tkd_wtf
e34 e complet ,mot2000cmc,24v...poze nu am facute...indicat ar fii sa ne auzim la tel.pt.mai multe detalii amanuntite biggrin.gif
Sportivu
QUOTE (05aBi @ Oct 17 2008, 07:30 PM) *
ai dreptate Catalin (diferenta consta in faptul ca E21-ul e mai frumos.. pentru cei care nu stiu pardon.gif)

Nu la asta ma refeream dry.gif e diferenta de gabarit laugh.gif
tkd_wtf
....
mariursulet
salut . discuri ventilate pt e30 fata ai.
MeHigh
sonda lambda de la E34 520 24V ma intereseaza, daca o ai, si inca mai e buna..
tkd_wtf
este sonda, si chiar buna...motorul mergea ok,fara intreruperi,si consumul statea bine....biggrin.gif

sunt si dicuri pt e30
franko
caseta de directie cu servo pentru e30 este ? aer conditionat pentru E30 4 cilindrii este ? tongue.gif
tkd_wtf
caseta servo...nu,doar pompa servo,sau caseta normala...mai am decat compresorul de aer pt.mot 1,6 M40
wrctheo
Urca si tu niste poze cu ursul, interior , exterior..
Embleme capota si portbagaj ai?
Mihai_AMD
o carcasa de la termostat de m20 b20/b25 gasim?sa fie de la motronic
tkd_wtf
poze nu am facute...ce anume te-ar interesa,ca nu este vb doar de un singur e30 la dez.
tkd_wtf
capota,portbagaj ar fii+embleme:D....si depinde ce altceva te-ar interesa
tkd_wtf
este si carcasa de termostat,dar de la un 2,3 jetronic.

franko ...omule am caseta directie servo,dar este de pisica ....si merge sigur pusa pe urs...400lei
Mihai_AMD
CITAT(tkd_wtf @ Nov 16 2008, 10:30 PM) *
este si carcasa de termostat,dar de la un 2,3 jetronic.

o poza doua cu carcasa se poate?ms
tkd_wtf
omu lasa un ID de mess sa vb acolo si sa iti trim si pozele facute la capacul de la termostat.
Mihai_AMD
CITAT(tkd_wtf @ Nov 18 2008, 08:44 PM) *
omu lasa un ID de mess sa vb acolo si sa iti trim si pozele facute la capacul de la termostat.

nu mai e nevoie,am gasit,multumesc oricum
tkd_wtf
up...
andrei84
salutam ., am sieu nevoie de un debitmetru pentru bmw e30 318i motor m10 este din 1986, mai am nevoie si de o pompa de servo pt el si o fulie pe vibrochen un de sa pot pune cureaua pt poma de servo adik o fulie dubla in`du meu de mess este ktas_trofa9 ast rsp multumesc smile.gif
ledocteur
un torpedou de e34? defapt mi-ar trebui doar incuietoarea aia...
tkd_wtf
este torpedou.
yzb
ma intereseaza fete de usi pt un e36 318is coupe. ai asa cva, sunt in stare buna? si la ce pret?
tkd_wtf
nu sunt fete de usi...sorry
yzb
ok, ms! macar niste amortizoare fata, in stare buna, gasim?
tkd_wtf
omu.....amortizoare,sunt dar stare lor nu este tocmai buna parerea mea:d....sorry
tkd_wtf
up....
tkd_wtf
valabil..........
Adrian Pintea
un set de proiectoare in stare buna, fara crapaturi ale sticlei, pt e30 model 1 <87...ai?
tkd_wtf
imi pare rau ....s-au dat
tkd_wtf
noi oferte pe 2009:P
Razzor
QUOTE (tkd_wtf @ Jan 4 2009, 02:45 AM) *
noi oferte pe 2009:P

salut ...pt un E36 coupe 94 ...m-ar interesa si pe mine tot ce tine de roata spate dreapta (bascula semibascula fishbone telescop planetara etc.) adica tot de la grup pana la roata ..Am derapat pe 31 prin urziceni in timmp ce ma duceam la munte conf (9).gif si i-am rupt roata pe spate ..
Deasemenea asa vrea daca ai ..bara pe fata si proiectoare .....id meu de mess e Razzor_2006 ..da un add daca gasesti ceva pt mine ..
Eventual poate ai 2 jante de aluminiu ...ca le-am facut praf si pe alea ...jante conform pozei
ionusunt
emile imi trebuie urgent aripa dreapta fata capota masca nas pt urs. am lovit ix ul sad.gif
tkd_wtf
o rezolvam fratioare ....smile.gif
mario.b
Salut, imi poti spune si mie un pret informativ pentru o caseta de directie pentru un e36, vreau sa o pun pe urs ca cea pe care o am eu are joc. Multumesc anticipat.
tkd_wtf
cum apare ceva te anunt...
tkd_wtf
de piesele pt. is vb pe mess...
nmg
Bara spate completa si caseta de directie E23, please.
tkd_wtf
imi pare rau ...nu e:d
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.