Help - Search - Members - Calendar
Full Version: dezmembrez E23,E30,E34,E36
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Pages: 1, 2
bartro
Injectoare de M30 motronic 3,0l sau 3,5l sau de 318iS ai cumva?
urs2009
Ma intereseaza si pe mine o capota de E36 coupe si electroventilatorul din fata radiatorului. daca ai lasa si tu un nr de tel.... Ma intereseaza oferta ta daca esti cat de cat aproape de bucuresti ( ex . Ploiesti giurgiu etc... ) Merci
tkd_wtf
injectoare am de 2,5 24v....
Guwy
Salut ai cumva o caroserie goala , goala fara aripi , usi , instalatie electrica goala ca si cum ai arunca-o la fiare de e30 coupe ? daca da , la ce bani .
Salut .
tkd_wtf
este caroserie...
alexb32
capoata de e30 ai?si ce culoare este
tkd_wtf
este capota e30...negru mat
tkd_wtf
inca multe alte piese pe stoc:d
tkd_wtf
.................
Adys_m1986
o capota fata buna de e28 gasesc si eu la tine? si o aripa stanga fata ? eventual si dreapta?
Ms
tkd_wtf
nop...imi pare rau
reactor_share
Cumpar parbriz fata, oglinzi facelift, semnalizari fata - spate albe, proiectoare ceata, fasole grila fata. Si cam atat, dar pentru un E34.
Ai ceva din cele ce am spus mai sus?
tkd_wtf
oglinzi sunt dar nu stiu daca sunt facelift ....
tkd_wtf
sunt normale...
Mihai_AMD
CITAT(reactor_share @ Mar 7 2009, 10:34 AM) *
Cumpar parbriz fata, oglinzi facelift, semnalizari fata - spate albe, proiectoare ceata, fasole grila fata. Si cam atat, dar pentru un E34.

semnalele spate nu sunt cu tot cu stop? huh.gif
reactor_share
QUOTE (reactor_share @ Mar 7 2009, 10:34 AM) *

Poti oferi un pret la:
Parbriz fata
Semnalizari fata albe
Stopuri spate albe sau de M daca sunt
Proiectoare de ceata, dar sa fie ca ... noi, ca si ale mele o mai pot duce asa, adica sa nu crapate si matuite
Fasole grila fata
Aparatoare bara fata de langa proiector stanga, cea care acopera zona de unde se poate traacta masina
Maneta schimbator (de M sau normala, dar sa nu fie crapata, rupta sau ceva de genul asta)
Interior (scaune fata si bancheta) gri textil sau piele gri, incalzit, electric sau variante de acest gen doar daca este.
Faruri de faza scurta, doar daca sunt ok si lumineaza foarte bine. Sa nu aiba lupa matuita sau sa fie sticla crapata.
tkd_wtf
stopuri sunt...E34
reactor_share
Deci in concluzie, astea mi-ar trebui destul de urgent:
- semnalizari fata albe
- proiectoare de ceata
- aparatoare bara fata de langa proiector stanga, cea care acopera zona de unde se poate traacta masina
- maneta schimbator (de M sau normala, dar sa nu fie crapata, rupta sau ceva de genul asta)
Poti sa imi dai un pret pe PM sau aici, si poate niste poze la cele spuse mai sus!
Multumesc.
little six bmw
instalatie geamuri electrice de e30 coupe ai?
tkd_wtf
nu este ...sorry
PaulTgMs
Am un e34 Touring din 08/1995 , aripa dreapta fata ai? daca da la ce pret?
nmg
Un pret pentru bara spate completa de E23 se poate ?
tkd_wtf
bara e 23 nu este
tkd_wtf
..........
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.