Sheva
Jul 13 2009, 06:58 PM
Weekendul care tocmai a trecut, i-am oferit in exclusivitate pisoiului: am desfacut farurile si m-am apucat de treaba, am facut crucile, i-am vopsit inainte sa ajunga in far, dupa care a urmat angel eyes-ul, acum pare a fi aproape ca farurile "Hella black". A mai ajuns si folia (omologata) pe geamuri, dar mai bine las pozele sa vorbeasca (unele au calitate care lasa de dorit: scuze) ...
Aaaa, si era sa uit, am refacut prelungirea de la spoiler la culoarea neagra (cum e din fabrica).
tomado e28 owner
Jul 13 2009, 07:44 PM
Arata bine

Folia asta face masina sa para mai mare si mai interesanta. Ma bate si pe mine gandul sa-mi pun
Sheva
Jun 25 2010, 08:11 PM
Dupa aproape un an, e cazul sa va mai aduc la cunostinta cateva modificari care au aparut pe pisica.
Inca in decembrie am luat un set de jante Alpina styla 32 pe 18", care au fost refacute in totalitate si repovsite.
A mai primit un set de suspensie sport reglabila TA Technix.
In fine ... de 2 saptamani "blue cat"ul este dotat si cu dublu climatronic digital si cotiera + pana cand s-a montat clima pe masina, am dus scaunele la retapitat (avea cate o gaura pe fiecare scaun).
Cateva poze ...
tomado e28 owner
Jun 25 2010, 08:24 PM
Bravos! Abia astept sa vad matza
Sheva
Jun 25 2010, 09:06 PM
Dupa aproape un an, e cazul sa va mai aduc la cunostinta cateva modificari care au aparut pe pisica.
Inca in decembrie am luat un set de jante Alpina style 32 pe 18", care au fost refacute in totalitate si repovsite.
A mai primit un set de suspensie sport reglabila TA Technix.
In fine ... de 2 saptamani "blue cat"ul este dotat si cu dublu climatronic digital si cotiera + pana cand s-a montat clima pe masina, am dus scaunele la retapitat (avea cate o gaura pe fiecare scaun).
Cateva poze ...
Am postat inca o data, din greseala
xander
Jun 25 2010, 11:03 PM
Three words... Be-A-Utiful.
alex_rhv
Jun 26 2010, 01:13 AM
dau foarte bine jantele pe masina impreuna cu suspensia. cat a costat suspensia ?
nahor
Jun 26 2010, 01:18 AM
F frumoasa masina...facuta cu mult gust....felicitari!
haifisch
Jun 26 2010, 08:49 AM
superb!
manole74
Jun 26 2010, 09:49 AM
Foarte frumoasa masina Sheva! Cand se intorc scaunele de la tapitat,sa ne faci si noua o poza cu interiorul....asa sa ne mai clatim si noi retina. FELICITARI!
Sportivu
Jun 26 2010, 01:18 PM
e bine ca la voi nu e ciordeala de bandouri bare, proiectoare si oglinzi ca la noi, cum a patit un prieten bun: i s-au furat si le-a gasit de vanzare la cineva de pe 4tuning, FOARTE cunoscut, nu dau nume
tomado e28 owner
Jun 26 2010, 01:34 PM
Sunt hoti peste tot... Nu e ferita nici zona asta.
xox
Jun 26 2010, 06:24 PM
Si in Iasi se fura bandouri si oglinzi grupa mare. Un amic i-a si prins pe hoti pe camera de supraveghere dar la politie i-au spus ca n-au ce le face

Ontopic: foarte bine dau jantele pe masina

De clima nici nu mai zic, n-am vazut multe pisici cu asa ceva.
MeHigh
Jun 26 2010, 06:58 PM
bravo Arpi, abia astept sa o vad la intalnire. e frumoasa foc, alta masina norocoasa ca a incaput pe mana lui Arpi, domnilor.
Sheva
Jun 26 2010, 07:08 PM
Multumesc ...
Scaunele sunt gata ... sa vina timpul frumos si o sa-i mai fac niste poze si cu interiorul si cu exteriorul
Mihai_AMD
Jun 27 2010, 10:10 AM
Inca o data felicitari pentru ce faci la blue-cat!
putine e36-uri au viata asa frumoasa,,,,
Sheva
Jun 27 2010, 12:40 PM
Asta am uitat ... am fost invitat de baietii de la WSR pt. a face niste poze. Uite una dintre ele (care apare si la avatar):
io'sŪ
Jun 28 2010, 08:57 AM
CITAT(Sportivu @ Jun 26 2010, 01:18 PM)

e bine ca la voi nu e ciordeala de bandouri bare, proiectoare si oglinzi ca la noi, cum a patit un prieten bun: i s-au furat si
le-a gasit de vanzare la cineva de pe 4tuning, FOARTE cunoscut, nu dau nume 
ba ar trebui sa spui sa stie toata lumea
Sheva
Jul 9 2010, 08:26 PM
Iata cateva poze cu interiorul ...
florin83
Jul 9 2010, 09:55 PM
Foarte frumoasa masina!
Ma bate gandul la un coupe, chiar 318is..
haifisch
Jul 10 2010, 06:34 AM
te-ai saturat de 2.5?
florin83
Jul 10 2010, 10:17 AM
M-am saturat sa dau mai mult pe Rca si impozit decat pe benzina.
Merg f.putin cu masina, 90% din drumuri le fac in afara, ca prin oras merg numai cu bicicleta si pe jos. Stau in centru, prietena la 10min de casa, serviciul la 5min... unde sa merg cu masina? Bine, ca oricum n-as merge cu masina in oras nici daca mi-ar consuma 3%, dar asta e alta treaba

Anul asta nu stiu daca am 1000km cu masina. Mai nou o sa am de dat ~1800ron pe rca si noul impozit/an. Nu merita sa dau atatia bani pt un moft de care ma bucur o data la 2 luni cateva ore.
Plus ca din totdeauna mi-am dorit un coupe, iar 1.8is mi se pare alegerea potrivita.
tomado e28 owner
Jul 10 2010, 11:17 AM
Ne-au cam stricat buna dispozitie cu dublarea lor de impozit...
MeHigh
Jul 10 2010, 02:14 PM
ne dam toti pe coupe-uri cu motoare mici, si eu imi doresc un coupe cand ma uit la al lui Arpi...da nu orice coupe, ci chiar pe asta cu butoane multe inauntru, cu interior frumos, scaune sport si alte nebunii din astea. lasa ca ii bag eu mana sub fusta la pisica...
Sheva
Mar 24 2011, 06:55 PM
In primul rand imi cer mii de scuze fata de cei care sunt interesati de aceasta masina, pt. faptul ca in ultimul timp am cam neglijat forumul si ca urmare si acest topic. Masina a intrat la vopsit pt. ca a inceput sa iasa rugina pe anumite parti a pisicii. Si daca tot se vopseste, m-am gandit sa-i dau o alta culoare, sper ca o sa va placa.
Mai urmeaza sa fie montate si pleoapele si eleronul "M" pe portbagaj, sper sa steie bine pe dansa.
Cand e gata vopsita si asambalta, promit ca o sa revin cu poze.
CRM112
Mar 25 2011, 09:58 AM
iti doresc succes cu vopsitoria si vopsitul!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.