QUOTE (butcky @ Jun 8 2009, 08:51 PM)

Bravo! Felicitari

La ce motor te-ai gandit? Iti recomand ceva mare ca sa nu zica lumea ca ai scuter

L-am vazut pe unu cu un KTM 525 EXC (parca...) si avea vre-o 200 kg. Burta era pe ghidon! Si la numar avea HOT (sau ceva de genu'...)
Azi am venit de la mare! La intoarcere am facut 1,5 h pana-n Bucuresti. Am facut plinul in Constanta (19 L) si a consumat toata benzina pana in Bucuresti. Am tinut-o 200-230 km/h cu pasager in spate si ditamai rucsacul

Pe drum m-am luat cu alt biker cu O Honda CBR 600F. Si el avea gagica in spate si ditamai rucsacul. Pe la 200+ s-a deschis rucsacul si i-au zburat slipii, pantalonii, prosoape etc. I-am facut semn si nu stiu daca a oprit ca n-am stat.
La dus am tinut-o pana-n 200! 150-200! Eram pe banda 2 si mi-a sarit o potaie in fata! Am franat cat am putut de tare (am ABS si nu blocheaza), dar daca nu se intorcea sigur il loveam. Ma vedeam zburand cu gagica peste mine

M-am cam speriat!
Am facut 7000 km si cauciucul spate e terminat! Alti bani...

(
Daia esti tu ma zapacit la cap(la propriu), ca mergi cu naked cu 230 si te bate vantul peste tot(inclusiv in cap)
Poate ii zbura riderului o protectie lunara a prietenei si se infigea in radiatorul rau proaspat reparat, in regie proprie(la viteza aia era ca tarusul ala de pe caldaram)
ABS util dar nu total(tine si de noroc).
Cand dadeai burn cu guma spate, nu te gandeai la costuri?
Ce gume vrei sa iti iei?(ce ai stock?)
Bafta