Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DE DATA ASTA FAC SCANDAL....
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3
speed
DACA NU VA BAGATI LA UN MECI DE FOTBAL............chiar vreau sa mai dau jos din burta...... biggrin.gif
alex230ro
Cred ca ma bag si eu ca am bagat ceva kilograme in plus :paranoid: .Unde ne rupem picioarele avem o sala ceva?Sau jucam pe zapada biggrin.gif ?Later edit:cine nu vine la fotbal e bosorog biggrin.gif
kali
Ultima data cind eram hotarit sa dau jos burta - mi-am luat antrenor de tenis (de cimp) - ma alerga ala cite doua ore pe zi de eram lac (asta vara) ...
dar ma bag oricind si la un fotbal ... numai sa zici cind, unde, si la ce poarta dau golurile ..
speed
Sala se gaseste numai sa apara pretendentii.....hai inghesuitiva.......
alex230ro
Haideti ca se poate biggrin.gif tre sa ne strangem minim 12 ca sa fim 2 echipe desi ideal ar fii 18 ca sa avem de ce juca tongue.gif
speed
QUOTE (kali)
Ultima data cind eram hotarit sa dau jos burta - mi-am luat antrenor de tenis (de cimp) - ma alerga ala cite doua ore pe zi de eram lac (asta vara) ...
dar ma bag oricind si la un fotbal ... numai sa zici cind, unde, si la ce poarta dau golurile ..

Iti aduc eu niste scheme pe hartie....unde sa alergi , cat sa alergi, in ce directie...etc..........just a joke
kali
QUOTE (speed)
Iti aduc eu niste scheme pe hartie....unde sa alergi , cat sa alergi, in ce directie...etc..........just a joke

unde sa alerg e ok sa-mi zici ... cit sa alerg : sper sa nu mor dupa 10 min, in ce directie: deja suna politic, o sa alerg in toate directiile .... mai bine stau portar ..
kali
QUOTE (alex230ro)
Haideti ca se poate  :D  tre sa ne strangem minim 12 ca sa fim 2 echipe desi ideal ar fii 18 ca sa avem de ce juca tongue.gif

pe teren artificial the best e echipa de 5 : asa ca cel mai bine e in 15 (parerea mea) : 3 echipe de 5, la 2 goluri sau 10 min - mai ai timp sa si respiri .
Ionut
sunt capitan de echipa... :cool: :unibrow:
Robert
Joc si eu. Pot insa numai seara (dupa 6.30pm in timpul saptamanii) sau in weekend.
Warning: nu sunt gras, dar sunt varza - n-am mai jucat fotbal de cativa ani si mi se termina "benzina" repede.
io'sŪ
cred ca ma bag si io, stabiliti voi cand si unde
speed
Depinde de ce sala gasim...abia atunci vedem daca 5 sau 6 in echipa. Apoi cred ca toata lumea este interesata de cel putin ora 19 in cursul saptamanii, iar in weekend nu conteaza.
CONCLUZIE: sa ne adunam macar 15 si sala se gaseste...
PS: asteptam si doritori de galerie :minigun: :chain: :snipe: :snipersmile:
io'sŪ
lasa filmatul jaffar, hai si tu sa mai dai din burta jos biggrin.gif
316i
teoretic nici eu nu pot, dar poate fac un efort si poate si hernia mea face un efort. biggrin.gif
George77
M-as baga si eu la un fotbal dar nu prea le am cu acest sport,acum depinde care sunt intentiile,sa se joace serios sau sa mai existe si un pic de' fun'
ironm
salile de la anefs sunt de inchiriat...asa am auzit!
alex230ro
Bun suntem 9 mai trebuie doare 6 sau 5 daca vine si Jaffar,hai care te mai bagi biggrin.gif .
florin83
nu am ce da jos, da ma bag :retard:
Azeea
ma bag, chiar daca n-am jucat de mult. cam oricand in t saptamanii dupa 19.00 (mai putin marti si joi ca al sala :unibrow: )
Vinti
.....ce de burtosi biggrin.gif
alex230ro
Asa ,in concluzie cand bagam un fotbal? biggrin.gif
speed
12 nu ajung
hai fratilor odata.........inca cativa
Robert
QUOTE (speed)
12 nu ajung
Ba merg si 12. Voi la scoala generala nu ati jucat si in echipe gen 4 contra 5, cu minge dezumflata si porti marcate cu caramida, pe cimentul din cureta scolii? smile.gif
INTERCEPTOR
eu vin.numai s ami ziceti cand si unde.asta la tel .ca eu intru doar 1 2 ori pe sapt aici
akajohn
se mai aude ceva de chestia asta? si eu m-as baga daca e la o ora decenta inr-o zi decenta smile.gif
alex230ro
Sa dea caldura un pic si ne bagam :unibrow:
Robert
Si pe mine ma intereseaza. Atat timp cat terenul nu este la distante colosale, iar "meciul" programat la ore imposibile, vin.
alex230ro
Perfect biggrin.gif terenuri sintetice sunt si ora meciului se negociaza biggrin.gif
florin83
eu vreau arbitrii straini.. :finger:
crazydriver
QUOTE (florin83)
eu vreau arbitrii straini..  :finger:

de la constanta e bine. puneti o camera si transmiteti in direct pe interne, ca va arbitrez eu.
speed
QUOTE (florin83)
eu vreau arbitrii straini..  :finger:

Si Mitica de la Liga ce zice????
alex230ro
Haideti sa ne organizam,tocmai am descoperit ca am 80 kg si ar trebui sa mai dau jos 5 kg :paranoid:
316i
Ce e ma, ai devenit "pufos"? biggrin.gif
speed
QUOTE (alex230ro)
Haideti sa ne organizam,tocmai am descoperit ca am 80 kg  si ar trebui sa mai dau jos 5 kg  :paranoid:

Stai bine nenicule. Eu am ajuns la 87. Trebuie sa facem ceva neaparat :multi:
316i
74 spre 75... :crybaby: Trebuie sa ajung neaparat inapoi la ~70.
Sorin
ma bag si eu cu 80
trebuie sa dau jos
dar nu cred ca un schiop in poarta face bine
florin83
hmm.. daca tot aruncati kg, aruncati-le spre mine :finger:
cristic
florine sa nu fi egoist, las-mi si mie cateva biggrin.gif
alex230ro
Am vb cu un prieten care mai merge la fotbal ,trebuie sa ne strangem macar 1 echipa daca nu 2 si putem merge pe terenul sintetic din complexul Lia Manuliu (23 august) mai ramane sa vedem clar care e pretul acolo am auzit ceva de genu 90 Ron pe ora :paranoid: ,voluntari ceva :unibrow:
Darren
Sala asta e buna?
florin83
si privelistea.. smile.gif
speed
QUOTE (alex230ro)
Am vb cu un prieten care mai merge la fotbal ,trebuie sa ne strangem macar 1 echipa daca nu 2 si putem merge pe terenul sintetic din complexul Lia Manuliu (23 august) mai ramane sa vedem clar care e pretul acolo am auzit ceva de genu 90 Ron pe ora  :paranoid:  ,voluntari ceva :unibrow:

Primul voluntar =D>
shantzu
hehe!!! eu am fost odata acolo biggrin.gif e marfa :ninja:
akajohn
eu merg la fotbal, am mai spus, dar hai sa hotaram o data si o ora ca sa pot programa chestia...smile.gif preferabil ori sambata ori duminica dimineata pentru ca atunci in general nu am program... voi cum aveti timp?
speed
azi de la 6 la 8 joc fotbal la terenul de langa turnul de parasutisti. Mi-ar fi placut sa merg acolo. Poate altadata.
florin83
mama ce vremuri.. mergeam si eu acolo zilnic aproape acum vreo 5-6 ani .. :drool:

veneau aia cu cainii sa-i dreseze in spatele portii din dreptul turnului... cine dadea mingea la caini se ducea sa o ia biggrin.gif
Azeea
cam aiurea orele astea incepand cu 6, in timpul saptamanii. ma bag si dar ajung in jur de 6.30
Andreea
am feelingul ca o sa jucati fotbal la bimmerfest :nod: :nod: :nod:
speed
QUOTE (Andreea)
am feelingul ca o sa jucati fotbal la bimmerfest  :nod:  :nod:  :nod:

Ne pregatesti ceva?????
Andreea
pai asa ma gandeam

acum depinde ce vreti si voi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.