Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DE DATA ASTA FAC SCANDAL....
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3
FiaGT
dar la spectatori nu v-ati gandit??? eu cred k trebuie si de aia....sau jucati cu portile inchise?
n3o
ba da ... spectatorii treb sa plateasca dk nu vor sa joace ..... abulantele si fomeile (cheerleaders)
Sorin
intotdeauna se gasesc spectatori smile.gif mai stau eu pe bara mai stau altii
FiaGT
daca o sa fie spectatoareeeeee.....cum o sa mai puteti juca???? va pierdeti toata concentrarea...
n3o
QUOTE (FiaGT)
daca o sa fie spectatoareeeeee.....cum o sa mai puteti juca???? va pierdeti toata concentrarea...
pey nu mai jucam eu unu le invit in orash :|
FiaGT
ce bine...s-a mai rezolvat inca o problema...tu te duci cu fetele in oras...restu joaca fotbal.... :unibrow:
n3o
QUOTE (FiaGT)
ce bine...s-a mai rezolvat inca o problema...tu te duci cu fetele in oras...restu joaca fotbal.... :unibrow:

laugh.gif asa cum am venit asa am si plecat biggrin.gif/
Ionut
maine 24.06.2006 la ora 22:00 din nou la fotbal....pentru cine vrea sa vina, ne intalnim la 21:30 la OMV-ul de la Stadionul National.... smile.gif
n3o
sa vad..nush sigur...dar poate bin si eu :nod: ... cine mai vine ??
FiaGT
nu-i corect..si eu vreau sa vin... :crybaby: da pana ajung in buc....ii gata meciul
n3o
hmm nu mai sunt asa sigur k vin ... maine dupa 4 dupa-amiaza s-ar putea sa plec din bucuresti ... dk ma razgandesc las mesaj sau ne intalnim acolo smile.gif
Azeea
QUOTE (florin83)
Azeea, te-am vazut azi noapte pe victoriei.. pe la 4-5 cred ca era.. tocmai se lumina biggrin.gif
de la fotbal veneai?  :lol:  :lol:

da, veneam de la o "partida" biggrin.gif
Ionut
am fost doar 2 oameni de pe bimmer....hai ma fratilor ce draq chiar nu putem sa ne facem si noi o echipa de 6 oameni?????
oricum saptamana viitoare ramane aceeasi locatie de intalnire si aceeasi ora...ia vedeti cum o ratati si de data asta.... mad.gif
n3o
eu nu am putut sa ajung k am avut niste treaba :crybaby:
n3o
se face ceva sapt asta ?? biggrin.gif cat se sta ?? 2 ore ? dk da care ma aduce si p mien cat mai aproape de drumul taberei laugh.gif
Bavarezu
maine 01.07.2006 la ora 22:00 din nou la fotbal...ramane acelasi loc de intalnire la ora 21:30 OMV-ul de la Stadionul National..(Electroaparataj)...sper ca de data asta veni-ti si voi mai multi,nu ca saptamana trecuta.. mad.gif
speed
Daca imi aduci si dvd -ul vin?? SANTAJ nene laugh.gif
Sorin
imi pare rau, eu plec la munte dar poate ma inlocuieste Florin83
biggrin.gif
Bavarezu
aoolo Sorine ce faci ma tata ne lasi fara portar...cine isi mai da viata pe teren asa cum numai u o faceai sad.gif
Bavarezu
[quote="speed"]Daca imi aduci si dvd -ul vin?? SANTAJ nene laugh.gif
...asa deci speed nu vine,care va mai anuntati?? biggrin.gif
florin83
QUOTE (Sorin)
imi pare rau, eu plec la munte dar poate ma inlocuieste Florin83
biggrin.gif

nici eu nu vin sad.gif
n3o
eu unu as veni smile.gif dar sa fim minim 6-7 de fapt 7 ...3 la 3 si 1 portar
Sorin
QUOTE (Bavarezu)
aoolo Sorine ce faci ma tata ne lasi fara portar...cine isi mai da viata pe teren asa cum numai u o faceai sad.gif

imi pare rau dar e team building :unibrow: :unibrow: :unibrow: si eu propusesm un inlocuitor ....
n3o
QUOTE (florin83)
nici eu nu vin
hai florine promit k nu dau la gioale :paranoid: , pana la urma o numaratoare oficiala cati o sa fim ??
speed
[quote="Bavarezu"][quote=speed]Daca imi aduci si dvd -ul vin?? SANTAJ nene laugh.gif
...asa deci speed nu vine,care va mai anuntati?? biggrin.gif[/quote]

Da' de ce nu vrei sa dai dividiu nenicule????
Ionut
vin si eu....si aduc eu dvd-ul si cd-ul cu filme daca e...numai sa veniti... smile.gif
speed
AAAAALLLLOOOO. Azi la 22.00 se joaca Brazilia -Franta sferturi de finala, voi nu vreti sa vedeti????Ce fotbalisti sunteti voi sa nu va intereseze asa ceva??? mad.gif
n3o
:crybaby:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.