Help - Search - Members - Calendar
Full Version: intrebari stresante
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2
INTERCEPTOR
alea de la bimmerfest? alpina stile?

ce mi e 18 ce mi e 19 .

da jos felinarele alea:P ca s triste
ionusunt
baiatu e coupe cabrio ? nu e doar cabrio ? cum adica ?adica nui si coupe laugh.gif

baiatu ce mot ai pe ea ? de 2.5 . de cat ? doua mii cinci sute . motorina ? nu benzina . cat consuma ? ZERO la suta!

o bagi la curse ? am un baiat cu un cielo care vrea sa se dea cu tine .

baiatu unde l-ai facut cabrio ca eu nu am mai vazut ?

baiatu o dai ? cat vreii pe ea ? zece mii .

de ce nu o dai sa iti iei una mai noua ? ca asta imi place mie. Ce iti place la o masina asa de veche?nu se strica ? piese se mai fac?

sau aia ....am si eu una...dizel....fuge de rupe si nu consuma...e din 2001 . (de obicei soferii de taxi)

si intrebare luata cu ix ul lui frate miu -de ce scrie ix in spate ? eu : e 4x4 . el : asta e x3 modelul vechi ? laugh.gif

era sa uit
tractiune spate nu ? eu : Da . si iarna nu mergi cu ea nu ? eu :ba da . el :nu faci si tu niste cerculete ?
INTERCEPTOR
x3 vechi.foarte tare
walde
QUOTE (Silviu @ Sep 26 2008, 12:40 PM) *
Mai e intrebarea "Asta e adusa de-afara, nu?" .

Daca raspund ca e luata din Ro, sunt intrebat de ce nu am luat-o de afara .

Dintre toate intrebarile locul II pentru cea mai enervanta intrebare il declar pentru cea cu "Cat ai dat pe ea?" Nu de altceva, dar multi ( aproape toti ) habar n-au cu ce se mananca un E30 si intrebarea nu isi are locul... Locul I revine comentariilor de dupa raspunsul meu, asta in cazul in care raspund .
Daca cumva raspund si spun cat am dat pe ea, cel mai enervant e cand mi se spune... "A, esti fraier! Puteai sa iti iei una din asta de afara cu 1500 E tzipla !" Pe urma urmeaza comentariile cu "De banii astia puteai sa iti iei o pisicuta" si "Ai dat cam mult pentru o masina veche de 20 de ani".

Faza de aseara :
El: Cat ai dat pe ea ?
Eu: Mai conteaza ?
El: Ai dat pana-n 1500 pe ea?
Eu: laugh.gif
Al treilea se baga in seama : Peste 3000 ?
El : Ce-ai c***e ? Cum sa dea mai mult de 3000 pe ea ?

La jumatate de ora dupa faza tipul vede un BMW X5 si zice "ia uite ce ML320 frumos".

De azi m-am hotarat sa nu mai raspund serios decat cunoscatorilor, pentru restul care nu au nici o treaba cu E30 si cu masinile in general nu merita sa ma obosesc sa le raspund .

N-ai cum sa te pui cu ei " cunoscatorii " ... aia cu ml-ul e tare smile.gif
Ciupanezu
Īntrebare de sezon: "Nu e greu iarna cu ea?"

Nici n-a nins īncă şi deja m-au īntrebat vreo patru faza asta.
ionusunt
am uitat eu o greutate de intrebare pusa de multi .de fapt e un cilcu de intrebari :
-e electrica prelata ?
-nu,manuala.
-da arata bine.ai facut-o tu e noua ? cum e iarna nu e frig nu te ploua in ea ?

.................
Silviu
-e electrica prelata ?
-nu,manuala.

Asta nu e chiar asa stresanta, dar continuarea...

-da arata bine.ai facut-o tu e noua ? cum e iarna nu e frig nu te ploua in ea ?

Continuarea este enervanta.
ilie
Multi m-au intrebat...de ce mi-am luat "break" cu motor asa mare pe benzina? Ca doar nu car cartofi de aur laugh.gif
franko
- e vopseaua originala ?
- ai restaurat-o tu nu ?
- asta e serie d-aia limitata la care i-au taiat plafonul ?
- nu ploua in ea ?
- nu ti-e frig cu carpa aia ?
- cat i-ai dat ?
- motorina nu ?
- ne dam ?
- am si eu una identica acasa , are motor de 1.9 diesel , nu o vinzi pentru piese ? :|

Asta in conditiile in care nu merg mult cu ursul ... smile.gif)
bytzu
frumoooosssss

la mine cea mai tare faza a fost cu renou 12, inainte sa-i schimb motorul, ala vechi facea ca toate alea, rontanea, tacheti, batea...mai rau ca un dizel se auzea...si ma duc la mine la cap la 66, la spitalul fundeni, la magazin, moment in care coboara un sofer de autobuz 253, vine la mine..

"baiatu, e dizel? cum ai reusit? ai facut-o singur? e motor de vw de 1.6? si cum l-ai adaptat?"

raspuns: e de vanzare..nu vreti" smile.gif)
Peter Pan
"da nu ai rama la geamuri?"
320 dizel?-nu, 325 benzina-muaaaa consuma mult nu?
"ai chip la motor?"---WTF ohmy.gif
"da cum mergi iarna cu ea?"
"ai cutie automata?"---NU, este o manuala cu ambreiaj automat smile.gif

astea pe langa clasicul- cat consuma
ionusunt
QUOTE (franko @ Jan 12 2009, 09:42 AM) *
- e vopseaua originala ?
- ai restaurat-o tu nu ?
- asta e serie d-aia limitata la care i-au taiat plafonul ?
- nu ploua in ea ?
- nu ti-e frig cu carpa aia ?
- cat i-ai dat ?

- motorina nu ?
- ne dam ?
- am si eu una identica acasa , are motor de 1.9 diesel , nu o vinzi pentru piese ? :|

Asta in conditiile in care nu merg mult cu ursul ... smile.gif)

adaug : " nu o dai ? iti dau 2000 mii pe ea acum.si -o dacie "

QUOTE (ionusunt @ Jan 12 2009, 01:45 PM) *
adaug : " nu o dai ? iti dau 2000 mii pe ea acum.si -o dacie "

plus cea mai stresanta intrebare in ultima vreme : da cabrio ce mai face ? da masina cand e gata ? ce-i aia pachet m? ti-ai luat jante tot de 15 ? macar un 17 cva ....
CRM112
ma pregatesc sa vand masina asa ca daca mai aud ceva..bag aici smile.gif
franko
se adauga : - frate , unde ai mai gasit modelul asta ?
- cand aveam eu d-asta tu nici nu existai
- am si eu un m3 e30 cabrio dar il tin in germania ca nu am bani de taxa
- de ce o ti sub prelata ? sa nu inghete ? smile.gif)
florin83
QUOTE (CRM112 @ Jan 12 2009, 02:26 PM) *
ma pregatesc sa vand masina asa ca daca mai aud ceva..bag aici smile.gif

ce urmeaza? biggrin.gif
CRM112
QUOTE (florin83 @ Jan 13 2009, 04:44 PM) *
ce urmeaza? biggrin.gif

cred ca un 5 tourer, cred ca 3.0d , vreau sa ma folosesc zilnic de masina
bytzu
imi faci concurenta? biggrin.gif imi faci o oferta buna de pret ? smile.gif)

dc iti iei, e bine,mai schimbam impresii, dc vrei sa-ti faci o idee de preturi, intreaba-ma
CRM112
pai mi-a picat fisa vazandu-l pe al tau smile.gif pana atunci eram indecis rau; ma tenta e38, dar numai 3.0d e ok pt. ce am nevoie.

ideal ar fi unul non fl, cu semnale albe, kit m, automat, cu cruise si trapa mai departe....jantele pot fi si de tabla ca am in cap niste baracude sau bbs-uri (nu stiu modelul) si desigur, ceva mis-mas-uri pe la admisie smile.gif poate o turbina de 4.4d cu tot cu intercooler, un soft, folie 30% de jur-imprejur, stopuri facelift cu semnalele negre (in culoarea caroseriei smile.gif ); dar sa dau măgăoaia....

on-topic, de ceva vreme ma intreaba din prieteni de ce-l tin pe dreapta si nu merg cu el wallbash.gif ...ca asa vrau eu
..imi e dor sad.gif m-am saturat sa aud taca-taca la ignition si altii sa...............ma abtin ca iar intru in polemici cu diversi pe aici
bartro
QUOTE (CRM112 @ Jan 14 2009, 02:00 PM) *
ideal ar fi unul non fl, cu semnale albe, kit m, automat, cu cruise si trapa mai departe....jantele pot fi si de tabla ca am in cap niste baracude sau bbs-uri (nu stiu modelul) si desigur, ceva mis-mas-uri pe la admisie smile.gif poate o turbina de 4.4d cu tot cu intercooler, un soft, folie 30% de jur-imprejur, stopuri facelift cu semnalele negre (in culoarea caroseriei smile.gif ); dar sa dau măgăoaia....

oribil sad.gif
CRM112
pe ym smile.gif
bartro
QUOTE (CRM112 @ Jan 14 2009, 02:11 PM) *
pe ym smile.gif

Critica nu sa exprima in public? biggrin.gif
bytzu
man, asa e al meu, full, stopurile sunt o culoare, inafara de semnale, adica si marsarieru e rosu..bine, n-am kit de m...e misto, iar septarul..greu cun el..bani multi, trebuie sa ti-l permiti

in alta orine de idei, da si mie pe pm idu tau, ca vreau sa vb ceva, cred ca lucram in acelasi domeniu, poate colaboram
bartro
QUOTE (bytzu @ Jan 14 2009, 04:59 PM) *
adica si marsarieru e rosu..

Nu cred ca e legala toate alea, semnale au culoare diferite pentru un scop, stabilit prin lege. Imi pui mie marche arriere in fata mea si eu cred ca ai aprins lumina. Dau in tine, stam la politia, constatare e ca ai o defectiune la lumini, etc tongue.gif .

QUOTE (bytzu @ Jan 14 2009, 04:59 PM) *
in alta orine de idei, da si mie pe pm idu tau, ca vreau sa vb ceva, cred ca lucram in acelasi domeniu, poate colaboram

Cui e adresata intrebarea?
bytzu
lu CRMu, dar nu m-as supara sa mi-l dai si tu, mai schimbam impresii
Silviu
"De ce nu o vinzi si sa iti iei si tu o masina care sa consume putin?"
alexct
pe langa intrebarile de toate zilele:

-e din 80?
-cate galeti consuma?
-nu e diesel? (am evacuarea praf)
cea mai tare am auzit-o de la tata cand am avut radiatorul spart:
-e 8 mil un radiator?? scapa de ea si ia-ti o supernova (el are supernova si e foarte mandru cu toate ca nu se compara cu ursu meu)
CRM112
"ai vopsit-o? de ce ai vopsit-o? Mai bine n-o vopseai...."
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.