Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E39 535i
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Ciupanezu
Trăim īn Romānia...

Mi-a mai atins cineva maşina exact lāngă far, pe capotă, mare noroc am avut că nu mi-a spart farul.

Cred că a dat īn spate şi avea cārlig de remorcare.

Nu a sărit vopseaua şi se vede foarte puţin locul, īnsă oricum nu pot să las aşa pentru că-mi stă pe creier.
io's®
pe capotaaaa???

era camion ceva.. bine ca nu a fost mai rau

o tara de c@c@nari
ionusunt
QUOTE (io's® @ Oct 23 2009, 12:11 AM) *
pe capotaaaa???

o tara de c@c@nari

off topic : iar te ai lasat de fumat ? laugh.gif sper sa fie de durata de data asta

on : pai la cum sunt unele parcari tre sa fii sofer bun sa nu te lipesti de vreunu. un ex e la mine la bloc,unde e furnicar de masini. da ti seaama daca vine o tanti care conduce cu pieptul lipit de volan ce se intampla laugh.gif
io's®
CITAT(ionusunt @ Oct 23 2009, 03:09 AM) *
off topic : iar te ai lasat de fumat ? laugh.gif sper sa fie de durata de data asta

da, cred ca e definitiv biggrin.gif

party.gif
Ciupanezu
QUOTE (io's® @ Oct 23 2009, 12:11 AM) *
pe capotaaaa???

o tara de c@c@nari

Cred că era un Jeep cu cārlig de remorcare.
Sunt chiar bucuros că nu mi-a spart farul.
Ciupanezu
Poze de sezon laugh.gif

Ciupanezu
Am cumpărat azi un modulator FM cu bluetooth, sunt foarte mulţumit de el.

Prima dată l-am testat pe o frecvenţă prea apropiată de alt post de radio, apoi l-am pus pe 93.0 şi chiar funcţionează perfect.

Fără zgomot de fond, calitatea audiţiei poate fi comparată cu magazia de cd-uri OEM pe care o am.

Eu am conectat iPhone-ul prin bluetooth, acum pot asculta toate melodiile din telefon, chiar sunt foarte mulţumit de el.

Practic, ascult orice melodie din iPhone direct la instalaţia audio a maşinii, iar calitatea audiţiei este foarte bună chiar şi la volum ridicat.

bartro
QUOTE (Ciupanezu @ Jan 7 2010, 02:11 AM) *
Am cumpărat azi un modulator FM cu bluetooth, sunt foarte mulţumit de el.

Arate bine. De la telefon nu apare pe radio ce melodia cante, nu?
Am inteles ca de pe memorie USB sau SD iti arate si pe ecran de radio ce cante, prin RDS.
Ciupanezu
Nu, nu apare chiar dacă headunit-ul meu are RDS.

Partea bună e că apare oricum pe telefon şi folosesc telefonul ca telecomandă.
bartro
QUOTE (Ciupanezu @ Jan 7 2010, 11:49 AM) *
Nu, nu apare chiar dacă headunit-ul meu are RDS.

Poate informatia asta nu este transmisa prin BlueTooth de la telefon catre modulator FM.
Ciupanezu
Probabil. smile.gif

Oricum, sunt mulţumit.
Ciupanezu

io's®
ft tari pozele smile.gif
Ciupanezu
Mulţumesc! smile.gif
TiL
mama, cum au iesit pozele.
Supertari.
Ciupanezu
Mersi mult! smile.gif
iorgos
Super, cum au iesit pozele.
Ciupanezu
Mulţumesc! smile.gif
xander
frumoase poze doar ca imi amintesc de cocalarii care merg in trafic in ziua mare asa cu pozitie si proiectoare aprinse
Ciupanezu
Mă rog, eu nu merg cu poziţia şi proiectoarele aprinse ziua, iar proiectoarele le aprind doar noaptea.

Le-am aprins pentru poze, nu ai cum să faci asemenea poze dacă aprinzi faza scurtă, se duce naiba toată poza.
TiL
problema e ca noaptea sa ai si faza scurta aprinsa pe langa proiectoare. wink.gif
Ciupanezu
Păi doar nu merg cu angel eyes-ul noaptea, n-aş vedea nimic aşa. laugh.gif

Proiectoarele le aprind doar pe ceaţă.

Noaptea merg cu faza scurtă.
xander
proiectoarele nu prea fac mare chestie ,poate pe ceata dar noaptea pe langa faza scurta sunt cam inexistente

oricum in alte tari chiar daca e noapte si nu e ceata sau conditii de vizibilitate redusa e ilegal sa mergi cu proiectoarele...chiar daca te ajuta fiind bezna

on:poze pe zi sa mai admiram bijuteria
Ciupanezu

io's®
nunu, cred ca vroia poze NOI ! biggrin.gif
Ciupanezu
De ieri sunt astea. smile.gif

Era jegoasă rău maşina, ştiam că o să plouă azi şi n-am mai spălat-o.
io's®
imi imaginez in ce hal de jegoasa era daca se vedea asa pe culoarea aia wacko.gif
Ciupanezu
Da.
Avantajul unui loc de parcare de sub un copac. laugh.gif
xander
la postul 102 ce fel de becuri ai pe angel eyes?
Ciupanezu
Nişte tāmpenii.
Găseşti pe proxenon.ro dacă vrei să cumperi, īnsă nu-ţi recomand.

Am schimbat 6 seturi pe garanţie. laugh.gif

Īn plus, mi-am dat seama că pe galben arată mai frumos.
Ciupanezu
Am făcut azi un mic detailing, mi-a luat cāteva ore.

Am curaţat bine interiorul şi portbagajul, īnsă cel mai mult mi-a luat să curaţat compartimentul motor şi muchiile interioare de la portbagaj unde intraseră un fel de frunze şi seminţe ale unui copac idiot care are crengile deasupra locului meu de parcare.
Mi-am curaţat şi jantele cu o soluţie specială de la Chemical Guys, chiar e foarte de calitate, am reuşit să scap de aproape toate depunerile care mă enervau.
Am eliminat insonorizantul de sub capotă, din păcate era foarte uzată.
O să cumpăr alta īn viitorul apropiat, e 300 Ron.

Am curaţat şi locul de deasupra servofrānei.
Dacă laşi să se adune foarte multe mizerie şi umezeală, servofrāna rugineşte şi pedala devine foarte dură.
Problema apare mai ales iarna.

Poze

Şi mi s-a rupt şi cheia azi.
Aş putea s-o lipesc, īnsă ar fi o ţigănie, aşa că-mi voi comanda alta de pe eBay.

Cāteva zile voi folosi cheile de rezervă.

Şi am reuşit să aspir şi două muşte dintr-un stop. tongue.gif
edutxu
QUOTE (Ciupanezu @ Jun 8 2010, 01:00 AM) *
Am făcut azi un mic detailing, mi-a luat cāteva ore.

Am curaţat bine interiorul şi portbagajul, īnsă cel mai mult mi-a luat să curaţat compartimentul motor şi muchiile interioare de la portbagaj unde intraseră un fel de frunze şi seminţe ale unui copac idiot care are crengile deasupra locului meu de parcare.
Mi-am curaţat şi jantele cu o soluţie specială de la Chemical Guys, chiar e foarte de calitate, am reuşit să scap de aproape toate depunerile care mă enervau.
Am eliminat insonorizantul de sub capotă, din păcate era foarte uzată.
O să cumpăr alta īn viitorul apropiat, e 300 Ron.

Am curaţat şi locul de deasupra servofrānei.
Dacă laşi să se adune foarte multe mizerie şi umezeală, servofrāna rugineşte şi pedala devine foarte dură.
Problema apare mai ales iarna.

Poze

Şi mi s-a rupt şi cheia azi.
Aş putea s-o lipesc, īnsă ar fi o ţigănie, aşa că-mi voi comanda alta de pe eBay.

Cāteva zile voi folosi cheile de rezervă.

Şi am reuşit să aspir şi două muşte dintr-un stop. tongue.gif

tiganie domle cu lipiturile astea...ce sa mai reparam...da o dreaq luam alta
de copacu ala idiot care si a intins crengile peste locul tau de parcare ce sa mai discutam...un nesimtit
nu stia ca tu parchezi acolo masina? cum sa creasca acolo ca un idiot de capul lui? =))))))))))))))))))
05aBi
laugh.gif

Continuand discutia aici ...

CITAT(Ciupanezu @ Jun 8 2010, 12:11 AM) *
Īţi garantez că nu are nici un rost să pun compresor cu cutia asta automată.

Nu cred că ar rezista mai mult de 10-15 000 km.

Cand cutia automata a cazut, de ce nu ai trecut la cutie manuala ? Un castig de 0.7 la suta nu prea e de neglijat ...
Dar tu probabil ca o sa-mi dai un raspuns gen: Imi place mai mult sa merg cu cutie automata pentru ca nu trebuie sa stau mereu cu mana pe schimbator la traficul din ziua de azi, iar referitor la performanta cu cutia manuala, parca vad ca zici ca nu ai nevoie de un asemenea castig pentru ca nu faci curse prin oras.
Ciupanezu
QUOTE (edutxu @ Jun 8 2010, 09:43 AM) *
tiganie domle cu lipiturile astea...ce sa mai reparam...da o dreaq luam alta
de copacu ala idiot care si a intins crengile peste locul tau de parcare ce sa mai discutam...un nesimtit
nu stia ca tu parchezi acolo masina? cum sa creasca acolo ca un idiot de capul lui? =))))))))))))))))))

Da, ar fi o ţigănie să lipesc cheia, nu ar fi īn nici un caz o reparaţie ci o cārpeală.
Nu sunt genul de om care ia o maşină, īşi bate joc de ea, iar apoi o vinde, vreau să o ţin īn stare perfectă măcar din punct de vedere tehnic.
O cheie nouă de pe eBay costă 15$, la care se mai adaugă 50 Ron pentru tăierea lamei. Nu ţi se pare ieftin pentru o cheie nouă?

Copacul ăla chiar e enervant, nici ţie nu ţi-ar plăcea să-ţi pice pe maşină nişte porcării care nu doar murdăresc maşina ci şi lasă un fel de pastă lipicioasă care atacă lacul şi pe care o īndepărtezi foarte greu.

Dacă ar fi fost un tei sau un plop, nu m-ar fi deranjat.

QUOTE (05aBi @ Jun 8 2010, 01:32 PM) *
Cand cutia automata a cazut, de ce nu ai trecut la cutie manuala ? Un castig de 0.7 la suta nu prea e de neglijat ...
Dar tu probabil ca o sa-mi dai un raspuns gen: Imi place mai mult sa merg cu cutie automata pentru ca nu trebuie sa stau mereu cu mana pe schimbator la traficul din ziua de azi, iar referitor la performanta cu cutia manuala, parca vad ca zici ca nu ai nevoie de un asemenea castig pentru ca nu faci curse prin oras.

Din mai multe motive.
Maşina mea face suta īn 6.8 secunde cu cutia steptronic, ar face īn 6.5 cu cutie manuală.

Īn primul rānd, cutiile manuale pentru M62 sunt foarte rare.
Majoritatea 535i-urilor şi 540i-urilor sunt oricum rare la dezmembrări. Cele cu cutie manuală sunt chiar şi mai rare.
Īn plus, nu e nevoie doar de cutia manuală ci de mult alte piese.
Ca să treci la cutie manuală ai nevoie de volantă, kit ambreiaj, pompă ambreiaj, pedalier, diferenţial şi cutia propriu-zisă.

Asta īnseamnă o investiţie destul de mare.
O volantă costă minim 400 de dolari fără transport, am găsit pe eBay.
Kit-ul de ambreiaj costă īncă 200 €, un diferenţial sh pentru cutia manuală costă 250 € pe eBay, iar la noi nu prea găseşti.
După estimările mele, probabil m-ar fi costat tot cam cāt am dat pentru repararea cutiei automate.

Este mai mişto o cutie manuală dacă vrei să mergi sportiv, īnsă nici cu cutia automată nu e aiurea pentru că maşina are ceva putere.
Cutiile automate sunt īntr-adevăr plictisitoare dacă sunt montate pe maşini de putere modestă.

Dacă voi supraalimenta maşina, cu siguranţă voi trece la o cutie manuală.

======================

xander
pastrezi cipul din cheia ta ...banuiesc ca cheia de pe ebay cu 15 dolari e doar carcasa plus lama
aici la reprezentanta e 133euro cheia completa blink.gif
Ciupanezu
Exact.
Păstrez cip-ul şi placa de contacte.

La noi costă 6 milioane o cheie nouă.
warhammer23
QUOTE (Ciupanezu @ Jun 8 2010, 04:33 PM) *

Ce inima are .. wub.gif .. si tu la fel , la cat de mult o ingrijesti smile.gif

E M62(TU)B35 ? ( cu vanos nu) ?
Ciupanezu
Mersi!
Da, este motorul cu vanos, adică M62TUB35.

Dani88br
cu motorul ala poti sa ari in gradina smile.gif)
sa o stapanesti sanatos ca nu ti am spus pana acum, ai o masina foarte foarte fromoasa si bine intretinuta!
sa o menti tot asa si ani ce vor urma
Ciupanezu
Mulţumesc mult! smile.gif

Ciupanezu
Azi am rămas din nou fără ambele oglinzi, nu doar sticlele ci şi corpurile de oglindă.

Le-au smuls de pe suporturi, aşa că va trebui să cumpăr iar un set de oglinzi de M de pe eBay.

Īncepe să devină un chin tot mai mare să am maşina asta, nu neapărat pentru banii pierduţi ci pentru timpul pierdut şi drumurile pe care va trebui să le fac la postă, la vopsitorie, la sablat + montajul pe care-l voi face eu.

De mult n-am mai avut atāţia nervi ca azi.

Īmi vopsisem mai multe repere la Autobayern din cauza unor mici zgārieturi, acum va trebui să revopsesc uşa de la şofer pentru că mi-au zgāriat-o cānd au rupt oglinda de la şofer.

Shark
Mama Doamne! Le-au rupt cu totul?! Incredibil... Oare unde o sa mai ajungem in ritmul asta?
Ciupanezu
Da, le-au rupt cu totul.

Dani88br
niste scarbe de oameni, si eu patit ceva in genu, imi furau emblemele, bandourile, clapita de la rezervor, in fine tot ce se putea, f***i in gura de janghinosi, acum daca stau acasa 30 de minute si trebuie sa plec o bag in curte, nu o mai las nici 2 secunde la strada daca nu stau cu ochii pe ea, de parca ar fi un copil de care trebuie sa am in permanenta grija, norocul meu ca stau la casa si am si caine prin curte si nu cred ca ar mai indrazni sa imi intre si in curte.
Ciupanezu
Din păcate, nu am această opţiune pentru că stau la bloc.

Aş putea s-o ţin īn curtea sau garajul prietenei mele, īnsă asta ar īnsemna să trebuiască să călătoresc 30 de minute ca să ajung la maşină, aşa că nu e bună ideea.
bartro
Stai linistit, ca si din curtea sa fura.
Ciupanezu
Prietena mea are o corcitură de ciobănesc german cu maidanez care nu lasă nimic viu să pătrundă īn curte. laugh.gif
lucian
cred ca mai sunt locuri in subteran la orizont. nu prea sa inghesuie lumea ca e 3 mil./luna.
tu parca stai in dr. taberei, nu?
bartro
QUOTE (Ciupanezu @ Sep 23 2010, 12:06 PM) *
Prietena mea are o corcitură de ciobănesc german cu maidanez care nu lasă nimic viu să pătrundă īn curte. laugh.gif

au furat la cineva o motocicleta din curtea unde era 'caine rau'. Sunt metode sa eviti confrontarea cu o caine.
alex230ro
tre sa fie ceva destul de scump sa riste confruntarea cu un caine,pentru 2 oglinzi nu cred ca se complica smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.