Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CUMPAR MOTOR E34
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
MeHigh
Cumpar motor, instalatie electrica, cutie viteze si calculator, pentru E34. Vreau M50B20, motor bun, fara defecte ascunse, fara defecte deloc.
0766 52 54 81
mihaijust@yahoo.com

Astept oferte.
INTERCEPTOR
am eu
25 24:P cu tot ce vrei :":PP
alex230ro
un 2,5 e o ideee super buna da nu stiu daca ai dau voie la RAR
MeHigh
voie imi dau....doar ca ma pun la testele dinamice, si ma jupoaie. ma bate gandul demult la 2.5-ul ala, man...dar ma incurc la omologare apoi, pt ca depasesc puterea initiala cu peste 40%. 'tui mama masii de legislatie romana.
alex230ro
nu era 50 % ?
MeHigh
puterea cu 40% mai mare decat actuala este 180.6 BHP. Asta nu trebuie sa depasesc.
Daca ar fi 50%, ar fi ideal, intrucat inseamna 193.5 BHP. Iar M50B25 parca are 192. deci nu ii depasesc. Am sa ma interesez mai bine, eventual cu un telefon la RAR.
MeHigh
di n ce vad pe site-ul lor, daca e vb de reomologare ( chiar daca a mai fost pus pe modelul respectiv de masina ) trebuie ca montajul sa fie facut intr-un atelier autorizat RAR. sa ma fut in expertizele lor, si in autorizatii, omologari si celelalte rahaturi. stai o gramada dupa ei pentru niste hartii.

CUMPAR MOTOR M20B20 de E34, fara anexe, fara cutie, fara instalatie. doar blocul, chiulasa si atat. Fara injectie, fara alte alea. motorul.
TiL
Era 40% ultima data cand m-am interesat. Dar suna la rar voluntari si cere la omologari. Iti zic ei cat mai e.
Si nu pareau sa puna accent pe hartie de la service autorizat.
CRM112
cel mai bine fa o adresa catre RAR Grivita/Voluntari prin care ceri sa te instiinteze referitor la procedura de omologare (ce hartii ai nevoie cand mergi la ei si ce putere sa nu depaseasca pentru a nu se incadra la test dinamic). Intrebi acolo tot ce vrei, dar e bine cat mai vag ca sa primesti un raspuns cat mai complet.

Daca ai probleme ulterioare....macar ai o hartie scrisa, nu o conversatie telefonica, ce te va ajuta...mai ales in circul ăsta de la RAR.
INTERCEPTOR
e 40 %din puterea motorului de pe masina.ca am auzit ca 40 %din motorul cel mai mare omologat pe ea.in cazul tau m20b25 170 cp.si atunci intri in super barem.cel mai bine suna si intreaba
robert_tzara
mai am si unu M20B20 fara cutie pretul e accesibil pt tine tongue.gif
0766878337 biggrin.gif
Costynnn
Am fost la RAR Voluntari acum 2 zile sa intreb pentru omologare motor pt mine. Am vorbit sus la biroul de Omologari , direct cu un omulet foarte de treaba. I-am explicat ca vreau sa omologhez motorul meu 2.4Diesel , pe urs benzinar, si ca motorul a mai fost pus de fabrica pe acest tip de caroserie. Mi-a explicat ca stie , s-a uitat pe calculator la nu stiu ce chestii , si mi-a spus ca cea mai mica taxa pentru treaba asta este de 18 milioane de lei vechi. Iar daca ma decid sa fac asta , masina mea va fi testata din bara in bara ca la ITP , sa nu aiba nici o defectiune ( NU este vorba de TEST DINAMIC ), plus testul de noxe.
Mi-a mai explicat , ca daca pun acelasi tip de motor cum am in acte, cu acelasi cod , omologarea ma costa intre 60 si 80 roni , si consta doar in scrierea noii serii a motorului in carte , si luarea noxelor. ATAT ! ....
Si da , intri in testul dinamic daca depasesti 40 % din puterea motorului care il ai pe masina omologat. Chestie spusa chiar de nenea ala de la omologari.

Iar cu actele , mi-a spus ca pana la motoarele EURO 3 , este acceptat schimbul la tine in garaj / spatele blocului, fara sa iti trebuiasca vreun act de provenienta al motorului , sau vreun act de schimb in service autorizat ..

Sper sa te ajute sa iei o decizie , si scuze de offtopic smile.gif
enculescusorin
CITAT(MeHigh @ Aug 29 2008, 12:17 PM) *
Cumpar motor, instalatie electrica, cutie viteze si calculator, pentru E34. Vreau M50B20, motor bun, fara defecte ascunse, fara defecte deloc.
0766 52 54 81
mihaijust@yahoo.com

Astept oferte.

eu nu-l mai dau deocamdata, n-am pur si simplu timp cand sa il dau jos de pe masina...
MeHigh
intrucat intampin probleme financiare, momentan nu mai pot cumpara motorul. am vb la telefon, Robert, insa trebuie sa aman treaba asta. Banii sunt o problema.

Multumesc frumos Costyn, mi-ai confirmat oficial ceea ce stiam eu deja, insa din folclor. Sper ca aceste informatii, scrise de Costynnn aici, sa fie utile si celorlalti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.